Skapa ett omdöme om skolan

Skapa omdöme
Jobbar du här?
Registrera och få tillgång till er skola gratis.
Registrera gratis

Omdömen

4.0
Baserat på 12 omdömen och 227 svar
0
0
0
0
0
Elev
21 aug 2021
1.4

Hemsk skola

Hemsk skola, hoppas att nästa läsår blir bättre. Önskar jag hade valt en annan skola. 5 minuters raster, otrygg miljö. På enkäterna förväntas man ljuga och svara att allt är toppen så att skolan får mer pengar. Inget elevinflytande. Det finns ingen som helst skolgård.
Förälder / Vårdnadshavare
11 jun 2021
5.0

Rekommenderas varmt

Fantastiska skola med engagerade lärare och omtanke om sina elever.
Elev
19 maj 2020
5.0

Bästa skolan, Kan verkligen rekommendera!!!!!!!!!

MAn lär sig mycket och dom bryr sig om eleverna och lär ut på ett bra och lärorikt sätt, mycket läxor som gör att vi lär oss och har pulshöjande så man får röra på sig.
Elev
19 maj 2020
5.0

Super bra skola

Det är en fantastiskt skola med pulshöjande pass. Bra rektor
Elev
19 maj 2020
5.0

Så bra skola.

Vi lär oss mycket, väldigt bra skola med en bra rektor.
Elev
29 apr 2020
5.0

Bra skola

En skola för oss som vill ha studiero.
Elev
11 mar 2020
2.8

Tveksamt

Alltså det är en friskola, det är väl något lägre än ens förväntningar. Man får höga betyg enklare, och där tar perksen slut.

Man välkomnas till nyrenoverade lokaler, trevliga lärare (med vissa undantag). Lektioner är för mestadels präglade med studiero.

I korridorerna mellan lektioner är det extremt oreda då man med den nya renoveringen tryckt in fler klasser utan hänsyn till plats på raster. Finns ett rum med biljard och pingis som ofta är huller om buller. Man får endast vistas i den omedelbara närheten av entren när det gäller att vistas ute. Att ta en promenad till våghustorget är inget alternativ.

Matsalen är den inhyrda royal arms som är bra, men inte om man ska trycka in 3 klasser samtidigt, vilket händer vardagligen. Långa köer och brist på sittplatser, till detta är det relativt medioker mat (för att säga det snällt).

Elevinflytande existerar inte. Ideer framförs inte och tas inte på allvar, kritik avfärdas snabbt och nonchaleras. Rektorn är ofta närvarande, men har sina egna syner på vad som prioriteras. Administratören, som har mest kontakt med elever, trakasserar ofta elever. Otrevliga bemötanden, ingen respekt mot skämt och humor, allting utanför hans ramar bemöts med hårda tag. Vid tillfällen har tjuvlyssnande tagit plats. För att citera en elev flyger rektorn på "sitt rosa moln" och administratören är hennes "bad cop".

Det finns stökiga elever här också, och de bemöts med öppna armar. När det väl är stökigt på lektioner sker avvisanden sällan, ageranden som avstängningar sker oftast när det gäller skolans image.

Minst en gång per vecka har klassen pp (promenerar under lektion) och mental träning (mer av en vilostund). Man tillhandahålls en chromebook med chromeOS som främst används, då mobiler ej är tillåtna på skolans område (lämnas in på morgon och ut vid skoldagens slut). Kvalitén på datorn är relativt dålig och när datorn går sönder får man begagnade datorer istället.

Hkk hålls på karljohanskolan och idrotten hålls i sveaparken samt idrottshuset eller universitetet.

För att sammanfatta, extremt trevliga lärare (med undantag), fräscha lokaler, ignorant ledning, högre betyg för samma prestation, kritik och humor är inte tillåten.
Elev
27 jan 2020
3.8

Helt okej

För stora klasser men bra med en liten skola. Alla känner alla.
Elev
8 jan 2020
2.8

Skulle inte rekommendera Jensen grund skola örebro

På Jensen grundskola i Örebro har man inga problem med att byta klasser mellan lärarna inför sista terminen i årskurs 9. Vi har ingen egen matsal så vi måste gå över en av Örebros mest trafikerade korsningar inne i stan för att äta lunch. När man sedan kommer till den lilla matsalen vi hyr så måste man så ute och vänta tills den läraren man ska äta med kommer, ett förtydligande vi står alltså ute oavsett väder. När man sedan kommer in i matsalen så får vi hoppas att man får plats med en efter som dom gör totalt värdelösa scheman. Det är min åsikt om Jensen
Förälder / Vårdnadshavare
16 jun 2019
5.0

Örebros bästa skola!

Bra skolledning och arbetsro på lektionerna. Som förälder går det inte att hitta en bättre skola i Örebro län.

Jobbar du på skolan? Kom igång gratis!

Skolan eller verksamheten har ännu inte verifierats av ägaren eller personal. Gör anspråk helt gratis för att redigera uppgifter, svara på omdömen, och få notifikationer om nya omdömen.
Registrera gratis