Omdömen

3.6
Baserat på 12 omdömen och 96 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
5 okt 2023

Samh

Mycket bra skola

Väldigt trevlig miljö med engagerade lärare som alltid finns där för en när man behöver extra stöd. Man blir alltid motiverad att nå högre mål och fokusera på skolarbetet
Elev
5 jun 2023

Sekt skola

Börja inte hör om du vill få en bra utbildning utan att gå med i en sekt
Elev
31 mar 2022

Ekonomiprogrammet

Sveriges bästa skola!!

Jensen skolan är verkligen en skola som stöttar sina elever och vägleder de till deras mål. Om det inte vore för min kära Jensen skola så skulle jag inte ha så bra förutsättningar för framtiden som idag. Tack!
Elev
30 mar 2022

Samhällsvetenskapliga programmet, profil kriminologi och juridik

Två saker jag gillar med JENSEN gymnasium

Jag tycker att lärarna på JENSEN är väldigt engagerade och bryr sig om att vi ska nå våra mål betyg. De ser även till att det finns en bra arbetsro i klassrummet så alla elever kan fokusera på sin arbetsuppgift.
En annan sak jag gillar väldigt mycket är att vi har PP (pedagogisk promenad), det innebär att vi går en promenad (oftast under den längsta lektionen). Anledningen till att det är bra med pp är att man inte behöver sitta still på en lång lektion utan istället kan ta en promenad samtidigt som man diskuterar en fråga som ofta hör till ämnet man jobbar med.
Elev
30 mar 2022

Samhäll

Jätte bra skola

Jag har gått på ett antal andra skolor innan och har aldrig gått på en så skola med så ambitiösa och bra lärare som nu på jensen. Man märker att lärarna brinner för sina ämnen och gör allt dom kan för att hjälpa eleverna att nå så högt som möjligt i sina studier. Dom stöttar även eleverna och motiverar dom till att göra sitt bästa. Skolan har även halvdagar så att man hinner med fritidsaktiviteter och träning av olika slag även utanför skolan, vilket jag uppskattar enormt. Allmänt en jättebra skola med jätte engagerade och roliga lärare och en bra stämning.
Föredetta elev
14 jan 2022

pengar driven skola

Inte en riktig skola, det är väldigt tydligt att det enda skolan bryr sig om är att dra in pengar. Gå inte hit om du vill ha en riktig utbildning och mogna lärare och rektor.
Elev
9 jan 2021

Mycket bra skola

Väldigt bra skola med engagerade lärare och en bra gemenskap!
Elev
16 dec 2020

Bra lärare!

Jag tycker att det är en fantastisk skola! Lärarna är verkligen engagerade, lärarna är det bästa med skolan!
Elev
13 dec 2020

Börja på Jensen om du är skön

Bra om man gillar korta dagar med korta raster. Trevlig personal. Vi kan utlova en bra nollning också
Elev
11 nov 2020

Bästa skolan jag har gått på

En fantastisk skola med världens bästa rektor och personal. Lärarna engagerar sig väldigt mycket för sina elever vilket tydligt märks. Lätt att få stöd och extra hjälp när det behövs. Trevlig stämning mellan eleverna. Undervisningen är både varierande och kul. Ångrar verkligen inte mitt val :)
Elev
25 aug 2020

Gå inte på jensen Linköping

Jag tycker inte alls om skolan. Speciellt rektor och lärare arbetar på ett diktatoriskt sätt. Jag rekommenderar verkligen inte skolan!
Elev
1 jul 2019

Skolan är toppen!

För dig som gillar en liten skola, med väldigt trevliga och hjälpsamma lärare och en tajt klass. Så är denna skola för dig.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen