Omdömen

3.1
Baserat på 9 omdömen och 78 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
9 jul 2023

Sämsta skolan

Helt enkelt den sämsta skolan jag har gått på!
Gick där F-3 var helt enkelt de sämsta åren i mitt liv!
Rörigt, dåliga lärare som bara tror på de barn som gråter och fritids personalen gjorde ingenting för oss barn de gick bara runt och drack kaffe och pratade med varandra.
Rektorn var bajs.
Jag kommer inte ihåg att vi övade inför NP i 3.an vilket de andra skolor gör!!!
Jag tror att vi lärde oss att läsa när vi gick i 3.an!!! Helt otroligt.
Den här skolan borde stängas ned eller brinna upp!!!
Förälder / Vårdnadshavare
21 mar 2023

Otrygghet

Mina barn kollar sig fortfarande traumatiserad efter tre år pga den här skolan. I klass 3 började de sakta att lära läsa. Till dess blev dem nästan utmattad pga uttråkning. Mobbning finns inte på en Waldorfskolan var svaret efter att min dotter blev ordentligt sparkad av en av eleverna (ett barn av en lärare) i sin första veckan på skolan. Efter kritik från vår sidan blev våra barn mobbad av lärare(puttad i hallen). Känns mer som en sekt än som en skolan. Ledsamt och inte alls vad en Waldorfskolan i potential kan vara och borde vara. Jättesynd, eftersom antroposofi och dess värdegrund är någonting vi delar, men för nuvarande hellre i vårt eget hem och med vänner. En kommunal skolan erbjuder den tryggheten våra barn behöver.
Förälder / Vårdnadshavare
9 mar 2022

Jättebra

Jättebra lärare som är engagerade i elevernas välmående. Mer än bara kunskapsfokus, välmående anses också viktigt.
Förälder / Vårdnadshavare
17 jan 2022

Inget jag rekommenderar

Önskar man en skola utan skolböcker, med outbildade lärare, obefintlig mobbingplan, ingen insyn i skolarbetet som förälder, där man man använder sig av kottar och kastanjer i matten och där en hemläxa i 4:an består av att räkna familjemedlemmarnas fingrar och tår...då är detta en skola för er.
Förälder / Vårdnadshavare
1 apr 2020

Waldorf är framtidens pedagogik

Perfekt miljö för barnens utvecklings. Respekt för eleverna och deras olikheter och personligheter. Erfaren, tåliga och fantastiska personal.
Elev
21 feb 2020

Örebro Waldorfskola

Jag är elev på denna dåliga skola, man lär sig rent ut sagt ingenting. När jag gick i tvåan så hade vi precis lärt oss division med rest men när jag bytte dit, oj oj oj nu går jag i sexan och vi ska skriva en klasstidning när min lärare skulle rätta min text till tidningen så strök hon över det jag skrev om att jag hade lärt mig där i tvåan och skrev ett frågetecken för det, asså i 6:an började vi lära oss procent vilket man vanligtvis gör lite tidigare! Är ganska orolig inför mitt nästa skolbyte då jag ska byta till gumelius riskprofil och där får man läxor hela tiden samt är det ganska höga krav på en medans man här på Waldorf kan man till och med sova en hel lektion med att läraren tycker att man inte ska störa hen, samt att man ALDRIG får läxor här vilket är ganska dåligt!
Förälder / Vårdnadshavare
29 okt 2019

Toppen!

Här fokuseras på hela människan. Eleverna får uttrycka sig kreativt, röra mycket på sig och lära sig olika hantverk. Lärarna är engagerade och kompetenta och specialpedagogen är fantastisk!
Förälder / Vårdnadshavare
9 okt 2019

De förstår grunden för allt lärande

De som forskar om hjärnan säger att grunden för allt lärande är att vi har en stark känsla och upplevelse för det vi lär oss. Precis där lyckas Johannaskolan. De skapar en miljö som är perfekt för den mänskliga hjärnan. En miljö där barnen blir nyfikna och vill lära sig. En miljö som också uppmuntrar till rörelse och lek. Underbar skola.
Förälder / Vårdnadshavare
8 okt 2019

Helhet och kunskap

En fantastisk skola med kunniga engagerade lärare. Aktiviteter som skapar samhörighet i, och mellan klasserna. En skola där personalen, och även många föräldrar, gör det där lilla extra. Dessutom ligger den vackert i Sommaroskogen. Barnen rör sig mycket och blir starka och utmanas till fysisk aktivitet.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen