Kärraskolan 4-9
Skriv omdöme

Lämna ett omdöme om skolan

Skriv omdöme
Jobbar du på skolan?
Registrera och få tillgång till er skola.
Kom igång

Omdömen

2.1
Baserat på 17 omdömen och 272 svar
0
0
0
0
0
Elev
19 maj 2022
2.4

Välj en annan skola om ni vill bli något

Dålig arbetsro,dålig skolmat och till viss del dålig personal leder till försämrad koncentration och sämre betyg, bara om rektorerna kunde inse detta
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Elev
9 maj 2022
1.0

kärra skolan

OM KÄRRASKOLAN
Kärraskolan är det värsta skolan alla elever har varit med om. Alla lärare på skolan är så dåliga så dem lär inte ut något till eleverna, detta kan få en att må dåligt och man blir orolig till gymnasiet, eftersom man har inte lärt sig grunderna för läraren skiter i fullständigt. Ett annat dåligt med Kärraskolan är att när läraren inte gör något så ger man ett F. Det är så orättvis.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Annat
9 maj 2022
1.1

läs detta.

finns inget bra med denna skolan, lärarna lär inte ut på något sätt, ställer för höga krav och väl inne i klassrummet är inte miljön bra alls.
När man frågar om hjälp så säger dem oftast att man skulle kunna detta för längesen, det är ju verkligen till bra hjälp. Tipsar om att inte börja i denna skolan
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Elev
28 mar 2022
1.3

FYFAN PÅ ER!

Denna skolan är det värsta jag har varit med om. Jag har gått på så många skolor och har inte varit med om något sådant. Dessa läraren på skolan är helt hopplös. Dem sitter och lär inte ut något till eleverna, t,ex jag som behöver extra hjälp så får jag inte den möjligheten. Rektorn sitter och pratar om helt andra saker, istället så kunde dem hjälpas åt, utveckla och göra något åt kränkningen som går runt. Läraren på skolan får mig att känna hopplös eftersom jag får inte lära mig saker som mina andra vänner får lära sig. Detta ville jag ta upp så INGEN AV ER BÖRJAR HÄR!! och får en dålig framtid och känna sig illa behandlad i denna skolan OCH inte blir undervisad.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Elev
28 mar 2022
1.3

Om kärraskolan

Skolan är inte bra alls, lärarna på högstadiet lär ut jätte dåligt och bryr sig inte ett skit om eleverna eller deras betyg, Lärarna är själviska och dåliga, för det första har skolan onödiga regler så som skor och telefoner då vissa elever har ångest eller får panikattacker och behöver sin telefon den är deras säkerhet ifall man behöver ringa sin förälder eller något annat, dem gör inget åt saken när det gäller bråk eller när folk behandlar varandra dåligt , man får ingen motivation till skolan längre för oavsett hur mycket man kämpar så sätter dem dåligt betyg. allt detta är riktat mot lärarna i högstadiet speciellt 9ans.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Elev
13 jan 2022
3.3

Käraskolan

Jag tycker att skolan är bra överlag. Dem flesta lärarna är bra, men det finns vissa lärare som är lite sämre. T.ex. så är vissa lärare inte intresserade utav att höja vissa elever över fast dem förtjänar att bli höjda. Jag vet att det är viktigt att berätta för läraren vilka mål man har och vilka betyg man siktar på, oftast frågar man som elev efter feedback på vad man kan göra bättre för att faktist kunna uppnå sina mål. Några lärare svarar utförligt på frågan medans vissa andra inte är så intresserade i att ge eleven ett tydligt svar. När det kommer till arbetsro så beror det på vilken lärare det är du har. Vissa lärare är väldigt noga med att det ska vara arbetsro i klassrummen medans andra inte lägger mycket vikt vid det. När det gäller mobbning så finns det inte så mycket mobbning bland oss nior. Men allt beror på vem du hamnar med och vad för klass du har. Maten är helt ok / bra, ibland är den super god och ibland lite mindre god. Kärraskolan är en helt ok skola och jag hade rekommenderat den. Den har sina för och nackdelar.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Förälder / Vårdnadshavare
30 nov 2021
1.0

Skärp er

Synd att en del lärare är så fega som inte vågar säga till barnen på skarpen när ett barn utsätts för verbal mobbning
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Elev
2 okt 2021
4.4

Om kärraskolan

Älskar min gamla grundskola, det fanns väl några lärare som inte var så jättebra men det har väl alla skolor. Sen så fanns det ju även väldigt många lärare som jag bara älskar och som var så bra på deras jobb och de verkligen engagerar sig. Skolmaten för mig som är väldigt kräsen var ändå helt okej. Har dock fått höra av kompisar som gick på kärraskolan och sedan bytte, att Kärraskolan har dubbelt så bra mat och att de önskar att de tog vara på den tiden när de gick där. Utseendemässigt så är den ju även fin och det är mycket fönster så det är ju ljust vilket är bra.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Elev
1 aug 2021
1.0

Hemsk skola

Skolan är hemsk, tjejerna har en mycket större fördel när det kommer till betygen än killarna. Väldigt dålig mat och idiotiska regler... Skumma lärare också. Klasserna är dåligt gjorda och lärarna är ganska taskiga.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Elev
18 maj 2021
1.1

Uschfy

Jag anser att denna skolan suger. Maten är sämst 4/5 gånger i veckan och en lärare som alltid kommenterar vad/hur mycket/lite elever äter. Detta är inte okej. Lärarna bryr sig mer om betyg än hälsa. Klasserna är dåligt gjorda och dem gör nya högstadieklasser varje år. Bamba kan inte heller räkna ut hur mycket mat som behövs så oftast är t.ex riset slut för småbarnen äter upp allt så vi i högstadiet får stå ut med kall potatis.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
För skolpersonal och rektorer

Uppgradera gratis

Börja arbeta med din skola direkt. Uppgradera och testa Premium gratis i 30 dagar.
 • Uppgraderad profil
 • Prioriterad support
 • Rapportera och svara på omdömen
 • Statistik och mycker mer...
Har du frågor? Kontakta oss här

Fakta om skolan

 • Antal elever
  -
 • Antal lärare
  -
 • Antal behöriga lärare
  -
 • Elever per lärare
  -
Klockarevägen 3, 42530, Hisings kärra
Ulrika Skall Billborg
031-3669632
Kom igång

Om SchoolParrot

 • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
  Läs mer om SchoolParrot och företaget
 • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
  Läs vår policy för omdömen

Kontakt

Använd formuläret för att kontakta direkt