Är du elev, förälder eller lärare? Lämna ett omdöme.

5 Omdömen

4.0
Bra
4
0
0
1
0

Waldorf är framtidens pedagogik

4.9
Förälder / Vårdnadshavare · 1 april 2020
Förälder / Vårdnadshavare · 1 april 2020
Perfekt miljö för barnens utvecklings. Respekt för eleverna och deras olikheter och personligheter. Erfaren, tåliga och fantastiska personal.

Örebro Waldorfskola

1.3
Elev · 21 februari 2020
Elev · 21 februari 2020
Jag är elev på denna dåliga skola, man lär sig rent ut sagt ingenting. När jag gick i tvåan så hade vi precis lärt oss division med rest men när jag bytte dit, oj oj oj nu går jag i sexan och vi ska skriva en klasstidning när min lärare skulle rätta min text till tidningen så strök hon över det jag skrev om att jag hade lärt mig där i tvåan och skrev ett frågetecken för det, asså i 6:an började vi lära oss procent vilket man vanligtvis gör lite tidigare! Är ganska orolig inför mitt nästa skolbyte då jag ska byta till gumelius riskprofil och där får man läxor hela tiden samt är det ganska höga krav på en medans man här på Waldorf kan man till och med sova en hel lektion med att läraren tycker att man inte ska störa hen, samt att man ALDRIG får läxor här vilket är ganska dåligt!

Toppen!

4.8
Förälder / Vårdnadshavare · 29 oktober 2019
Förälder / Vårdnadshavare · 29 oktober 2019
Här fokuseras på hela människan. Eleverna får uttrycka sig kreativt, röra mycket på sig och lära sig olika hantverk. Lärarna är engagerade och kompetenta och specialpedagogen är fantastisk!

De förstår grunden för allt lärande

5.0
Förälder / Vårdnadshavare · 9 oktober 2019
Förälder / Vårdnadshavare · 9 oktober 2019
De som forskar om hjärnan säger att grunden för allt lärande är att vi har en stark känsla och upplevelse för det vi lär oss. Precis där lyckas Johannaskolan. De skapar en miljö som är perfekt för den mänskliga hjärnan. En miljö där barnen blir nyfikna och vill lära sig. En miljö som också uppmuntrar till rörelse och lek. Underbar skola.

Helhet och kunskap

4.9
Förälder / Vårdnadshavare · 8 oktober 2019
Förälder / Vårdnadshavare · 8 oktober 2019
En fantastisk skola med kunniga engagerade lärare. Aktiviteter som skapar samhörighet i, och mellan klasserna. En skola där personalen, och även många föräldrar, gör det där lilla extra. Dessutom ligger den vackert i Sommaroskogen. Barnen rör sig mycket och blir starka och utmanas till fysisk aktivitet.

Ansök till skolan

Ansök till skolan genom att klicka på knappen och fyll i ansökningsformuläret. Skolan kommer höra av sig till dig efter att du skickat in ansökan.

Skicka ansökan

Jobbar du på skolan?

Samla feedback och omdömen i realtid från elever, föräldrar och lärare. Med SchoolParrot ökar ni skolans transparens och förtroende. Prata med oss så berättar vi mer.

Läs mer
Glomman 94, 70230, Örebro
Melker Eksell
019-209080

Fakta om skolan

 • Meritvärde
  221.8
 • Antal elever
  199
 • Antal lärare
  16
 • Antal behöriga lärare
  -
 • Elever per lärare
  12.4