Omdömen

2.3
Baserat på 2 omdömen och 13 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
13 maj 2023

Varning för Kafjärdens förskola

Välj inte denna förskola till era barn! De har alldeles för mycket (och hårda och onödiga regler). Personalen är arga och skäller mycket på barnen. De har ingen konflikthantering med barnen, försöker inte ge dem några verktyg för att de ska kunna lösa konflikter själva. Personalen har inte ett pedagogiskt sätt, de verkar tycka att barnen är till besvär, och pratar ner barnen. Hotade med att de inte skulle få mellis om de inte gjorde som personalen sa (vet inte om de satte det i verket eller inte) När de är utomhus är förrådet låst, barnen får gå och be en vuxen om en leksak från förrådet. De har samtal med föräldrar om ”besvärliga” barn där de berättar om allt som de tycker är dåligt och inte fungerar med barnet, inte ett enda vänligt ord på en hel timma. Detta hände flera föräldrar under det knappa året vi hade ett barn där. De knyter inte an till barnen eller bygger relation, utan barnen får tillsägelser och skäll. Jag hade ångest varje dag för att skicka dit mitt barn, och barnet grät och ville inte dit (5 år gammal). Hög personalomsättning, och alla bra slutade fort igen.
För små lokaler. Varning!
Förälder / Vårdnadshavare
11 feb 2020

Ej att rekommendera

För uppstyrt och strikt, barnen får inte vara barn, personalen tar inte in barnens känslor eller sätter sig och pratar med dem när det är något som är fel.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen