Omdömen

2.9
Baserat på 8 omdömen och 66 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
1 feb 2024

pennalism

skolan har en sjuk tanke kring att bara de som har A i alla ämnen är värdefulla, ipso facto har de "Jensen mastermind". Ett fåtal elever som anses bättre och får bestämma och tycka till om skola, riktigt pennalistisk syn. De ser ner på eleverna som inte vill ha A i alla ämnen och de struntar fullständigt i om man har hinder som ex stress eller ohälsa, det är inte en ursäkt på Jensen. Dessutom mörkerläggs det helt att sexualförbrytare jobbat där, det anställer de bara.
Annat
6 jul 2023

Ok jag är på ett annat land som har du anmält dig till dig

Ok jag har du anmält frånvaro och morfar och mormor och morfar är det var en gång en liten och bor på ett annat land och bor på ett annat land och morfar och mormor och morfar och
Elev
18 jan 2022

Ekonomi

Supernöjd

Lärarna är underbara, de hjälper eleverna att utvecklas och nå sina mål. Mycket fokus på hälsan också för att få så bra förutsättningar som möjligt för att lyckas nå sina mål. Skolan erbjuder även läxhjälp för att kunna få extra hjälp.
Elev
4 dec 2020

Helt ok

De är väll ok finns alltid en del stökiga elever som lärarna inte kan hantera
Alexandra Hallin
Elev
30 okt 2020

Åsikter om jensen Lund

Jag tycker att jensen i Lund är en trevlig skola. Med tanke på Corona är det lite slarvigt med handsprit och sådant. Men skolan tycker jag är bra i övrigt. Det jag tycker är dåligt är att skolan inte gör något åt sexuella trakasserier från lärare till elev. Det kan jag tycka är akut, men det anser inte skolan.
Elev
24 aug 2020

Skit

Typ ingen använder handsprit även fast det Finn i varje klassrum. Folk verkar inte fatta vad avstånd är och alla kramas osv.
Elev
16 feb 2020

Rekommenderar!

Nästan alla lärare är mycket bra. Maten är helt ok. Mental träning är bra när man tar åt sig. Pedagogisk promenad är bara en liten 5 min promenad. Schemat är väldigt bra, men förvänta dig mycket inlämningar och seminarium!
Elev
1 jul 2019

Väldigt trevlig skola med engagerade lärare

En mindre skola i storlek men mängden engagemang från lärare och elever är väldigt stor. Skolan känns trygg, seriös och passar dem med höga ambitioner och viljan att utvecklas så mycket som möjligt.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen