Omdömen

2.4
Baserat på 11 omdömen och 91 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
31 aug 2023

usch fy

stinker och lärarna är drogpåverkade
Elev
29 apr 2023

En helt ok skola

Helt ok skola men den har sinna dålig saker också men för det mesta är den helt ok
Annat
20 apr 2023

Dålig

Inte så bra riktlinjer, blir otydligt för eleverna vad som är okej
Annat
17 okt 2022

Josefinaskolan

Inte bra, skit dålig mat, ostrukturerat, allmänt konstig skola och människor, konstiga antikviteter.
Förälder / Vårdnadshavare
16 jul 2022

Fantastisk skola

Passar mina barn perfekt. Barnen får vara sig själva i en trygg miljö och uppmuntras att utmana sina förmågor på ett lekfullt och spännande sätt.
Föredetta elev
30 mar 2022

”Hemuppfostran”

Jag var en bråkig elev för att träslöjds läraren slog mig och faktumet att jag hade outredd adhd och mådde dåligt och inte fick rätt stöd, så hade inget med hemuppfostran att göra utan jag fick inget stöd och utrymme för min hyperaktivitet och svåra koncentrations inlärning, lärare & rektorer har där sagt till mig att jag ska bli ett soc fall, vaktmästare har kastat snöbollar mot elever och varit hotfull samt vridit upp dörrar när jag gråtit på toaletten för att skrika på mig, När jag pratade med rektorer trodde hon inte mig när jag sade att jag hade blivit slagen och att lärare hade sagt nedvärderande saker.
pedagogiken och sånger och cermonier var tänkta utanför boxen och bra men Josefinaskolan har ärrat mig och gjort att jag behövt gå i terapi, det är inte barnens fel att de inte får stöd från skolan. Arbetsro fanns nästan aldrig och heller inte specialstöd för personer som behövde det. Gjorde dessutom 4ans matte i 6an istället för att få hjälp.
Föredetta elev
29 mar 2022

En vacker fristad av en skola!

Jag älskade min tid som elev på Josefinaskolan. Jag tycker sagor och fabler borde vara i stort fokus för att utveckla och skapa de unga barns kreativitet samt livsnjutning.

En vanlig skoldag på Josefinaskolan kan börjas med lägerelds sånger och blom-balsam insmörjning. Meditation och filosofiska lärdomar, bl.a. tredje ögat, naturliga tillstånd och hyperhumanism.

Läs och ta till hjärta det de andra skrivit, men problemen som uppstå från bråkiga elever har inte med skolan att göra. De bråkiga har med deras hemuppfostran att göra. Några elever får tyvärr inte den hjälp de behöver, men det betyder inte att det kan ändras. Ifall ni vill att era barn ska växa upp med goda ideologier så borde de börja tidigt, men se till att era barn har goda förutsättningar hemma.

Skolan har inte bara ett välutvecklat känsloorgan utan också en stark pedagogisk fokus på matematik, fysik och biologi! Ofta så fick eleverna hålla lektionerna i en vackert samspel med läraren.
Maten på skolan lagas av naturliga råvaror och smakar oftast väldigt bra med stor fokus på det vegetariska!

Tack.
Föredetta elev
2 okt 2021

Dåligt!

Jag minns att jag inte fick den hjälpen jag behövde och fick en "Assistens" som inte lärde mig allt jag behövde.

Vi lekte och läste sagor. Gjorde sällan matte på min skol nivå och fick inte vara med i klassen. Jag mådde mycket dåligt och blev sjukskriven.
Föredetta elev
7 maj 2021

Elever tas ej på allvar

Helt okej lärare dock mycket favorisering och vissa elever tas inte på allvar. Vissa lärare är riktigt drygaoch otrevliga. Mat som lagas på plats men som smakar riktigt dåligt. När maten väl är god tar den slut innan alla hunnit äta och man får klara sig på knäckebröd och vatten. Stökigt i korridorer och klassrum, både pga högljudda och ”busiga” elever samt att det städas sällan i klassrummen. Hög
ljudnivå i korridorer och uppehållsrum. Problem som elever upplever åtgärdas inte. Akta dig för dom yngre barnen, många är ouppfostrade, använder ovårdat språk, spottar på en och sloss. Rekommenderar ej! Gå inte på högstadiet på Josefinaskolan!
Elev
22 nov 2020

Rekommenderas ej!

Outbildade lärare, man som elev tas ej på allvar. Fokusering på fel saker, jag och andra elever har blivit slagna av lärare vilket säger en del om deras problem och oprofessionella beteende.
När vi försökte upplysa problemet till föredetta rektorn togs vi ej på allvar.
Stökigt och vet inte hur dem ska anpassa och hjälpa folk med diagnoser och folk som har svårt för skolan, maten är oftast vegetarisk och inte ätbar :( Brödet är jättegott dock.
Föredetta elev
12 nov 2020

Mysig miljö

Bra mat, bildade pedagoger samt mysig miljö med god mat. Dock så gick jag vara där i ett år.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen