Omdömen

1.9
Baserat på 5 omdömen och 45 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
11 sep 2023

Om ni hatar erat barn skicka hit dom!

Mobbning, inkompetenta lärare, värdelös utbildning, dålig skolmat, inget att göra på rasterna
Föredetta elev
7 apr 2022

Suger

Gick här för många år sedan och har tyvärr inget bra att säga. Lärarna var antigen vikarier som hade absolut ingen aning om vad de skulle göra och hantera eleverna och de heltid anställda lärarna brydde sig inte om någon elev. Man kunde bli ihjälslagen rakt framför en rastvakt och de skulle skratta åt dig.

Jag blev mobbad ett tag mellan 4-6 års och det flesta hände på rasterna. Sparkad till marken, slagen, kallade för äckliga saker, osv. Det fanns flera rastvakter som antigen struntade i det eller skrattade. När något faktiskt hände kunde jag inte få ut orden för hur dåligt jag mådde och vad de gjorde mot mig. Men tydligen var jag inte snabb nog och jag fick gå ur lärarrummet för de hade annat att göra.

TL;DR Jag rekommenderar absolut inte Karlbergsskolan. Absolut värdelös skola men usla lärare och förjävliga elever.
Föredetta elev
19 maj 2021

Ta bort denna skola.

Jag gick på denna skola för ett tag sedan och har bara dåliga minnen. Folk mobbade mig för mina aggressionsproblem och lärarna gjorde inget åt det. Folk var rasistiska och homofobiska på denna skola och dömde en hela tiden för hur man ser ut, sin vikt.
Lärarna var jättedåliga, de kunde kalla en dum i huvudet och kalla en för idiot. När de skulle förklara något så fattade man typ inte och när man skulle fråga vad de menade så kunde de bli arga på en.
På Karlberg så kunde man hitta naglar, hår, plåster och så var det ägg på taket som ingen tog bort, och det var bara på denna skola man kunde få sånt i sina mat, har aldrig fått det på nån annan skola.

0/5 Aldrig igen och är glad över att jag aldrig kommer behöva uppleva det jag upplevde på den skolan
Föredetta elev
1 dec 2019

Hemsk skola

Om ni sätter era barn här så räkna med att dem kommer bli mobbade och skolan kommer blunda för era problem.!
Föredetta elev
19 okt 2019

Hemsk skola.

Skolan är hemsk, skolan gör inget åt mobbning och trakasserier utan blundar för det. Jag gick här i 7 år 6års-6an och i stort sätt hela denna tiden som jag gick här blev jag mobbad mina föräldrar krävde möten med skolan osv men dem vägrade göra något åt det, utan dem sa alltid ”äh vi får ta det senare” och senare kom aldrig....

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen