Skapa ett omdöme om skolan

Skapa omdöme
Jobbar du här?
Registrera och få tillgång till er skola gratis.
Registrera gratis

Omdömen

4.2
Baserat på 2 omdömen och 36 svar
0
0
0
0
0
Förälder / Vårdnadshavare
3 nov 2020
4.9

Kul och trygga förskolan

Fantastisk, snäll, hjälpsam,trevlig personal som arbetar professional. Rent och fint området. Finns fin ute lekplats som är delat för små och stora barn. Barnet är delat på fyra grupper. Barnet för första grupper sover ute i barnvagnar även på vinter och det funkar alldeles utmärkt.
Personal är bra att kommunicera, skriver alltid en lapp om saknar nåt för barn. Vid hämtning de alltid informera vad dem har gjort genom dagen, vad barn har ätit, etc.
Jag kan varmt rekommendera juvelens förakola var barn känner sig trygga sammtidigt har kul.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Förälder / Vårdnadshavare
10 dec 2019
5.0

Kan inte var nöjdare

Jag har haft min snart 4 åriga son i 2,5 år samt en 2-årig son på denna förskola och pedagoger och barnskötare gör ett fantastisk jobb med barnen. Mina pojkar ser verkligen framemot att få komma till förskolan varje dag och kan nästan dagligen berätta med livlig entusiasm om saker de har varit med om under dagen vid middagsbordet. Min yngsta son har dessutom exploderat i sin personliga utveckling och jag är övertygad att skolan hjälpt honom på traven.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot

Jobbar du på skolan? Kom igång gratis!

Skolan eller verksamheten har ännu inte verifierats av ägaren eller personal. Gör anspråk helt gratis för att redigera uppgifter, svara på omdömen, och få notifikationer om nya omdömen.
Registrera gratis