Omdömen

2.5
Baserat på 35 omdömen och 303 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
17 sep 2023

Skolan för duktiga elever

Skolan bryr sig om de elever som ligger före i något ämne. Min dotter fick möjligheten att göra matte med niorna när hon gick i åttan, nu i nian fick hon möjligheten att göra matte 1c på gymnasiet. Varje år tilldelar man Nobelpris till dem bästa elever i olika ämnen. Det finns också extra mattematik lektioner som vill förbereda sig till tävlingar i matematik.
Föredetta elev
15 aug 2023

Ganska okej skola

Ganska okej skola. Beror mest på vilka lärare du har. Skolan fick mer och mer elever under tiden och då fick de mer lärare. Därför har alla klasser inte samma lärare i de olika ämnen. Du får bara hoppas på att du får kristoffer i matte och christoffer i so. 👍
Elev
23 jul 2023

what..

det är väll ok då och då. bra lärare men kaos på lektionerna
Elev
4 apr 2023

hakshagaa

bror spring innan d försent
Förälder / Vårdnadshavare
27 mar 2023

Byt skola på ditt barn eller börja inte på jensen!

Byt skola denna skolan är fruktansvärd mitt barn kommer hem gråtandes varje dag och mår inte bra alls!
Elev
27 mar 2023

SPRING!

SPRING FÖR LIVET DENNA SKOLAN ÄR KAOS!!
Jag har gått på jensen rätt länge det är mobbning, slagsmål, knark, sex på skoltoaletterna, vape, snus överallt och ciggaretter. Lärare röker framför elver som om ingen ser, rektorerna sitter på möte helaaa tiden och man blir mobbad pga klädsel eller skor!! Jag vill polisanmäla denna skola den borde stängas ner totalt!
Elev
22 okt 2022

Ordning och reda

Mycket bra skola där det är ordning och reda. Bästa lärarna.
Elev
18 aug 2022

Bästa skolan 😍🥰

Bästa skolan går själv där om ni gillar disciplin och alla är snälla och ingen mobbning och du är blond eller svensk 🥰
Föredetta elev
5 aug 2022

BÖRJA INTE HÄR

FRUKTANSVÄRT. Gick på denna skolan 7-9 blev mobbad skit mycket för att jag tyglugrm var blond (halv svensk) men även min kompis som e full arab blev mobbad för att hon inte hade Gucci Nike eller adidas. Folk säger att det är en bra privat skola men den är inte säker alls. Lärarna röker framför barnen och försöker inte gömma det. Alla använder jätte dåligt språk som h0ra och n3ger till och med lärarna. Svårt att komma in på gymnasiet också för att alla vet att dem ger fejka betyg för att få bättre rykte. Elever snusar och lärarna bryr sig inte. Skolan släpper iväg elever till vilken butik som helst dom vill till. Rekommenderar inte alls ❌❌
Förälder / Vårdnadshavare
24 jun 2022

Lurad

När vi var på förhandsvisning så lät det som den perfekta skolan!
Ordning och reda, studiero. De var ett fint intryck.
Tyvärr berättade mitt barn redan efter kort tid om det genomgående kaoset.

Vi upplever, att ledningen lade locket på alla typer av problem och faktiskt ljög oss föräldrar rakt upp i ansiktet gång på gång.

Mobbning, våld, skrik och skrän och ingen som lyckades stoppa det. Knivförsäljning, påverkade elever, misshandel.
Åsiktsförtryck.


Kom man med konstruktiv kritik direkt till ledningen så blev man ofta klassad som dum, eller som dålig förälder. Antydningar om dåliga hemförhållanden och nödvändigheten av en orosanmälan till socialtjänsten var de verktyg som nyttjades om man var högljutt kritisk.

JENSEN trycker in fler och fler elever utan hänsyn till faktiska problem.

Det finns säkert många bra friskolor, men i detta fall handlar det nog bara om en sak: pengar.

Som tur är har vi nu hittat en normal skola där vårt barn trivs ypperligt.
Elev
17 maj 2022

Sjukt dålig skola, usch!

Lärarna är nog det enda bra med denna skolan.
En stor mängd av eleverna från åk 6-9 har ett helt oacceptabelt beteende bland lärarna och andra elever. Man kan tro att de inte är uppfostrade. De skriker i korridorerna, puttas, "låtsas slåss" och bankar på dörrar. Asså helt ärligt, vad är detta? De tar bara in en massa elever från vart som helst och det blir bara mer trångt i skolan. Korridorerna är trånga och vart man än går i skolan så är det ALLTID kaos. Språket och sättet som nästan alla använder och pratar på är sjukt. Förlåt men kan de ens prata rätt svenska? De bor i Sverige och de har svenska lektioner. Det är störande att hela tiden få höra, sekunden man kommer in i skolan, att någon pratar på fel sätt eller uttrycker sig på fel sätt. Alltså med svordomar och väldigt fel grammatik.
De har regler, men nästan ingen följer dem. De har en konsekvenstrappa, men den används ju inte, flera elever är redan på 3:e nivån i trappan. Elever röker e cigarett i toaletterna och i grupprum. Rektorn gör inget åt det förutom att de ringer hem. Men hallå?, de fortsätter ju bara! Inga mobiler, vadå inga mobiler? Jättemånga använder sina mobiler, under lektionstid, i toaletten på rasterna och i korridorerna. Samma med tuggummit. Jättemånga tuggar tuggummi fast än att man inte får.
Varför förstår inte så många barn i denna skolan, i detta samhället, att man har regler som man ska följa och man ska göra rätt inte fel. Hur svårt kan det egentligen va att förstå undrar jag varje gång jag befinner mig i skolan.
Det finns så många andra negativa saker med denna skolan (arbetsron, specialkost, toaletterna, borden, läxorna, personalen, lektionerna). Listan bara fortsätter...
Rekommenderar absolut inte!
Föredetta elev
25 mar 2022

Slösa inte din tid

Gick i jensen i 4år och nu går jag i 2an i gymnasiet. Skit dålig skola om jag jämför med vad andra runt om kring mig gick i och vad jag går i nu. En handfull lärare som är skit bra och gör lektionerna roliga att vara på men resten motivera mig till att hänga mig själv. Rektorerna skiter fullständigt i eleverna och skolans enda fokus är att tjäna pengar. Budgeten är hemsk, klassrum och korridorer ser hemska ut och väldigt trångt. Jag är van vid att vara i "dåliga områden", men detta är en ny nivå, utanför skolan så är där ************* *** ****** *** ****** * ******** ****** (seriöst?). Maten är hemsk så mitt tips är gå till fahem lahem i närheten och köp manaish för 25kr istället. ÖNSKA JAG KUNDA FÅ TILLBAKA MINA 4 ÅR AV JENSEN!
Elev
23 mar 2022

Bra skola!!!!!!!!!!

Jag tycker om skolan och jag rekommenderar verkligen skolan, lärarna är väldig krävande men det är bara och köra på.
Förälder / Vårdnadshavare
10 mar 2022

Jätte bra skola

VÄRLDENS BÄSTA SKOLA
Förälder / Vårdnadshavare
5 jan 2022

Stimmig skola.

En skola med väldigt få svenska elever. Språket blir dåligt. Kulturen är hård och de blonda barnen mobbas för att de är svenskar. Väldigt stimmig studiemiljö.
De flesta lärare är väldigt bra och engagerade - men det kvittar ju lite om barnen inte har någon ro att studera…
Skolan var bra för några år sedan, sen har de matat på med nya klasser och fler elever. De har växt fortare än vad de har klarat av och det känns som det går utför för skolan.
Kan inte rekommendera någon att låta sitt barn gå på skolan - men å andra sidan verkar det som att det är likadant på övriga Malmö skolor…
Elev
31 aug 2021

Min ohälsa från dena nyvarande rektor

Jag tycker dena skola är skit fick hemsk. 1 år i mitt liv Varför rektor bryde sig bara om sitt. Rykte ville avstägna mig för skit fick sykisk ohälsa sen nya rektor kom fram vem som lätt han bli rektor vet han Gjorde mistag hoppas ni läser alla. Kommentarer jag kan bara säga 6-8 var bra sen 9 blev hemsk går just i gymasiet tackar gud men jag kunde ha tagit. Mitt liv idag tack vare dena rektor jag kan bara säga den som väljer skolan och namn. Rektor finns där spring lika fort du är antagen
Elev
13 jun 2021

Uppfyller inte förväntningarna

Skolan är ganska bra jämfört med de andra skolor som jag har varit i, men dessa skolor som jag har varit i var stora skithålor. De flesta lärarna försöker att göra deras bästa att undervisa eleverna, det går fortfarande inte för att studieron är väldigt dålig. Jag trodde att skolan var ganska hög klass innan jag började, så var dock inte fallet. Skolan är inte så pass dålig att undervisningen fungerar inte, men den uppfyller inte förväntningarna.
Föredetta elev
16 apr 2021

Var bra, måste förbättras

Jag har gått i hela 4 år i jensen. Själv har det varit de bästa skolåren i mitt liv och jag har utvecklats så mycket i skolan.Men jag har sett många saker ske och mycket förändring. Jag skulle säga att de första 4 åren på skolan så skulle jag definitivt rekommendera den men nu tvekar jag lite. De flesta lärarna är däremot jätte bra medans andra mindre. Om jensen utvecklas till en mer förbättrad miljö tycker jag att du borde börja där.
Personal
16 mar 2021

Usch

Usch jag mår illa.


Jag upplevde mycket rasism under mina år och favorisering runt elever.
Ingen arbetsro, snobbiga lärare samt inga funktioner runt elever med svåra behov usch.
Föredetta elev
6 feb 2021

Katastrof till skola

Katastrof till skola

Hemsk skola, mycket prat om regler och ordning fast en kaotisk skola i verkligheten. Visst älskar man att få tuggummi i håret ✌️

Idrottsalen ser ut som ett Parkeringshus och har pelare av sten mitt i salen. Taket är för lågt så man kan knappt spela bollsporter. Lärarna kan knappt undervisa sina egna ämnen och ger konstant helt för stora upgifter. Man får känslan att dom vill att man ska misslyckas. Motivationen dör och studieron existerar inte. Och låt oss inte ens tala om skolans sorgliga "bibliotek". Det är ett par tomma hyllor i koridoren med sönder rivna böcker på. Ifall ens dator går sönder tar det minst ett år innan den är lagad.

Om du funderar på att börja på jensen så råder jag dig att välja en annan skola.
Elev
25 nov 2020

Jensen

Det är världens bästa skola man kan känna sig trygg och det är väldigt snälla lärare där och elever och såklart ledningen.
Annat
1 nov 2020

Skolan

Skolan Jensen Maten Området Allt Pricip
Förälder / Vårdnadshavare
1 nov 2020

Hemsk skola

Allt på skolan är så himla fel.
Maten
Skolan är I ett område som är skit
Idrottsalen är väldigt liten man tror det är ett stort klassrum.
<Säkerhet
Elev
3 sep 2020

Fin skola

Grymma lärare och bra stämning. En stor men ändå liten skola.
Föredetta elev
26 aug 2020

Bra lärare!

En trygg skola med duktiga och lärare som verkligen bryr sig. Har mest fina minnen från mina 3 år på JENSEN.
Förälder / Vårdnadshavare
29 jun 2020

Förutsättningarna gör att skolan är hemsk.

Hemsk skola, mobbning bland elever är vardagsmat. Både psykisk och fysisk mobbning. Ambulans och polis har fått besöka skolan pga. misshandel. Även skolsköterska uttrycker sig nedlåtande till elever, om deras utseende. Vissa lärare jobbar i motvind, medan andra berättar för sina elever att de spelar sims där de gör gubbar av eleverna som de sedan dödar. Rektorn lyssnar när man ringer och verkar ta åt sig av kritiken, trots detta sker ingen märkbar förändring. Och rektorn förnekar att vissa händelser ska ha inträffat av anledningen att "skulle detta ha inträffat hade jag fått veta detta".
Förälder / Vårdnadshavare
29 jun 2020

Mobbing, från elever och lärare.

Mobbning,lärare som deltar i mobbning och och uttrycker sig obehagligt mot eleverna. Rektorn lyssnar när man kontaktar honom men ingen förändring sker. Sedan tar han inte ansvar för hur läget faktiskt ser ut på skolan utan skyller på elev och föräldrar. Påstår att elever hittar på allvarliga händelser med förklaringen "hade det hänt hade jag fått veta om det".
Föredetta elev
10 jun 2020

Välj en annan skola

Nu när jag har gått ut nian kan jag äntligen säga vad jag tycker om den här katastrofen av en skola.
Hade någon bett mig att nämna det bästa med skolan hade jag seriöst inte kunnat svara, det finns absolut inget positivt att säga om skolan annat än att vissa lärare gör sitt jobb. VISSA lärare, långt ifrån alla, hälften är inte ens legitimerade och resten slutar inom några veckor. Så ja, kort sagt, jag rekommenderar inte Jensen grundskola.
Förälder / Vårdnadshavare
20 maj 2020

Bästa skolan!

Bästa skolan i Malmö
Föredetta elev
17 maj 2020

Katastrof

Skolan som påstår sig vara den skola i Malmö med bäst studiero på lektioner.

Lärare börjar och slutar med bara några veckors mellanrum. 4 lärare i svenska under detta året.
Om ens dator går sönder får man vänta minst 4 månader på att få den lagad.
Regler följs inte
Fattig idrottshall
Inga konsekvenser
Visar 30 av totalt 35 omdömen

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen