Omdömen

3.0
Baserat på 7 omdömen och 63 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
8 jun 2023

Elev som bryr sig om en annan elev

Jag tycker att det är en bra skola fast när dom väl fastnar på en elev så kan man säga att dom förstör elevens hälsa som t.e.x en elev i 8:an som jag känner fick byta klass och tvingad och fick inte vänta en vecka eller något utan direkt efter till en klass hon inte känner någon eller knappt sett eller hört något om och det gjorde så att hon förstördes helt både fysiskt och mentalt. Hon började skolka inte gjorde några uppgifter och sänkte sina betyg för hon mådde så dåligt på idrottslektionerna så gick hon inte eftersom hon kände sig obekväm. Och när hon kom hem märkte hennes mamma efter ett tag att de va något fel för hon bara gick till sitt rum och satt där hela dagen
Elev
28 apr 2023

Jensen

Suuuuper bra skola men det finns lite konstiga regler och om de är en lärare som en/flera klasser inte gillar så blir läraren inte tillsagd eller i värsta fall sparkad. Det har hänt en gång och min klass gick och klagade massa gånger
Elev
18 mar 2023

Rekomenderar inte den här skolan!!!

Skolan är usel på att planera, alldeles för korta raster och extremt långa lektioner när man bara går i 7:an. Måndag morgon men även på fredagen är det: 1 timme och 30 minuter svenska, 10 min rast eller till exempel på torsdag så har man bara 5 minuter rast, för tänk om man kanske behöver gå till toan? Väldigt stränga och dåliga lärare, det finns dessutom lärare som bara försöker hitta något fel för att prata med dina föräldrar. Maten är väldigt dålig och klassrum som ekar så mycket så att man inte hör vad läraren säger, alla lärare tycker att det ska bli studiero men inte en enda gång har jag känt att det har blivit studiero. Man behöver dessutom gå uppför en 7 våningar för att gå till skolan och när man försöker hitta på en lösning till detta så säger lärarna att man bara kan springa uppför trappan för att det ska bli lättare, de lyssnar inte ens på elevernas önskemål! Jag skulle VERKLIGEN inte rekomendera den här skolan och man borde dessutom inte tänka på deras koncept för allt de säger om studiero och bra koncept är INTE sant, tro mig.

Väldigt dålig skola med väldigt många regler som INGEN, absolut ingen följer och alla elever brukar ha sötsaker som man egentligen inte får ha men ändå är det ingen som bryr sig och inte ens lärarna.
Föredetta elev
31 okt 2022

Riktigt bra

En fantastisk bra skola med lärare och personal som är engagerade.
Elev
4 sep 2022

Inte den bästa skolan

Skolan är usel på att planera, alldeles för korta raster och extremt långa lektioner när man bara går i 6:an. Måndag morgon: 2 timmar svenska, 10 min rast sen är det redan nästa lektion. Maten är ofta dålig och klassrum som ekar så mycket så att man inte hör vad läraren säger.
Hem kunskapen ska man ju gå Vasa loppet för att komma till. Den är två kilometer dit.
Men vi måste ju ta upp något bra också. Man får in mycket kunskap på dom långa lektionerna. Man får öva på att bli tvingad till att sitta still även om man är jätte rastlös så det Är ju bra. På fredagar har man oftast en kort dag om man inte har tyska

Nu blir det schema igen🥲
Jag har moderna språk på måndagar vilket leder till att jag slutar klockan 15:25 den dagen. Jag fick skynda mig hem för att hinna med ridningen. Dom tycker att det är smart att ha få men långa lektioner., men det är tvärtom.

Skolan är på flera sätt ganska okej endå. Mobbning= seriöst
Stark parfym= hem och duscha + kvarsittning m.m

Men majoriteten av lärarna är bra.

Jensen, den här skolan är bara inte gjord för mig.❤️
Elev
30 aug 2022

Allt är för långt

Jag gillar inte skolan, Jensen är extremt dåliga på att planera dagarna i skolan. Idag började vi 08:20 och slutade 15:30 rasterna är alldeles för korta och lektionerna för långa, igår hade vi en två timmars lektion med en tråkig lärare och idag fick vi gå nästan två kilometer bara för att gå till hemkunskapen. Om ni inte kan hantera långa dagar eller pressen som lärarna ger en så rekommenderar jag att inte börja på den här skolan.
Förälder / Vårdnadshavare
8 mar 2021

Rekommenderas

Har min flicka som går där.
Är mycket nöjd.
Disciplin tillämpas som det var lovat.
Bra lärare och det bästa av allt en suverän rektor som är närvarande för eleverna.
Min flicka trivs jättebra. Hon har fina kompisar och de håller bra ihop.
Mhv en nöjd förälder.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen