Omdömen

2.7
Baserat på 5 omdömen och 34 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
4 mar 2022

Betydligt dålig skola

Dålig skola!! Skolan suger på allt! Inga bra lärare, ingen bra undervisning, ingen bra syv. Ingen bra miljö för arbete på grund av störande elever.
Läraren har ingen kontroll över eleverna, skolan har bara en matte lärare, en fysik lärare som SUGER!! och en biologi lärare.
GÅ inte på denna skolan eftersom du kommer att förstöra dina drömmar och framtid.
Föredetta elev
20 jan 2021

Sök inte

Jag vet ej vadå som hände, för typ sju år sedan var skolan svin bra på alla möjliga sätt. Och det var ungefär det jag utgick ifrån när jag sökte gymnasium så när jag väl kom in på skolan visste jag inte riktigt hur det skulle vara.

Jag var den enda svenska eleven i min klass på 30 personer och det var bara allmänt stökiga elever på skolan och noll arbetsro. Jag sa personligen till mentor hur jag tyckte om skolan och berättade att det har gått och blivit en liten *****************
Elev
14 mar 2020

1312 acab

Lärare tar inte undervisningen på allvar.
Inga påföljder om man bryter mot några säkerhets regler. Man kan komma undan med vad som hällst. Elever har sparkat sönder toaletter, glasdörrar och det bränner papper i korridorenra.
Narkotika både brukas och säljs i skolan under skoltid.
Dörrarna till skolan är öppna för alla och efter som att det är omöjligt för någon lärare att känna igen alla som är elever eller ej så innebär det att vem som hällst kan vandra in. En stor del av eleverna är 18 eller älldre, så till och med vuxna kan vandra in i skolan utan att någon gör nåt.
Elev
19 dec 2019

Skolan är bra.

Skolan är bra, bra lärare och bra mat. Eller i alla fall om du går ekonomi. På ekonomi är lärare trevliga och har mycket personlighet och de gör de lättare att plugga och prata med lärarna. Kunde inte vara mer nöjd med mitt val.
All de här bullshitet med att invandrare har förstört skolan ”de är en osäker plats” de är bara skit snack. De med utländsk bakgrund är de som pluggar mest och försöker mest.
Elev
19 jun 2019

Jättedålig

Ansvarslösa lärare, vet inte hur mobbning hanteras så ignorerar. Mobbning förekommer även bland lärarna mot elever. Säkerhet finns knappt, både smällare bland elever smälls och skolans dörrar är öppna för alla. Droghandel förekommer ofta på skolan.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen