Skapa ett omdöme om skolan

Skapa omdöme
20 omdömen
Resultat omdömen
3.1
Medel
7
3
1
6
3

Jensen norra <3

4.8
Elev · Samhällsprogrammet · 15 juli 2021
Elev · Samhällsprogrammet · 15 juli 2021
Har precis läst genom de flesta recensioner om jensen och kände tvungen att skriva en själv då jag känner att inget av det jag läst stämmer.

Jensen har påriktigt de BÄSTA lärarna. Jag har aldrig någonsin haft så förstående, snälla och samtidigt så roliga lärare. De bildar verkligen realtioner till eleverna och de vill att de ska gå bra för oss och är kunniga i sina ämnen.

Du går i skolan i ”tidiga” och ”sena” veckor. I tidiga börjar du runt 8 och slutar 12. Vid sena börjar du 12 och slutar runt 16-17.

De flesta elever är väldigt trevliga, och man hittar alltid nån man klickar med. Jag själv började och kände ingen och nu har jag kompisar som jag även kommer att hänga med efter examen.

Ska jag säga något negativt så är väl själva skolbyggnaden sådär jätte fin men de fantasika lärarana, de jätte chill shemat och alla trevliga eleverna väger upp. Det är upp till dig vilket gymnasium du väljer men jag rekommenderar verkligen jensen norra!!!

Hälsningar, en stolt elev som får ångest över att jag snart tar studenten. Kommer verkligen sakna jensen norra <3

Sämsta skolan

1.0
Elev · natur · 13 februari 2021
Elev · natur · 13 februari 2021
Sämsta skolan som finns av flera anledningar. I två år hade man ett riktigt dåligt schema. Lärarna kommunicerar inte med varandra och det resulterar att man som student inte får någonting att göra i en månad men efter det har man 10+ uppgifter på en dag. Skolan har riktig dålig atmosfär då det känns som att man går på ett kontorsjobb. Skulle hellre vara på gulag än att gå här ett år till.

Det kanske låter bra men det är det inte alls

1.9
Elev · 5 februari 2021
Elev · 5 februari 2021
börja inte där, dom utsäger sig för att vara på ett speciellt sätt, vilket dom absolut inte är. Dom tänker mer på sin image än eleverna speciellt sånna som har det lite svårare med vissa grejer. Dom säger även att dom ska anpassa undervisningen för var o en, vilket ännu en gång dom absolut inte gör.
50%
ger betyget bra eller utmärkt till
Åsikter och värderingar tas på allvar
Visa alla resultat

Dåligt

1.7
Elev · 30 december 2020
Elev · 30 december 2020
Skolan är i för sig ganska bra. Men såg att någon skrev att vi har halv dagar och det är det SKOLAN har sagt och lovat oss men de flesta av oss börjar 8 och slutar 16 vilket blir en jätte lång dag och man blir även jätte trött, speciellt om man har en lektion som börjar 8 och nästa lektion börjar 13 till 17. Maten tar slut och alla hinner inte äta, vi får stå ut med rå kött och byter lärare varje termin vilket är dåligt för då har man inte lika mycket kontakt. Läraren får dig och tro att de bryr om ditt väl mående men det gör de inte alls och lyssnar inte alls. Dock det skolan är bra på är det är studiero i klassrummet och ingen stör dig.

Bra skola!!

3.8
Elev · 25 december 2020
Elev · 25 december 2020
Bra skola med seriösa lärare, väldigt trevliga och alltid hjälpsamma. Det enda är att skolan i sig är ganska trång och intensiva dagar med endast 5 min raster. Dock lönar det sig med tanke på att man har halvdagar :)

Bästa jensen

4.6
Elev · 18 december 2020
Elev · 18 december 2020
Älska finaste finaste Jensen!! Går i trean, så glad att ja valde Jensen i grundskolan, finns ingen annan skola ja skulle tänka mig gå. Finaste lärarna som går att hitta, känner mig alltid trygg.

Bra skola ändå

3.9
Elev · 16 december 2020
Elev · 16 december 2020
Asså de en bra skola bra lärare , om du gillar lugna skolor och gillar studier är denna skola bra för dig.

Bra skola

5.0
Elev · 9 december 2020
Elev · 9 december 2020
Inte en ända ärlig recension, bra skola.
45%
ger betyget bra eller utmärkt till
Förebygga mobbning
Visa alla resultat

Jensen Norra helt ok

2.6
Föredetta elev · 6 december 2020
Föredetta elev · 6 december 2020
Jag tyckte sådär om den. Andra skriver att det är dålig mat men jag tyckte det var ganska bra mat? Däremot är det extrem mycket orten där, typ 75% är utlänningar som snackar förortsvenska, inget fel med det men jag kände mig som en misfit deluxe. Najs schema dock med halvdagar, ja gick teknik 1an men bara några veckor.

Kommunikationen mellan lärarna och eleverna

2.2
Elev · 3 december 2020
Elev · 3 december 2020
Tycker lärarna har svårt med kommunikationen till elever på skolan, de skapad stress genom att skicka mejl istället för att prata med eleven på riktigt!
Verksamheten använder inte SchoolParrot ännu. Tipsa dem gärna om oss!
  • Ej användare
  • Ej verifierade uppgifter
  • Kan ej besvara eller bemöta
Kom igång med SchoolParrotLäs mer om SchoolParrot

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan till skolan direkt genom att klicka på knappen nedan.

Intresseanmälan
Tulegatan 44, 11353, Stockholm
08-4502270