Omdömen

3.9
Baserat på 12 omdömen och 91 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
20 okt 2022

samhäll

NÖJD ELEV

Näst bäst i sverige gällande nöjda elever enligt hemsidan
Elev
19 maj 2022

Teknik

Njaaa

Bra skola, god mat, inte så bra lärare på teknik programmet. Mental hälsa, glöm det.
Annars är det en härlig skola så fort man går ut på rast
Elev
10 nov 2021

Ekonomi

Ekonomilinjen

Går inte med ord att beskriva hur tacksam jag är som valde ekonomiprogrammet på Karlberg, hur mysig stämning som helst där, varje fredag får vi fika och hur mysig är inte det liksom. Alla lärare är fantastiska, dom bryr sig verkligen om en, vill man ha en rolig gymnasietid och en bred linje, så borde man verkligen välja karlbergsgymnasiet och ekonomilinjen. Skolan överlag är också jättebra, den är stor, helt otroligt god mat och världens trevligaste personal
Elev
7 maj 2021

Meh, kunde vara bättre.

Några av lärarna är ganska inkompotenta på de dem gör, och ibland är vissa lektioner bara helt inställda, dock om du vill ha god mat så vafan börja här
Elev
10 feb 2021

Industri

Läs viktig kritisk info!!!

Halvdan skola, maten var bra till en början sedan blev den bara sämre och sämre. Mycket mat försvann helt från menyn och resten av den blandas ut med mycket vatten och billig skit. Annars ganska bra lärare på industriprogrammet. Inte dom bästa lokalerna och det stinker ofta mänsklig avföring utomhus och i många av klassrummen vilket det inte gjorts någonting åt på många år.
Elev
16 dec 2020

Bästa skolan

Fantastisk skola där alla samarbetar med varandra. Man möts alltid utav glada lärare och rektorer i korridoren vilket livar upp dagen. Väldigt god mat men tre olika maträtter varje dag, trevlig personal, givande lektioner och underbara kompisar. Sååå nöjd att jag valde Karlbergsgymnasiet!
Elev
1 dec 2020

Karlbergsgymnasiet

Bästa skolan jag någonsin gått på. Sååå bra lärare, och maten är väldigt bra finns inget att klaga på, stor skola, väldigt trevliga elever, finns helt enkelt inget att klaga på. Ångrar inte en sekund att jag valde Karlberg:)
Najma Ali
Elev
1 dec 2020

Min syn på karlbergsgymnasiet.

Min skola är en faktiskt skola som inte bara får dig känna dig välkommen utan en verklig välkommen till karlbergsgymnasiet. Med de jag hört från elever som har tagit student om deras bild om skolan hur fantastisk och hjälp samma den är speciellt Ekonomi programmet som jag hade vänner som gick för ett år sedan allt de har berättat om kan jag verkligen se i mina ögon idag en faktiskt skola med hjälpsamma lärare en rektor som alltid har sitt leende ovosett vilken tuff eller jobbig dag du haft om du bara se rektorns på krodorena och ser hans leende blir du själv jätteglad.
Elev
15 sep 2020

Utmärkt

Bra sammanhållning mellan lärare och elever
Elev
4 dec 2019

Bästa skolan

Bästa skolan någonsin. Jättegod mat (verkligen), gött kaffe i cafeterian, duktiga och snälla lärare, rolig elevkår och bästa memekontot!
Skolan är fin och ganska stor och eleverna är också schysta. Skulle gärna gå om gymnasiet bara för att gå där igen!
Elev
4 okt 2019

Sådär

Skolan är helt okej men behöver bli bättre när de kommer till elevers hälsa
Elev
25 sep 2019

Skolan är toppen!!

Jag tycker att skolan är en väldigt bra skola! Vi elever får vara med och bestämma, vi har bra lärare, rektorer som alltid finns tillgängliga, bra personal och jättetrevliga lärare. Maten är god och det finns mycket att välja mellan, det är alltid städat och här respekterar alla varandra.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen