Omdömen

3.4
Baserat på 18 omdömen och 141 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Annat
26 jan 2023

Jättebra skola

Välutbildade och duktiga lärare. En skola som bryr sig och det är lugnt på lektionerna.

Svar från Johan Movingers Gymnasium

Tack så mycket för den fina recensionen och för att du tagit dig tid att skriva här!
Förälder / Vårdnadshavare
24 jan 2023

Nöjda föräldrar

Vi som föräldrar är väldigt tacksamma för denna skola. Två av våra barn har gått här och trivts väldigt bra. Det är en liten, mysig skola med väldigt varm stämning, alla bemöter varandra väldigt fint och respektfullt. Lärarna är trevliga och tar sig tid med eleverna. Själva utbildningen är bra och strukturerad och lärarna är välutbildade, så för elever som vill satsa på sina betyg och sin framtid, som våra barn, passar den här skolan väldigt bra!

Svar från Johan Movingers Gymnasium

Tack för det fina omdömet och att ni tagit er tid att skriva här. Tack också för förtroendet att få ta hand om era barn!
Elev
19 jan 2023

Naturvetenskap.

Väldigt bra skola.

Väldigt bra trygg och bra skola. Lärarna är hjälpsamma och eleverna så snäla. Ansök Johan Movingers! Ni kmr inte ångra det.
Annat
14 jun 2022

Johan Mobinger

Oseriös gradering

Verkar som att vem som helst kan skriva omdömen här, oavsett om man har nån erfaren het eller ens sekundärkunskap om skolan.

Svar från Johan Movingers Gymnasium

Hej och välkommen! Vi känner igen. Det blir lite "mobbinger" ibland.
Elev
31 maj 2022

Den sämsta skolan jag har gått på.

De flesta lärare är bra men skolledningen suger. Vissa lärare favoriserar några elever och sedan är de misstänksamma mot andra elever. Man kan få samma slutbetyg som en annan elev som har presterat mycket sämre på de nationella proven.

Rektorn är snål och investera inte i bra skolböcker. Man får inte så många matematiklektioner heller och därför hamnar man efter. På de senaste nationella proven fick nästan alla elever i alla årskurser ett F i matematik.

Det finns ingen bra struktur i skoladministrationen eftersom det är väldigt obemannat. Mycket otydligt och bristfällig organisation. Det är konstanta ändringar i skolschemat i mitten av skolåret.

Det saknas behöriga lärare i några ämnen. Samtidigt anställer man inte en SVA-lärare trots att mer än hälften av eleverna som går på skolan är i behov av extra stöd. Som elev får man en känsla av att skolledningen helt enkelt inte respekterar eller bryr sig om elevernas synpunkter. När man undrar över något och vill prata med biträdande rektorn, bemöts man på ett mycket aggressivt sätt. Biträdande rektor har flera gånger utpressat elever att hoppa av kurser (vilket skulle leda till att man inte får gymnasieexamen) istället för att uppmuntra. En tjej som har trakasserats av en tidigare anställd lärare rapporterade det till skolledningen och som svar sa skolledningen att hon skulle ”hålla sig tyst om det för att inte skapa ett dåligt rykte för skolan”.

Rekommenderar helt enkelt inte denna skola.
Förälder / Vårdnadshavare
17 mar 2022

sam-sam

Jättebra skola

Jättebra skola. Studiero, trevlig atmosfär och kunniga och duktiga lärare. Som förälder har jag alltid känt ett stort förtroende för hela skolan där min son stormtrivts.

Rekommenderas varmt för alla som tar sin skolgång på allvar!

Svar från Johan Movingers Gymnasium

Tack för din fina recension och vad roligt att ni trivs! Tack för förtroendet att få ta hand om er son!
Föredetta elev
23 feb 2022

sam-sam

bra skola

Det är en bra skola. Det är duktiga lärare, bra stämning, man får den hjälp man behöver bland annat.

Svar från Johan Movingers Gymnasium

Så bra att du trivs och tack för den fina recensionen!
Elev
23 feb 2022

Bästa gymnasiet

Så mysig stämning, alla hänger med alla och man är välkommen som man är. Schyssta lärare. De tar verkligen tid med en och bryr sig. Då blir betygen bra också. God mat.

Svar från Johan Movingers Gymnasium

Tack för fin recension och skönt att höra att du trivs så bra!
Elev
25 aug 2021

Samhällsprogrammet

Sök aldrig hit på fri vilja!

Sjuk skola med särbehandling av elever, man byter lärare som underkläder vid detta gymnasium. Dom har suttit fel på scheman trots att man har haft hela sommarlov på sig. Skandaler har förekommit, skolan är så fattig att man måste slå ihop 2 årskurser i en gympalektion pga att man icke har haft råd att hyra gympasalen 2 gånger i en vecka. Så sjukt med tanke på att en pandemi fortfarande är igång och att man ska ha 35+ elever i en liten gympasal

Svar från Johan Movingers Gymnasium

Hej, vi har flera lärare som arbetar kvar sedan starten. Flyttar och dödsfall rår vi inte över. Vi hyr ju idrottshallen flera gånger i veckan. De elever som läser idrott tillsammans har idrott samtidigt. Det har med kursplaner att göra. Under pandemin var ni hemma och hade dessutom digital undervisning men nu är pandemin över och vi har idrott som vanligt flera gånger i veckan, i en fin, fullt utrustad sal, vägg i vägg med vår skola.
Elev
7 aug 2021

Samhällsprogrammet

Sveriges sämsta gymnasium

Lärare favoriserar grovt. Schemat är anpassat efter lärare. Dem måste sparka lärare mellan loven för dem har inte råd att ha kvar dem.

Svar från Johan Movingers Gymnasium

Hej, det vore totalt olagligt att göra så, det är ett påstående taget ur luften, naturligtvis har lärare kvar sina tjänster över lov!
Föredetta elev
10 mar 2021

smahällsprogram

kom inte hit

Killar blir inte lika behandlade som tjejerna

lärarna lyssnar inte på eleverna och schemat är dåligt

Svar från Johan Movingers Gymnasium

Hej, det är mycket allvarligt för oss om särbehandling skulle förekomma. Kontakta styrelsen eller skolledningen i såfall omedelbart. Vid senaste skolinspektionen framkom inget sådant från elever, utan alla, oavsett kön, sexualitet, religion ansåg sig mycket väl behandlade.
Föredetta elev
9 feb 2021

Samhällsprogrammet

Bästa skolan!

Bästa skolan! Lärarna är superduktiga och de har tid med alla. Bra atmosfär och alla är kompisar med alla. Man gillar att gå till skolan

Svar från Johan Movingers Gymnasium

Vad roligt att du trivdes så bra hos oss och tack för den fina recensionen!
Förälder / Vårdnadshavare
9 jan 2021

Stockholms bästa gymnasium

Bra skola med trygg och familjär stämning där alla känner alla och ingen blir bortglömd och där man får personlig hjälp. Kunniga lärare som har målet att eleverna ska tillgodogöra så mycket kunskap som möjligt och de samhällsvetenskapliga ämnena undervisas utan skygglappar med en objektivitet och helhetssyn istället för den nymarxistiska propoganda som ligger som en våt filt över stans övriga gymnasieskolor. Dessutom är maten bra.

Svar från Johan Movingers Gymnasium

Tack för din fina recension och att ni tagit er tid att skriva här! Tack också för förtroendet att få ha ert/era barn hos oss!
Förälder / Vårdnadshavare
14 dec 2020

Lugn, trygg och trevlig atmosfär

En trygg och lugn skola med trevlig atmosfär där alla får hjälp.

Svar från Johan Movingers Gymnasium

Tack för din fina recension och skönt att höra att ni trivs med oss!
Föredetta elev
4 aug 2020

Enkel skola med simple klass.

Maten i skolan är god.
Lärarna bra

Svar från Johan Movingers Gymnasium

Tack för recensionen och vad roligt att du trivts så bra!
Förälder / Vårdnadshavare
23 feb 2020

Välj inte den här skolan

De flesta lärarna läser innantill, oförberedda lektioner, inga vikarier trots hög frånvaro bland vissa lärare. Särbehandling av elever, tydligt när en lärare inte gillar eleven, följer inte läroplansmålen i alla ämnen

Svar från Johan Movingers Gymnasium

Hej, det här låter som ett obehagligt intryck och inget vi har kännedom om. Nu när vi hittat den här kommentaren har det förvisso gått 3 år och skolan har fått ny ledning, ny personal, nya lokaler osv, så de lärarna som just du var missnöjd med har nog troligen flyttat till andra skolor. Vi har hög lärartäthet med välutbildade, pedagogiska (och roliga!) lärare och alltid vikariebemanning om ordinarie lärare är sjuk, så ingen behöver vara orolig för det. Särbehandling är inget vi hört någon kritiseras för, så det hoppas vi att det är förgånget.
Och naturligtvis följer vi målen i både kursplaner och läroplaner, det vore ju olagligt annars!
Föredetta elev
27 nov 2019

Okej skola!

Bra skola, liten, lite jobbigt med uniformer, vissa lärare är dåliga

Svar från Johan Movingers Gymnasium

Tack för din recension och att du tagit dig tid att skriva! Skoluniformer valde vi bort vid omstruktureringen med ny ägare/ny ledning, just efter elevernas önskemål. Om eleverna skulle vilja kanske vi inför det igen, vem vet, men för oss är elevernas åsikter viktiga!
Vi hittade den här recensionen när det gått 3 år, och eftersom många i personalen är nya hoppas - och tror vi- att betyget får ett lyft!
Elev
11 jun 2019

SKOLAN ÄR KEFF

Dåligt system, dåliga läraren. Man får inte det hjälp man behöver och eleverna är dryga. Lärarna favoriserar elever och man är oftast ensam i skolan. Ingen bra atmosfär alls, jag rekommenderar inte skolan till någon.

Svar från Johan Movingers Gymnasium

Så tråkigt att höra att du känt dig ensam. De tidigare lokalerna var gigantiska och väldigt ödsliga och det var nog lätt att komma i skymundan. Våra nya lokaler är inbjudande och trevliga och vi upplever att alla elever hittar delaktighet i kamratgemenskap, något vi tycker är väldigt viktigt och prioriterar som personal. Eftersom vi hittar den här recensionen först efter 3,5 år har nog det mesta som du skriver om ändrat utformning och vi tror och hoppas att vår system- och organisationsförändring för några år sedan, uppgradering av personal och ändrad ledning sedan dess, har gett utdelning i form av välmående elever som trivs. Vad vi kan se mår våra elever just nu väldigt bra och det är harmonisk och vänlig stämning överallt, på lektioner såväl som på raster och i vår matsal.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen