Omdömen

4.0
Baserat på 2 omdömen och 18 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
30 dec 2021

Superbra förskola!

Bytte från en förskola i området som inte alls var bra till denna och helt plötsligt så blev dottern så mycket gladare. Hon ville helt plötsligt till förskolan. Dom ser henne som individ, inte att hon ska passa barngruppen utan stärker hennes självförtroende. Pedagogerna är helt suveräna, lätta att prata med och är så professionella. Helt underbar förskola som även gör en del utflykter. Varannan vecka går dom till skolskogen och ibland till lekplatser i närområdet eller till Byttorps ip och sparkar boll.
Förälder / Vårdnadshavare
22 sep 2019

Vacker natur och underbar personal!

Vi bytte till förskolan efter att först ha haft en annan inom samma område. Vår dotter blev plötsligt mycket mer pratglad, trivdes bättre och vi var alla fullkomligt förälskade i personalen. De ingav stor känsla av att vara professionella och verkar älska sitt jobb. Området för lek är uppdelat i tre gårdar, alla med mycket natur och klätterstälningar. Ibland får några barn följa med till skolskogen eller åka buss till biblioteket. Dessutom är maten helt magisk då de lagar sin egna mat på plats.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen