Omdömen

2.6
Baserat på 3 omdömen och 23 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
24 apr 2024

Bryr sig inte om mobbare...

Är väl inte så bra bra som de utger sig att vara, mobbare tillåts hålla på att mobba. Tex har den mobbade flyttats till annan klass då det är mobbaren som borde få flytta på sig eller ännu hellre stängas av.
Elev
5 nov 2023

Gud vilken skola

Går i den här skolan vad är det här med att favosera elever orättvis skola som gör så här om man ska lösa bråk måste man göra själv för dom gör ingenting dom sätter dig i ett rum med den man bråkar med och är lite så här du som har gjort fel behöver säga förlåt men du som inte har gjort nåt säg förlåt vad är det här jag orkar inte men sitter på sista dagen av lovet eller helgen och tänker vad kommer hända vad ska jag göra jag vill inte komma till skolan jag mår inte bra av det mina lärare kommer inte göra någonting dom är väldigt bra att visa upp sig men bry sig om oss som dom inte favoserar är så här dom löser allt själv varför ska vi bry oss snälla ta en annan skola om ni har chansen
Personal
2 feb 2023

Studier i fokus

Bra och engagerade lärare och medarbetare, motiverade elever, studier, studiero och eleven i fokus. Trivsamma lokaler och engagerade föräldrar. På skolan är det väldigt bra och varm stämning! JENSENs koncept trygghet & disciplin, studier i fokus, lärare med höga ambitioner samt hälsoprofil genomsyrar varje dag. Bildning är målet! Läxor ges varje vecka, matematikpedagogik från Singapore, läsning varje dag, skrivande för hand. Hälsoprofil med pedagogiska promenader, mental träning, pulshöjande aktiviteter, sockerfri och mobilfri skoltid - träning för verkligheten! Skolan erbjuder fritids samt fritidsklubb.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen