Omdömen

4.0
Baserat på 4 omdömen och 31 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
1 apr 2023

Humanistiska programmet

Jätte härlig gymnasietid

Helt fantastiska lärare! Dem kämpade verkligen för vår utbildning och att vi skulle ha intressanta och unika lektioner. Jätte synd att programmet inte finns längre på skolan, men det är förståligt eftersom humanistiska program har minskat i hela landet. På den tiden kanske jag uppskattade det inte på samma sätt, men nu idag när jag pluggar på universitetet på offentlig förvaltning inser jag verkligen vad mycket denna skola, program och lärarna gav mig. Jag hoppas en dag dem kan ta tillbaka humanistiska programmet. Detta gymnasie kommer förberedda er mer än nåt annat ställe inför universitetet, både skriva och läsa akademiska texter, språk och lär dig uppskatta kultur på ett annat sätt. Jätte mysiga lokaler även, blev mycket te drickande och fika på rasterna. Jag hade även turen att gå i en väldigt lugn och fin klass, så jag hade en bra gymnasietid. Men lärarna är det största guldet denna skola har och bryr sig verkligen om eleverna, både studiegång och psykisk hälsa. Hade turen även att åka på kulturresa till Indien som jag tar med mig resten av livet!
Elev
18 sep 2021

Samhällsvetenskapsprogrammet

Internationella Gymnasiet är bäst.

Trevliga lärare och en litet gymnasiet där alla känner varandra och tar hand och är trevliga med varandra. Det bästa är matkortet! Det finns flera restauranger där man blir sugen att äta i!!
Elev
4 feb 2021

Internationella gymnasiet i Uppsala- så bra!

Super härlig skola med engagerade lärare! Liten skola med mindre klasser där man syns och hörs.
Elev
6 jun 2019

Toppen

Trivs superbra! Alla lärare är så bra och engagerade.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen