Omdömen

4.2
Baserat på 2 omdömen och 18 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
14 okt 2020

Rekommenderas!

Den här förskolan är något i särklass! Utomhusmiljön är fantastisk, och ute är alla barn en eller två gånger om dagen. De gör utflykter till skogen eller till biblioteket, ibland med några barn i taget. Maten är fantastisk, de har en kokerska som verkligen lagar mat med kärlek. De har alltid samma vikarier för att barnen ska känna sig trygga. Personalen är helt ljuvlig, de är varma och vänliga men kan också sätta gränser. Jag trodde aldrig att en förskola kunde vara så här bra, och jag önskar nästan att mitt barn kunde få vara kvar ett år till...
Förälder / Vårdnadshavare
24 jun 2019

Varm och välkomnande

Junibacken är en förskola med kompetent och flexibel personal som kämpar för att alla ska trivas och få sina behov tillgodosedda på ett individuellt sätt. Barnen har god möjligheter att påverka sin tillvaro och den pedagogiska verksamheten bedrivs på ett åldersanpassat och inbjudande sätt. Förskolans lokaler är lite slitna men det är inget som påverkar verksamheten.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen