Omdömen

2.6
Baserat på 14 omdömen och 106 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
14 mar 2023

GÅ INTE I JENSEN'

skolan läger pengar på privat egendom istället för att ge deras elever en resa. Skolan har inga skåp, matsal och idrottsal. den har inget att erbjuda och skulle aldrig rekomendera. Skolan ger även en varnlig på csn efter 120 min alltså en lektion
Elev
31 jan 2023

ekonomi

Fick en annan mattelärare i ekonomiprogrammet

Sedan vi ekonomielever fick en ny ma*telärare så har det bara gått dåligt för alla. Vår nya mat*elärare kan inte förklara och är allmänt dåligt på ämnet han själv undervisar i. Vi har pratat med rektor men fått inget resultat. Dessutom har flera elever från olika klasser klagat på den här läraren men rektor vill inte göra något åt saken.
Elev
30 jan 2023

Samhälle

Jensen gömmer de dålig

Som elev på skolan bryr sig bara skolan om att se bra ut för omvärlden men den har många brister. Skolan bryr sig inte om elevernas välmående och rektorn vill bara det skall se bra ut men tar inte in elevernas bästa i besluten som tas.
Elev
25 okt 2022

Naturprogram

Min åsikt

Ingen studiero i denna skolan! God mat dock
Elev
25 okt 2022

Naturprogram

Välkommen

Välkommen till Jensen! Här bemöts du av en orättvis/sexist/olämplig/dålig/avundsjuk/jobbig\svettig lärare, nämligen PA*l Georg… Under hans lektioner finns det ingen studiero alls och eleverna slänger ur sig könsord konstant och knul*a dens mamma vänster och höger. Japp, väldigt bra miljö som ni lägger märke till. Vill du börja i den här underbara skolan så är det bara att ansöka. Välkommen återigen❤️
Elev
12 feb 2022

Naturprogram

Ångest

Hemsk m*tte/fy*ik lärare på naturprogrammet. Ångrar mitt val varje dag! Borde ha gått Klara istället.
Elev
20 jul 2021

Naturvetenskap

Mitt svar

Jätte dålig skola man får inte någon studie ro lass
Elev
3 maj 2021

Naturvetenskap

Skola med höga ambitioner

Är du studiemotiverad och vill lyckas så kommer du att älska skolan. Det är enkelt att skaffa vänner och alla känner alla. Det är även en utmärkt studiero. En skola för höga ambitioner helt enkelt.
Elev
15 mar 2021

Bästa skolan!

Bästa skolan! Fin miljö och stämning! Lärare och rektor är trevliga, hjälpsamma och bryr sig om eleverna. Bra val!
Elev
8 mar 2021

WORST PLACE EVER

Denna skolan är en av de sämsta skolor som jag har varit på och det är av 1 anledningar, 1 rektorn bryr sig inte vad du skickar på mail utan hon låtsas som det inte finns och om inte det vore nog så skickar hon mail till hela skolan om något helt annat vilket bevisar att hon har sett mailet. Det brukar även ta 6 dagar+ för att rektorerna ska svara.


Förutom det så är det en väldigt liten skola med ganska god mat. Men de har en grej som kallas coach(mentorstid fast för att vara fancy) där din mentor går och snackar massa bullshit som de stoppar in i huvudet på eleverna.


T.ex så vill jag hoppa av skolan för att jag ska gå om efter sommaren och jag vill få ett godkännande från rektorn då jag inte vet vad man ska göra. jag skickade mailet 1 vecka sedan och hon har fortfarande inte svarat.
Elev
11 jan 2021

Skola

Mycket bra skola med bra lärare. Är du studiemotiverad så kommer du lyckas bra här. Maten kan bli bättre men det det är inte därför du går i skolan, utan för att lära dig. Snälla elever och ej stökig skola, rekommenderar verkligen! Skönt med varannan vecka schema också, enda vecka börja runt 8-9 o sluta 12-15, och andra veckan börja runt 11-12 och sluta runt 15-17. Funkar utmärkt. Strikt skola med mycket regler och ej mobil på lektion.
Elev
1 dec 2020

Bra skola

Fantastiska lärare. Sådär mat. Beror också på vilken klass man hamnar i.
Elev
17 feb 2020

Helt ok

Bra skola men äcklig mat
Elev
1 jul 2019

Bra skola

Inte god mat men bra skola

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen