Omdömen

2.2
Baserat på 15 omdömen och 114 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
14 maj 2023

Bajs skola om man vill lära sig

Eleverna e kaos, de e super vana vid en chill skolgång, de tycker 2 prov under samma vecka e för mycket och lärarna cater alltid åt de. Det finns några bra lärare som faktiskt lär oss saker men de bli super hatade på bara för att de tar sitt jobb seriöst. Lärare ger it rättvisa betyg, fick tex ett B i ett ämne där jag hade 85% A under hela terminen och 2 B medans hon gav en annan elev A när de fått 70% C och några B. Lärare beter sig som att ett A är magi och att man ska va glad för ett E-C och acceptera det o va tacksam. Lärare ger snus till elever, och de säger att de har ”nolltolerans” mot droger och nikotin varor o sånt men skiter i när de ser elever vapea eller röka. Skolan tar allt oseriöst och deras ”aktiviteter” som de marknadsför händer oftast ba efter skolan typ kl 18-22. På tala om det, hela skolan antar att alla elever har en curfew på typ 23.00 och om man it får vara ute till minst 21 varjedag så är man typ abused. NO läraren e kaos och läser av några meningar från en PowerPoint och tror det kallas att lära. När folk går ut 9an i den här skolan kommer de bli skit chockade när de får reda på att vanliga skolor har typ 4 prov under en vecka och att man har prov i alla ämnen varje typ 2-4 veckor och inte ett prov varje 5-9 veckor.

Skolan e skit liten och det e alltid super högljudda. De har knappt ngn syslöjd bara träslöjd. Det finns bara 3 tjejtoar så de e alltid upptagna under rasterna och när man e där inne folk bankar alltid på dörren. Det e en kaos skola men sen när man tar med sig in en dricka då konfiskerar dörrvakten elr va man ska kalla henne den. De låter dig it välja praoplats som en vanlig skola och basically skickar dig vart de vill. Det finns så mycket fel på den här skolan att jag inte ens kan nämns allt. Också eleverna ser typ ut som om de vore 20 år 💀. iaf om du vill ha det enkelt o roligt i högstadiet så e det en bra skola, men om du vill ha bra betyg o undervisning spring så långt borta du ba kan härifrån
Elev
5 dec 2022

För strikt skola

Man får kvarsittning för att man är några minuter sen vilket kan vara väldigt jobbigt man kan också få skoltjänst, alltså man måste städa toaletter, klassrum och damsuga. Tycker också att betygen är orättvisa, man kämpar mycket men dom har höga krav på en. Om man är sjuk får man tydligen inte vara det, man behöver läkarintyg om man är sjuk och behöver stanna hemma. Lärarna bryr sig inte om elevernas mående utan bara om deras betyg. Skolan soc anmäler också allt, lilla minsta grej kommer dom soc anmäla.
Elev
4 okt 2022

Skolan suger

Jag har bara gått i denna skolan några veckor, dem veckorna har vart värsta i mitt liv. Barn röker i toan och tar narkotiker jag har blivit slagen och hotad med att dö jag har vart rädd. Den här skolan har traumatiserad mig. Men jag tyckte om utflykt och mer men recommenderar inte denna skolan den SUGER
Elev
18 jul 2022

Super framtids skola

Jätte bra skola!
De utför massa roliga aktiviteter för eleverna efter skoltid istället för att de ska hänga i centrum.
De utför extra läxhjälp som har hjälpt oss jätte mycket.
Lärarna har en ungdomsaktig stil vilket gör att de förstår oss på ett bättre sätt.
Jag är så nöjd!
Elev
7 jul 2022

sådär

Lärare ger orättvisa betyg. fick D men skulle C för jag hade typ 80% C på läxorna. känner en shuno han fick mycket mer än det han typ gör favoritisering osv. är här bara för kompisarna wallah o det e ändå ett år kvar
Elev
2 jul 2022

Dålig skola (mat++)

E osäker om det finns bra grejer, men en gång blev typ alla matförgifftade. Minns. Rang mina vänner på snap, det var typ top - nuhet. Skolan gjorde inget och ingen förbättring kom.
Elev
18 jun 2022

upplevelse

Många som mobbar. Gick i åttan och slutade för att jag tyckte att skola var inte för mig.

vissa lärare ger snus åt barnen. wtf. varför ska man gå dit då
Elev
17 jun 2022

Slösat bort mina 3 år

skit skola. typ 90% av lärare saknar legitimering. trasig basketkorg. dåliga aktiviteter
Förälder / Vårdnadshavare
24 mar 2022

TA BORT ONÖDIGA LEKTIONER!

Onödiga lektioner där man inte ens tar närvaro, barnen kan lika gärna gå hem. Är besviken. Trodde denna skolan var mer seriös.

Min dotter kom hem igår och berättade att det hade skett ett slagsmål. Med andra ord "jumpat" en elev. Barnen borde kunna vara trygga i skolan inte vara rädda.

Mitt barn är UTMATTAD, av alla prov de har. Hon kom hem och berättade för mig hur ni lägger 4/5 prov per vecka. Detta är inte tillåtet enligt skolverket. De går emot skolans regler och säger "om ni skulle kunna klara av det prov denna vecka borde ni kunna klara av den nästa också".
Elev
1 feb 2022

Skulle inte rekommendera

Jätte oseriös skola e ba här för gratis betyg
Förälder / Vårdnadshavare
18 jan 2022

skit dåligt

:( dåligt konstiga och fattiga
Elev
7 dec 2021

Ganska bra men kan bli bättre

Jag gillar skolan. Jag har fått flera vänner i den och lärarna är trevliga. Även om en av nackdelarna kan vara att de är lite för strikta... till exempel; vid skolstarten (innan de ändrade reglerna) kunde man få häktning i 1 timme eftersom man var 10 minuter försenad. Tack och lov ändrade de på det men de är verkligen strikta, jag är medveten om att man måste komma i tid till skolan men att få frihetsberövande för småsaker låter inte rimligt nog. Men jag gillar inte hur vi måste slå oss ihop med andra för att avsluta vårt arbete... Jag förstår att det är viktigt men det kan bli lite för mycket eftersom vissa lärare inte tar hänsyn till elever med social ångest . Jag gillar skolan och allt men jag känner att jag vill byta skola så idk. Detta är bara baserat på min egen åsikt och erfarenhet så ha inget emot det. Om du vill börja med det, varsågod! Det är en jättebra skola och jag har haft väldigt roligt i den men ja…
Förälder / Vårdnadshavare
5 okt 2020

Förälder

Dålig skola dålig rektor, varken lärarna eller rektorn är arbetsvillig när det gäller barnens framtid och utveckling. Jag som förälder är absolut inte nöjd med mitt barns utveckling. Det finns inget som heter sammarbeta med föräldrarna det enda dom kan göra är att straffa barnen från vissa grejer.
Elev
26 aug 2020

Super bra

Super bra skola! Man får lära sig mycket lärarna tar en på allvar började i 8an med e och f har gått ut 9an med a och b!
Elev
21 mar 2020

JÄRVASKOLAN

Utmärkt val för dig som vill verkligen lära dig något

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen