Omdömen

3.3
Baserat på 7 omdömen och 37 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
14 nov 2023

Grundlärarprogrammet årskurs 1-3

Dålig skola med dåliga lärare, läs inte här!

Jag har tidigare läst på Karlstads Universitet vid grundlärarprogrammet och jag valde att hoppa av den utbildning. Ifall du som student vill till lärare gör det på en annan skolan, vilken skola som helst men inte på Karlstads Universitet. Det är en oproffsig skola som saknar modernt system. Lärarnas utbildningar möter ens förväntningar och av nån anledning så försvinner mina resultat från tentorna. Sen blir det mitt ansvar att jaga fram mina resultat och mina närvaro som mina lärare slarvar bort. Min tid vid skolan har varit bortkastad gör inte som jag studera inte på Karlstads Universitet.
Elev
17 maj 2021

Universitetet

Det är ett helt okej universitet som är medelstort. Lärarna är helt okej finns jättebra och sämre såklart. Läser man till lärare får man räkna med en massa humbug/flumkurser (didaktik). Civilingenjörerna är det enda som har en aktiv studentkår så vill ni ha ett aktivt studentliv så plugga till civilingenjör eller sök till ett större universitet men de är rätt så livat annars för storleken.
Elev
9 sep 2020

Mycket nöjd!

Väldigt fräsch, bra undervisning och underbart studentliv!
Elev
18 aug 2020

Hejhej

Helt okej, finns förbättringspotential bland lärarna.
Elev
4 okt 2019

Skolan är toppen!

Bra skola som känns gemytlig. Som distansstudent känns det lätt att fråga och hitta.
Elev
8 jun 2019

Bästa universitet jag gått på!

Jättefantastiska lärare, studenter och föreningar. Fräsch miljö, tryggt och bra
Elev
20 apr 2019

Det är studenterna som gör universitetet bra.

Mycket trevlig stad, lugnt och tryggt men med en hel del aktiviteter både på och utanför studierna. Studenterna är det som gör universitetet och staden, och skapar en härlig studietid. Om du är efter en toppenutbildning med kompetenta lärare bör du nog söka dig någon annan stans. De flesta lärare är opedagogiska och inte direkt hjälpsamma. I de flesta kurser får du lära dig materialet helt själv eller med klasskamrater. Dock kan du i vissa fall ha tur och få en av de få professionella och härliga lärare. Kursmaterialet i sig är rätt bra och om man är bra på att lära sig själv kan man få all kunskap man behöver för arbetslivet. Så länge du inte är beroende av bra lärare skulle jag definitivt rekommendera universitetet och Karlstad som stad.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen