Omdömen

2.8
Baserat på 6 omdömen och 53 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
5 apr 2024

Bra förskola !

Mycket trevlig och samarbetsvilliga pedagoger samt bra utbildning !
Annat
1 sep 2023

diskriminering i skolan/dålig lärare

Sämsta skolan med bra läge och bra inomhusområde men så dåliga och inte samarbetsvilliga lärare. Speciellt en lärare som är gravid tar inte hand om barn och har en attityd av diskriminering.
N/A
31 aug 2021

Dålig

Riktigt jobbiga anställda, som stressar föräldrar på en hög nivå. Remommenderar inte denna förskola till någon.
Förälder / Vårdnadshavare
24 maj 2021

Ska man bara byta jobb?

Tycker det är märkligt att det finns bara rektorn förklara förskolan så:
"Vårt uppdrag på förskolan dagtid är undervisning utifrån läroplanen, på kväll, helger så går vi under socialtjänstlagen och det är omsorg som gäller". Tycker det är synd eftersom det är ett krav att ha ett jobb utanför dagtid, så våra barn kommer inte har samma kunskaper som barn har på en "vanligt" förskola. Vi byte till denna förskola kändes det men som en lekis. Har du ett barn som har speciella behov, kommer de inte få stöd här, det är bättre att byta jobb tyvärr. Bodde i en annan kommun innan och fick byta till John blund när vi flyttade till Helsingborg. Hade ingen annan att förskolor kan var så olika. Den andra, fast att dry bar större, hjälpa oss komma igång och söker Extra hjälp till vårt barn. John blund gör inget, erbjuder inget extra stöd, inget inget utvecklingssamtal. Så trist. Ska man bara bytta jobb. Finns inget annat att välja på.
Förälder / Vårdnadshavare
3 feb 2021

John Blund

Har bara gott att säga om den förskolan som har underlättat mitt liv som ensamstående och ett arbete med obekväma tider. 10 poäng utav 10 med handen på hjärtat.
Förälder / Vårdnadshavare
10 jul 2020

Helt perfekt dagis

Väldigt bra förskola men samtidigt rörig. Tror dock de beror på personal om bytet de har varit och då har dem fått göra om avdelningen/ avdelningar.

Men syftet med John Blund är att dem ska hjälpa oss föräldrar som jobbar obekväma tider. Och jag tycker dem gör ett strålande jobba!
Dem försöker ska skapa samma trygghet som andra förskolor med att ha samma pedagoger på samma avdelning så dem kan knyta sig an barnen!! Och de gör dem kanon bra !

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen