Omdömen

3.2
Baserat på 10 omdömen och 84 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
18 feb 2023

Skolan

Super bra skola! Älskar den super mycket det är den bästa skolan som finns. Jag och mina kompisar gillar att vi har bra lärare, super god mat och ett bra biblioteket. Tipsar om skolan. Man lär sig super mycket engelska och jag kunde ingenting när jag började och nu ett år senare så kan jag redan mycket mer. Jag förstår nästan allt de säger.
Förälder / Vårdnadshavare
12 dec 2022

Sämst

Fokus bara på betyg, mobbning, de bara bryr sig om man kallar läraren mr eller ms , rekommenderas absolut inte! 😐😐😐
Förälder / Vårdnadshavare
7 jun 2022

Stökigt!

Stökigt och oroligt. Många barn med diagnoser. Flertalet lektioner går till konfliktlösningar. Lärarna favoriserar elever. Inte haft riktiga lektioner på tre veckor innan sommarlovet. Tvingar eleverna att storstäda skolan innan sommarlovet, anlita städbolag istället , till att tvätta golv, väggar, dörrar mm.
Elev
7 apr 2022

Bla bla bla bla bla

Ja du om
Du vill börja på denna skola måste jag säga en sak nu lärarna är ganska bra men eleverna är dock inte de bästa men arrnars så är lärarna ganska snälla och aa och hjälpsamma
Föredetta elev
12 aug 2021

Skev skola

Jag tyckte att den inte va så bra för att man kände konstant oro att bli trakasserad av en speciell lärare, vilket många elever då blev. Sedan när nyheterna väl kom ut om denna lärare gjorde då rektorn ingenting. Synd att läraren fortfarande går kvar. Bortsett från skumma lärare så var det mycket stress och ångest men måste säga att man lärt sig lite ändå.
Elev
18 mar 2020

Känns som det går nedförs

Jag har gått mina år där; 4-9. Jag började där och det va en riktigt bra skola med en bra rektor osv. Jag tyckte dock det va lite udda hur mycket ordningsregler den hade men det va något man blev van med.

Sen efter några år så slutade vår rektor och vi fick en ny rektor. Efter det så tycker jag att det mer känts som en militärskola än en vanlig grunda.. Det kom till exempel skumma regler som jag aldrig fick någon vettig förklaring på varför de las till.

Jag ska dock ge lite props. Jag hade det väldigt tufft när jag va mindre, med kriminalitet vilket kunde ha slutat lite sådär. Men tack vare skolan så fick jag allmänt stöd för att komma ur den vanan.
Sen så tycker jag ändå att lärarna jag har haft har varit riktigt bra.

Men som de gamla säger, de av bättre förr. Det är en bra skola men jag skulle inte gå där 5 år igen.
Föredetta elev
10 dec 2019

Blev traumatiserad

Ganska ass skola, jätte strikt på ett dåligt sätt. Vissa lärare lyssnar inte på en och rektorn är sexistisk i och med att hon anser att tjejer inte får visa mage, axlar, bh-band etc. Inga sånna regler finns för killarna.
Elev
6 dec 2019

Den är ganska bra

Den är väldigt bra på att lära ut dom ämnen som blir utlärda och det är en trevlig miljö. Men den har tyvärr blivit sämre och sämre. Men är fortfarande en av don bättre skolorna.
David Biglarian
Elev
5 sep 2019

Lärarna är snälla och trevliga!

Bra utbildning och vänner!
Elev
20 mar 2019

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen