Omdömen

2.6
Baserat på 12 omdömen och 106 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
3 mar 2024

Bra gemenskap, dåliga lärare/mat

Denna skola har bland den värsta maten av alla skolor jag gått på, köttet är för ofta rosa, det finns inte mycket kvar när de sista eleverna ska ta mat heller.

Lärarna är väldigt baserade. Betygen kan sänkas och höjas beroende på din relation till lärarna. Det finns flera som gör det men inte alla som tur. Men även om ett bråk har hänt så är lärarna också baserade. T.ex många som är utstötta blir automatiskt försvarade så att folk i en klass inte ska ogilla de mer. Även de med bra betyg kommer undan genom att bara säga att de inte gjort något, även om de har gjort något.

Det finns bara en klass per årkurs, det finns uppdelningar, men samtidigt en närhet, däremot om man är utstött är det svårt att komma in i en klass gemenskap. Från vad jag har sett så har många nya elever snabbt och enkelt kunnat komma in i klassers gemenskap. Däremot så är det svårare för de blyga.
Föredetta elev
18 apr 2023

sämst

svergies värsta skola
Föredetta elev
22 feb 2023

Källskolan

Sämsta skolan. Blev mobbad dagligen och ingen av lärarna gjorde något åt saken. Mådde så dåligt att jag behövde byta i slutet av tvåan
Annat
29 maj 2022

Klass 3B

Hejsan klass 3B det är jag Eliam som skriver. Jag har saknat er. Jag har gråtit för att jag har saknat er. Det var ganska jobbigt hos min mamma så då fick jag flytta. Vissa det här för Jessica och Per.
Annat
17 maj 2021

Ingen bra skola

Liten skola. Vidriga lokaler. Finns knappt ställen att sitta och jobba på om man gör grupparbeten eller vill jobba själv.
Lugnt på lektionerna och bra arbetsro.
Vissa lärare är otrevliga och behandlar eleverna på olika sätt. Alltså ingen jämnställhet.
Maten är väldigt vidrig och man får ofta samma mat varje vecka. Samt att maten som är kött är oftast röd
skolan följer inte elevens rättigheter till hjälp i skolan och följer inte kursplanerna.Många elever som inte når upp till godkänt i de olika ämnena.
Mattelärarna är de bästa lärarna på skolan.
Extremt mycket prov och läxor så elever mår dåligt
Elev
7 maj 2021

Omdömme

skol maten är inte jätte bra. det är stökigt ibland fast den här skolan är ....... Visa får inte den hjälp dem behöver vi har hittat hårstrån och naglar i maten. Ibland är maten rosa inuti kött och limpa och sånt. Så om nån skulle börja i skolan rekommenderar jag att ta med egen mat
Föredetta elev
7 maj 2021

inget

Ska man börja med maten så är det ju inget man kan ta i mun.. Elever har hittat massvis med äckliga saker i maten. För mycket bråk samt drama vid elever, utfrysning är stor chans att det händer och lärarna är otrevliga mot en och skriker på en för ingenting. Det är fruktansvärt! sök INTE hit!
Elev
5 maj 2021

En helt okej skolan

Helt klart för mycket läxor samt prov, maten är det värsta jag någonsin jag har haft i min mun. ibland kan det vara så att lärarna drar över lektionen så att man inte får någon rast, vilket kan vara väldigt jobbigt då det minnst händer 1 gång om dagen, lärararnas uräkt är allt "Det är jag som är läraren, jag betsämmer när lektionen slutar.", detta blir väldigt jobbigt i grunden.
Sen har vi detta med extrahjälp, jag själv får ingen men både jag och andra tycker att jag behöver det, har pratat med min mentor men inget har hänt och inget kommer trolitvis att hända.
Rektorn på skolan är ganska bra ändå, tar tag i saker när det väll behövs osv. Sen har vi även väldigt långa lektioner, vilket då gör att om läraren bestämmer sig för att dra över lektionen blir det ganska jobbigt. Även om skolan har problem skulle jag fortvarande rekommendatera skolan.
Förälder / Vårdnadshavare
20 maj 2020

Källskolan - rekommenderas inte

Källskolan har varit bra tidigare men har gått ner sig pga dom anställt lärare som
har dålig attityd mot eleverna och som inte har någon lärarutbildning. Dessa konfliktar mot eleverna på ett otrevligt sätt och saknar erfarenhet och pedagogik. Mycket synd på en sådan skola. Har man tur får man några av de lärarna som jobbat i skolan länge, dom är bra, men har man otur och hamnar i en klass med dom relativt nyare ”lärarna” så blir det att många elever inte trivs, känner obehag och inte vill gå till skolan.
Elev
25 jan 2020

Vad jag tycker

För mke läxor och prov,dem drar bort rasten ungefär hela tiden så det blir lektion efter lektion utan rast i bland.
Har även hänt att man får väldigt mke skäll för att jag har sagt min åsikt om saker, och kan även lägga till att det inte va något elakt eller så vidare. Men det finns även bra lärare som lär ut bra och extra hjälper om det skulle behövas,

Nånting som däremot inte är så bra är att man
Inte får tillräckligt med mat, om det blir chicken nuggets så får vi som går i 6:an 4/5 Nuggets och det räcker inte enligt vår klass.

Men det finns mke bra material en bra rektor som bryr sig om sina elever och löser Salla problem
Och låter ingen att bli ”mobbad” kränkt eller utanför.
Elev
8 jan 2020

För mkt läxor även fast man går i bara 8:an

Bra kompisar men ALDELES För mkt läxor, inprincip 6-8 läxor/prov i veckan och lärarna bara skyller ifrån sig /
Johline Wargen
Elev
28 dec 2019

Skolan är perfekt kunde enlig mig inte bli bättre

Mycket bra skola men bra utbildning och ordentliga lärare.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen