Omdömen

2.5
Baserat på 41 omdömen och 361 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
27 apr 2024

Rekommenderar

En skola med studiero och engagerade lärare. Fantastisk och regelbunden återkoppling.
Elev
23 apr 2024

nej nej nej

Inte en bra skola

Jag har gått på jensen i snart ett år och det har bara försämrats. Första terminen så fattade inte jag varför så många varnade mig att inte börja här men nu fattar jag precis.

Vissa lärare kan skrika på dig när det är dom som har gjort fel. Har varit med om att jag har fått skäll utan anledning flera gånger. Lärare lägger in fel i planeringarna. Lärare sätter för höga krav på eleverna och favoriserar eleverna med de högsta betygen.

På skolavslutningen och julavslutningen tar de upp de elever i nian med bäst betyg på scen. även om de med lite lägre meritpoäng har kämpat mycket mer.

Rektorn på skolan bryr sig bara om statusen och hur skolan ser ut på utsidan men bakom stängda dörrar är det en helt annan skola än bilden av jensen. Man tror att det ska vara en lugn skola med bra studiero men det är ingen studiero alls.

På enkäterna kommer rektorn in i rummet och pratar om hur hon vill att vi ska trycka i bra så vi får högst betyg i Örebro. Vi kan även få skäll av våran lärare över att vi inte har lika bra som de andra jensen skolorna.

Korridorerna är väldigt små och det är nästan alltid trångt och smutsigt där. Man får mycket stress över att befinna sig i miljön inne på Jensen. Hur ska man kunna lära sig när det är en så stressig miljö utanför klassrummet.

Man kan få hemringning för allt ta med en macka från matsalen, glömma sin bok till lektionen, Vara fler än en person på toaletten. Du kan få skäll och nästan bli utskickad från klassrummet om du nyser eller hostar för högt.

Många lärare slutar på skolan och väldigt många lärare är sjukskrivna. Så man kan ju anta att det inte är så bra att jobba på Jensen heller.

På NA står mycket om Jensen men direkt när det kom ut berättade alla lärare att allt var påhittat och inget var sant. Varför skulle flera gamla lärare och elever som gått på skolan skicka in till en tidning om det inte är sant?

Mycket läxförhör och prov, innan påsklovet hade vi tre prov på samma dag. Likadant innan sportlovet. Man kan ha frågor på prov man aldrig gått igenom

Gula kort kan du få för allt glömma räcka upp handen,hosta/nysa, vässa pennan för högt, tappa sin penna på golvet, glömma sin penna till lektionen, glömma stänga av ljudet på datorn så det börjar låta.

En gång under lektionen var en kille elak mot min kompis. Hon började gråta och istället för att läraren vi hade hjälpte till och sa åt killen att sluta sa han istället bara att hon skulle vara tyst och fortsätta jobba.

Många lärare börjar gråta under lektionen över hur dålig studieron är och hur ingen lyssnar.

I matsalen förstör folk maten med flit. Vissa brukar hälla i salt i vattnet och i smöret. Många slänger både tallrikar och glas i sopptunnan.

På skåpen ligger det alltid massa tuggummin, damm, smulor, läsk och energidrickor och snus. Hur ska elever ha en bra hälsa om det är smutsigt överallt. Många elever vapear och dricker inne på skoltoaletterna.

Innan ni skickar ert barn hit tänk en gång till.
Förälder / Vårdnadshavare
16 apr 2024

Börja inte på skolan!

Skolan är inte hälsosam för elevernas mentala hälsa, dom tvingar eleverna att skriva bra omdömen i skolan för att Jensen ska se bra ut på utsidan. Insidan dock är helt ärligt sagt bara skit, förlåt för franskan fast nån behöver gå ut och prata om det här.

Insidan är smutsig, det ligger energi drickor överallt, snus på golvet i massa klassrum, toaletterna är smutsiga och har massa toalett papper liggandes överallt, det luktar äckligt där inne hela tiden och folk går in och rökar hela tiden på toan. Dom bryr sig inte dugg om eleverna, och bryr sig bara om vad folk utanför skolan tycker.
Dom ger Eleverna prov och läxor på samma vecka och blir arg om dom inte pluggat. Jag tycker att det inte är elevernas fel för dom har slängt på för mycket på en vecka.
Vissa lektioner är knappt lektioner, dom lär ej ut och säger bara till eleverna att skriva av, dom visar inga metoder hur dom ska minnas allt och är jätte elak mot eleverna. Istället för att försöka prata med en elev så skriker dom bara ut gult kort eller rött kort som ett hot!
Massa elever har slutat gått till skolan, vissa lärare har blivit utbrända och rektorn bryr sig inte alls! Det ända hon bryr sig om henne själv och skolans rykte. Hon gillar knappt barn. Artiklar har kommit ut och pratat om hur skolan är svin dålig, en förra detta lärare sa också att det var som att vara med i en sekt! en sekt för fan!
Jensen är en stor ångest plats för dina barn och ingen ung själ förtjänar att gå där!
Dom bryr sig inte om massa mobbning som pågår där, fast dom bryr sig mer om några ungar sitter för många vid ett matbord, och sen om dom sitter till exempel en mer än vad man får så måste ett litet barn gå iväg och sitta med folk man inte känner.
Läraren är otrevliga med massa barn när dom har olika åsikter om skolan, dom är inte snälla och är bara piss!
Aldrig att mitt barn får gå på den skolan igen, skolan är fy fan sjuk och jag som förälder blir bara krossad när jag hör allt som pågår där. När eleverna tar upp saker som har hänt så sveper dom bara allt under mattan och låtsas som inget har hänt.
Eleverna blir manipulerade, ledsna och förkrossade när dom går där!
BÖRJA INTE PÅ SKOLAN JAG VARNAR ER!
Elev
15 apr 2024

Inte en bra skola

Ingen bra skola

LÄRARE
Väldigt många lärare som slutar och många lärare som är utbrända. Vissa lärare är bra men vissa kan knappt lära ut. De ger inga anpasningar till elever som behöver det. Har sagt att elever som behöver extra hjälp borde byta skola.

MILJÖ
Inne i skolan är det oftast väldigt smutsigt det är tuggumi och snus överallt på skåpen,under borden och på väggarna. Det är nästan alltid doft av vape inne på toaletterna och det ligger ofta papper vid och på skåpen.

ÖVRIGT
Det är en väldigt trång miljö det är en väldigt liten byggnad men det är många elever. Det brukar vara helt fyllt i korridoren vilket gör det till en väldigt stressad och ångestfylld miljö att befinna sig i.

Jag tycker inte att det är en bra skola och det är ingen miljö man vill befinna sig i.
Elev
15 apr 2024

SÅ JÄVLA DÅLIG SKOLA!

Den nya rektorn är dålig och sätter så mycket press på en. Lärarna favoriserar elever med högt betyg. Det ända som är bra med skolan är maten. rektorn bryr sig bara om hur skolan ser ut och så fort man gör något man inte får så får man rött kort och behöver gå till rektorn. De tvingar elever också att sätta högre betyg än vad de tycker. BÖRJA ALDRIG PÅ DEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elev
5 apr 2024

dont send you're children here if you want a good education for them

Worst school i,ve ever gone to!

I started this school for a reason, i thought it was better then my last school, well it definitely fucking wasnt! so many of the teachers just cant give constructive feedback like "oh you could do this better" or "dont forget its spelled like this" but NO instead they just give me E's without giving any valid feedback at all!

The lunch is even worse, food tastes like someone dunked roadkill into a puddle of mud then froze it in liquid nitrogen! the food is also so fucking plain i cant even get started, we basically have had the exact same food every week with occasionaly a diffrent meal in between thoose which also taste like shit!

I also have a proplem with some of the special events the school hosts, on nobeldagen the school holds like a ceremony for which students are the best at each subjet which i think is just wrong! its pressuring other students into striving higher which sounds like a good thing right?

NOT WITH THE AMOUNT OF STRESS ALREADY ON THEM BECAUSE OF THE HOMEWORK AND TESTS WHICH THEY HAVE LIKE NO TIME TO STUDY IN FOR!

and dont get me started on the teachers, some of them are the worst fucking teachers i,ve ever seen, i,d rather be bitten by a black mamba then deal with some of them! Some of the teachers are good and actually makes you want to learn.

and the students. The STUDENTS are the worst! they are loud and obnoxious, i,ll be an asshole now and actually just call them smoothed brained earth worms who know nothing but to slither around like the greasy little disgusting critters they are! My class mus tbe the worst tho, they always interupped the lessons, ask dumb questions like "oh but why do we learn about god if he isnt real" now im an athiest myself but that is probarly one of the dumbest fucking things i,ve ever heard! And i swear i went past a group of girls and could not fucking breathe because of the sheer amount of makeup! Even worse is that i,ve seen a student bring snuff into the school. Yes you read that right SNUFF as in the fucking tobaco product. and i,ve seen so much play fighting in the halls its fucking insane.

I am tired of this school and i hope it burns to the ground!
Elev
5 apr 2024

Just no thanks.

Den här skolan suger så mycket..
Jag började i år och har redan funderat på att sluta. De säger att om du är bättre i ett ämne än de andra eleverna/eleverna, du får göra din egen grej sa de, jag är bättre på engelska som du kan se, jag frågade min engelska lärare om jag kunde göra något svårare på engelska, min lärare gjorde INGENTING, de gav mig som ett frågesport för typ 2 lektioner och bara slutade. Maten är så dålig, måltiderna är nästan alltid desamma varje vecka, bara olika typer av saker, men ändå samma. Jag kan inte berätta hur många gånger jag har ätit woknudlar i den här skolan, det är vansinnigt. Ibland är maten över- eller underkokt och jag har fått någons svarta hår i mig mat. Det finns MYCKET mobbning i den här skolan, om du klär dig eller ser ut eller till och med beter dig så är du plötsligt konstig, och det är en ''god anledning'' att mobba dig för det. Det här är en så typisk amerikansk skola, jag har blivit mobbad i den här skolan, i klassen har folk kastat suddgummi och papperskulor på mig, och de som mobbade mig säger alltid till mig, varför pratar du engelska? det här är Sverige, VI pratar svenska'' som tack? Jag visste aldrig att jag var i ett annat land, dumma mig! Jag trodde att vi är i Amerika av hur du beter dig! Lärarna gör ALDRIG något åt ​​det, det finns förstås en del lärare som generellt är bra men vissa är bara..

Det finns en regel på det här stället där du måste skaka lärarens hand när du går in, dum regel, vad händer om jag inte gillar att röra vid folk?

Principen bryr sig bara om hur skolan ser ut på utsidan inte på insidan, någon riktigt viktig kom till skolan i år och principen ville att alla skulle bete sig, men gissa vem som inte gjorde det? Min klass, vi fick hoppa över typ 20 minuter av lektionen eftersom hon pratade och då ringer saker hon sa fortfarande i mitt huvud. ''Alla älskade idén att agera och bete sig och visa dem att de är bra, men ni (min klass) gjorde inte det'' Det skriker bara MANIPULERING.

På den här skolan kan man inte ens få vänner. när jag började såg jag att de flesta eleverna redan hade vänner från sina tidigare skolor och de ville bara umgås med dem och ingen annan.

På vintern snöade det rejält och jag var tvungen att ta tåget till skolan, gissa vad? tågen fungerade inte! så jag var tvungen att stanna hemma och min mamma mailade principen om jag kunde ha någonting att jobba med när jag var hemma och principen blev bara förolämpad över det och ställde frågor om varför inte kunde och om ingen kunde bara köra jag där. Jag tänker inte OVERVÄGA MIN MAMMA ATT KÖRA MIG NÄR HON HAR JOBBAT VARJE DAG. Och nästa dag gick jag till skolan och jag vaknade till lunch, hon bokstavligen frågade mig ''kan du inte bara ta en buss till skolan?''... DET KAN TA MIG EN 1H - 1H 30MIN. JAG VILL INTE GÅ TILL SKOLAN KL 06.00.
Annat
19 mar 2024

okej skola

BÖRJA INTE PÅ DEN HÄR SKOLAN!!!!! Alla sitter och skriker i korridorerna och spelar, lärarna är bra men sätter så höga krav på oss eleverna och veckan innan vårat påsklov hade vi 4 prov på samma dag
Föredetta elev
1 mar 2024

HEMSK SKOLA BÖRJA ALDRIG PÅ DEN!!!!!!!!!!!!!

Det är stökigt precis överallt. Det sitter tugummi överallt. Rektorn bryr sig bara hur skolan ser ut och bryr sig inte ett dugg om eleverna. Skolmaten är inte ett dugg färdigt kycklingen är lila allt kött aktigt är rosa.
Föredetta elev
16 feb 2024

Börja inte på jensen

Skolan är inte bra och lärarna anklagar barnen för saker de inte gjort. Lärarna kränker elever och kan säga att barn är dåliga i ett visst ämne och kan säga massa dåliga saker till eller om elever. Lärarna blir sura om man inte pluggar minst typ 3 timmar per prov och det är så mycket stränga regler. Jensen är inte bra.
Personal
16 feb 2024

Jensen ljuger om allt!

Jensen grundskola är nog en av dom värsta skolorna i örebro. Allvarliga situationer
svepas under mattan. Lärare tvingar elever att skriva bättre omdöme om skolan bara för att se bra ut.
Skolan är inte säker och barnen blir stressade på grund av alla deras läxor och prov. Dom sätter jätte många prov, läxförhör, glosor och uppsattser samtidigt på veckan, och har höga förväntningar att barnen ska kunna allt detta. Denna skolan är inte bra för barn eller lärare. Tycker synd om alla som går där!
Elev
16 feb 2024

Inte samma skola bakom stängda dörrar!

Vissa lärare är bra men det finns flera dåliga man inte lär sig saker av

Rektorn bryr sig bara om status och hur folk ser skolan från utsidan men bakom stängda dörrar är det helt annorlunda än vad hon säger. Ingen bra studiero, vape på toaletterna mm.

Försöker få eleverna att ta bra betyg på enkäterna.

En lärare skriker på en jätte lätt och man kan få hemringning för allt

Börja inte här!!!!!!
Föredetta elev
15 feb 2024

Fy blä!

fy! börja aldrig på denna skola. Lärarna är respektlösa och skiter helt i eleverna! rektorn bryr sig mycket mer om skolans omdöme än elevernas hälsa!
Personal
15 feb 2024

Dålig rektor

Hej, jag har jobbat på denna skola i snart ett år nu, Jag vill inte göra detta till en lång resention jag vill bara förmedla att skolan tvingar oss personal om att ljuga om att skolan är bra, den suger. Dem behandlar oss jätte orättvisst.
Förälder / Vårdnadshavare
15 feb 2024

Jensen är inte som ni tror!

Skit, man får hemringning om man andas, blir anklagad för saker man inte gjort och bryr sig bara om skolans omdöme, och inte elever. Tystar ner allvarliga situationer, och ljuger för föräldrarna för att skolan ska se bra ut, fjeskar, och skolan är inte alls samma bakom stängda dörrar. Lärarna är rasister och favoriserar andrar elever. Hotar och får eleverna att prata bra om skolan. Sätt inte erat barn på denna skola.
Elev
15 jan 2024

BÖRJA EJ PÅ JENSEN GRUNDSKOLA ÖREBRO!

Är skit påriktigt asså man blir behandlad som skräp på Jensen grundskola Örebro, Väldigt flitigt med läxor på vardagar då vi brukar ha ungefär 3-5 läxor per vecka och ha minst ett prov 1 veckan kan vara mer men aldrig mindre.
Behandlar tjejer och killar olika, Tjejer får oftast inte mycket skäll men killarna är alltid skylldiga för grejer dem inte ens har gjort. Jag är så jävla trött på denna skola.
Annat
6 dec 2023

Överskattad

Denna skola är jätte överskattad.

Trånga lokaler eleverna får knappt plats utan att stå axel mot axel mot nån. (skolan ska få nya lokaler)

Elevernas åsikter tas inte på allvar, även fast det är elevråd ofta så ändrats inget.

Skolmaten är bra men har försämrats.

Rektor/personal försöker tysta ner väldigt allvarliga situationer.

Vissa lärare kallar eleverna dåliga och pressar dem.

Campus, appen för JENSEN funkar nästan aldrig.

Personalen försöker få eleverna att ge skolan bättre betyg på enkäter.

Eleverna är stökiga, även fast många tror att det inte är så så är det mycket stök.
Dem följer inte mobilreglerna, dem pratar på lektioner och röker/vejpar på lektionstid.

Denna skola är överskattad!
Förälder / Vårdnadshavare
9 okt 2023

Rekommenderar inte

Jag rekommenderar absolut inte den här skolan.De tar inte emot kritik.Om en elev försöker säga att något är fel är rektor missnöjd och rekommenderar att byta skola.För skolan är det bara deras status som är viktig, inte elevernas behov .Incidenter sopas under mattan.
Föredetta elev
8 jun 2023

Jensen grundskola örebro

LÅT ERA BARN INTE GÅ HÄR! Jensen har varit dom 3 värsta åren på mitt liv hitintills, då säger jag ju såklart inte att jensen inte då och då kunde göra roliga aktiviteter för deras elever för det kunde dom men lärarna byts ut som kläder antingen för att dom inte ville vara kvar eller att rektorn inte tycker dom va bra nog, men oftas det första valet. Yttrandefrihet är inget som existerar på Jensen då man är uppmanad att ljuga för att få skolan att se bättre ut men om man talar sanning kan man se upp för ett kommande rektor samtal med klassen om att man inte ska "skämta" på enkäter osv. Många lärare lär inte ut det man behöver för att klara sig under till exempel nationella proven då jag själv som är ett B barn inte förstod någonting eftersom dom gav oss fel saker att läsa på. Maten är inte så bra som folk säger, praktiskt taget vanlig skol mat.. kanske bara pyttelite bättre men knappt så. Skolan är kvävande inuti nästan claustrofobiskt inne, samt så är skolgården icke existerande. Jag kan säga stolt att skolan verkligen inte är bra men såklart finns det några positiva saker som vissa lärare är verkligen insatta i sitt arbete och tycker det är kul. Jensen är också väldigt bra på att skapa aktiviteter för deras elever. Jensen är såklart inte för alla men det finns saker som dom skulle kunna jobba på själva.
Elev
5 maj 2023

Ingen bra skola

jävla skit skola.
Har varit med om två gånger nu att det kommer frågor på prov som man inte ens har gått igenom. Stora prov bara två veckor efter varandra, man lär sig ingenting heller!

Rektorn bryr sig inte om eleverna utan bara hur skolan ser ut utifrån så föräldrarna tror att Jensen grundskola i Örebro är en fantastisk skola. Men när barnen kommer till skolan så är det inte lika bra. Rektorn är inte trevlig alls!
När man kommer till Jensen börjar man må dåligt.
Man har max 5 min rast efter varje lektion. Man hinner inte ens gå och hämta sin bok eller gå till nästa sal.

När jag kom in på Jensen grundskola så tyckte jag det var en helt ok skola men det har bara blivit sämre.

Det föregår mobbning men ingenting händer även fast man sagt till olika lärare ett flertal gånger.
Det går rykten också om elever som inte ens är sant.

Maten suger, har fått hår i maten 3 gånger i rad. Det var mörka hårstrån så det är inte jag själv eftersom jag har ljust hår.

Om en lektion är inställd så får man sällan information om det.
Campus funkar typ aldrig.

*********** ************ blir FÖRBANNAD så fort man sitter lite lite snett eller råkar nysa eller hösta lite för högt. Han håller på som att det är 40-talet / 50-talet. Han kan inte ens lära ut i de olika ämnena och man lär sig ingenting. Han kan säga elaka saker och trakassera eleverna.

Både lokalerna i skolan och matsalen är för små. Flera klasser kan inte äta samtidigt så då får väldigt många stå upp och äta, och flera klasser kan inte ha rast samtidigt för då kan man inte gå någonstans eller sitta någonstans för att det blir för trångt.
Skåpen är för små så man får inte plats med sina saker och det är klotter överallt. Vissa skåp är även trasiga.
Toaletterna är också dåliga. Men det är mest eleverna som förstör dom genom att skvätta vatten, handsprit och tvål överallt, toapapper ligger utspritt överallt.
Skolgården är väldigt tråkig. Det är bara asfalt, några bänkar, en basketkorg, gammalt pingisbord och en gagabollrink. Finns inte jätte mycket att göra då det inte finns tillräckligt med bollar och Rudbeck gymnasiet alltid är där.

Någon bekant till en elev med en förskärare till skolans matsal, som tur var så skadades ingen men det blir otryggt.


sammanfattning:
Rektorn bryr sig inte om elevernas mentala hälsa utan det ska bara se bra ut utifrån så det kommer in fler elever så hon tjänar mer pengar. På deras instagram så finns det bilder om hur "fint" och "bra" det är på skolan men det är verkligen inte sant. Hoppas ni INTE sätter era barn i kö till Jensen Grundskola i Örebro!
Om du vill bli bemött på ett otrevligt sätt så välkommen till Jensen Grundskola i Örebro. Skulle inte alls rekommendera Jensen grundskola.
Annat
29 apr 2023

Jensen örebro

Lärarna bryr sig bara om vissa elever och inte alla. Mycket oro i vissa klasser, lärarna skäller ut fel elever och när det väll ska säga till stökiga elever händer aldrig något, mild mobbning har börjat mot vissa elever på skolan men inget lärarna bryr sig om.
Elev
4 dec 2022

Bra Skola!

Jag själv är elev på JENSEN och tycker att det är väldigt bra. Lärarna är trevliga och försöker alltid utmana alla elever på sin nivå. Jag är väldigt nöjd med undervisningen och lär mig nya saker varje dag vilket främst är lärarnas förtjänst men även min egen motivation som kommer från att man alltid blir pushad framåt av sin coach!

Uppskattas väldigt mycket!
Förälder / Vårdnadshavare
21 nov 2022

Nej, inte denna skola

Otroligt dålig ledning sen den förra rektorn försvann. Med den nya rektorn kom personalflykt och dåliga lärare. Händelser tas inte på allvar utan sopas under mattan och som följd mår elever dåligt.

Sätt inte barnen här.
Förälder / Vårdnadshavare
11 nov 2022

Upp som en sol, ned som en pannkaka

Som vårdnadshavare till elev på skolan så har jag tyvärr sett en fantastisk skola, med driven och bra ledning och underbara pedagoger, gå mot botten. Med ny rektor som tyvärr bara verkar se det som sin roll att vara hård, men inte hjärtlig, så har hon drivit flera pedagoger på flykt. Att gå på hennes föräldrainformation inför nystart åk sex var som en uppläxning och det var flera föräldrar som efteråt sa att mina barn ska aldrig gå på den här skolan. Att en skola har regler och ramar är jättebra. Men när man pratar om barnen som något katten dragit in.. Ja, då är man som rektor på fel plats. Eleverna fyller i sina enkäter där de ska betygsätta skolan och får därefter ha möten med rektorn som talar om att man inte får skämta och ge skolan och ledningen dåliga omdömen. Det var ingen som skämtade. Elever som älskat skolan trivs inte längre. Mina barn och deras kompisar vittnar om att det inte längre är ok att skratta i korridoren. För då stör man. Trots allt finns det fortfarande många fantastiska lärare på den här skolan. Underbara människor som älskas av eleverna och som är makalösa pedagoger. All heder åt dem.
Elev
6 maj 2022

ingen vidare skola

inte så där himla bra skola dom kan bli arg på en ofta och om man försöker prata med en lärare och den har fel i det den säger så blir dom arga o den nya rektorn är inget vidare hon ska ofta typ säga tycker du värkligen om denna skola är denna skola värkligen för dig och sånt man blir inte så sugen på att gå kvar på skolan då så tycker inte ni borde börja på denna skola om ni inte vill bli retade ofta eller hottade av rektorn
Annat
23 mar 2022

För elever som vill satsa på skolan

En mycket bra skola. De har konsekvenser för dåligt beteende och ser till att det är arbetsro på lektionerna.
Elev
31 jan 2022

Personalen

Det är en bra skola med bra personal, lärarna är inte där för att det är deras jobb. Utan de är där för de vill verkligen lära ut oss elever.
Annat
8 nov 2021

FÖRVIDRIGT

Denna skola är så dålig De får 5 minuters raster, de har typ 9 lektioner per dag,
SKolmaten e dock gott
Campus fungerar ju inte äns, UPPDATERA SKOLMATS LISTAN
DET ÄR HEMSKT
Elev
19 okt 2021

Hemskt

Jensen skola en skola en skola som inte är för alla. ***************** ****** har makt att trakassera barnen hur som helst. Han går runt och säger åt eleverna att de ska sitta rakt. Det är som att befinna sig på 50 talet. Han har ingen formell utbildning men enligt han kan han bete sig mot barnen hur han än vill. Fem minuters raster och bara stress. Jensen drivs av en hierakin och allt ska se fint ut men på insidan så är det helt andra bullar. Rekommenderas verkligen inte. Privat skola som Jensen följer inte skollagen och kommer undan med allt.
Elev
21 aug 2021

Hemsk skola

Hemsk skola, hoppas att nästa läsår blir bättre. Önskar jag hade valt en annan skola. 5 minuters raster, otrygg miljö. På enkäterna förväntas man ljuga och svara att allt är toppen så att skolan får mer pengar. Inget elevinflytande. Det finns ingen som helst skolgård.
Visar 30 av totalt 41 omdömen

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen