Omdömen

4.2
Baserat på 47 omdömen och 373 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
27 apr 2023

Naturvetenskap

Karro

Jättebra skola. Älskar personalen och alla får vara de de är utan hat eller hot. Det finns en ”karro-anda” som är svår att hitta någon annan stans.
Elev
12 jan 2023

Estetiska programmet

Rekommenderar denna skola:)

En gång pilt, alltid pilt. Fantastisk gemenskap, karroandan kan ha gått lite bakåt sen Krampen (en gammal karrotradition) avslutades. Mycket trevligt föreningsliv, rekommenderar alla vatten-sekter.
Personal är i allmänhet trevlig, och estet är definitivt det bästa du kan välja här om du vill känna stark gemenskap och få vänner :)
Maten är helt okej, det finns alltid nånting att äta och matpersonalen är väldigt trevlig.
Skriv också på denna denna petition: https://chng.it/gkGXCXbfWx
Elev
7 nov 2022

Sair22

Sveriges bästa gymnasium

Älskar allt med karro//stolt pilt
Elev
5 okt 2022

Karros mat

Inte god mat bara vegetariskt hela tiden snart så börjar det växa långa öron på huvudet för att man förvandlas till en kanin.
Elev
3 okt 2022

Naturvetenskap

Mycket bra

Fenomenala lärare och elevkultur.
Elev
30 sep 2022

Naturvetenskap

Karolinska äger

Bästa skolan! Alla är accepterande och lärarna är bra
Elev
21 sep 2022

Estetiska programmet

Super bra!

Väldigt bra skola! Roliga program som utbildar väl i inriktningen man valt.
Elev
31 aug 2022

Sam IR

Första veckorna på karro

3,5 veckan på Karro.
Hej Piltar!
Karro är 100% en av de bästa skolorna i hela Örebro, om inte den bästa. Väldigt accepterande skola (allra mest ifall man går estet) här berättar lärarna att man får identifiera sig som man vill, klä sig som man vill, och vara sig själv utan att någon ska dömma. Väldigt fin skola med mycket historia och fina målningar på väggarna i samhuset. Naturbyggnaden aka Sibirien är dock klaustrofobisk och rätt ful. Men som tur är behöver vi inte vara där så ofta. Jag hör bara positivt från dem som går på Sam, Sam ir och estet. Många hoppade dock av på naturlinjen vad jag hört. Som sagt är skolan väldigt fin och har en väldigt preppy vibe med dess exklusiva dekorationer och arkitektur.

SÅ MYCKET KUL man kan göra efter skolan. Här kan elever starta egna föreningar och träffa många nya personer från andra klasser. Det finns även en kör som man kan gå med i. Många olika platser att studera på, tillexempel biblioteket och grupprum.

Skolmaten är medel, det var gott med lasange och pastasallad, men pyttipannan var väldigt sorglig. Men det finns ett café i sambyggnaden där det säljs goda mackor och dricka (ibland även bakverk)

Jag rekomenderar verkligen att ni börjar på den här skolan. Den ligger så centralt, man kan gå på stan och grejer under rasterna. Det är även en sån trevlig atmosfär och de kommer träffa på många unika personer. Din stil kommer även få en glowup under din tid här. Alla är väldigt snyggt klädda, efter att 1orna varje år måste komma över deras basic stil de första veckorna och våga klä sig annorlunda.
Jag känner mig så inspirerad av hur fina folk är (allra mest på estet).

/Sandra
Elev
29 aug 2022

Estetiska programmet

BÄSTA

BÄSTA SKOLAN GENOM TIDERNA
Elev
21 aug 2022

Naturvetenskap

fixa skolmaten

jättebra skola. urdålig mat
Föredetta elev
15 dec 2021

Estetiska programmet

Fantastisk aura

Atmosfären och tillhörigheten här slår allt annat. Lärarna är toppen, utbildningen är fantastisk och vännerna är guld värda. Riktigt god skolmat med otroligt trevlig personal. Kommer alltid älska denna skola och rekommenderar den för alla som bara vill ha glädje på sin nya gymnasieskola.
Elev
23 okt 2021

Samhäll

Bästa skolan

Bättre skola får man leta efter
Elev
1 maj 2021

Naturvetenskap

Den är bäst!

Bästa gymnasieskolan man kan gå i.
Elev
25 jan 2021

Härlig gemenskap och sköna estetlärare!

Jag själv går estet på karolinska och skulle absolut rekommendera det! Enligt mig skulle jag verkligen inte klara mig utan de estetiska ämnena. Jag har fått många nya vänner och det är verkligen en speciell gemenskap mellan eleverna. Personalen på estetlinjerna är väldigt härliga och får en att längta till lektionen. Dock har jag inte samma känsla för personalen i Gg-ämnena och vissa kan ibland verka som att de inte tar oss elever seriöst ich har svårt för att lyssna och erkänna sina fel.
Elev
22 jan 2021

Karro

Karolinska gymnasiet är en fantastisk skola. Jag går estetiska programmet som är fyllt till bredden med begåvade, roliga och härliga människor! Gemenskap över alla linjer!
Elev
2 jan 2021

Lätt att passa in

Väldigt bra skola. Det går väldigt många olika ”typer” av människor så man behöver aldrig oroa sig för att passa in.
Elev
19 dec 2020

Utmärkt skola!

Otroligt bra skola! Det finns en djupgående gemenskap mellan både elever och lärare. Lärarna är förstående när det kommer till ens lärande och i vissa fall kan kursen anpassas efter elevens förutsättningar. Jag är väldigt nöjd med mitt val och skulle välja samma skola igen. Själv går jag natur men jag skulle tro att det är likadant även på de andra programmen!
Föredetta elev
16 dec 2020

Jättefina elever, hemsk ledning

Jag fick världens finaste gemenskap och vänner under min tid på Karolinska gymnasiet men skolledningen agerar så långt utanför ramarna för vad som är okej i lagning benämning att de absolut inte borde få jobba kvar på denna, eller någon, gymnasieskola.

På grund av det skulle jag inte välja att börja på denna skola om jag skulle välja gymnasieskola.
Föredetta elev
14 dec 2020

Typ bra

Jättebra gemenskap ochsammanhållning bland elever, dock så finns det också en hierarki bland skolans allaelev orginisationer. På senare år har det dock varit lite otryggt, tycker även att ledningen inte tagit många elever seriöst. Men annars väldigt bra lärare och bra estetkurser :)
Elev
10 dec 2020

Bra skola för de som gillar variation

Väldigt bra skola med flera program och ämnesinriktningar. Lärarna är involverade i elevernas skolgång så att det ska gå så bra som möjligt.
Elev
4 dec 2020

BÄSTA SKOLAN

Går inte att hitta en bättre skola!!!!
Elev
27 nov 2020

Toppen!

Kunde inte varit mer nöjd med mitt gymnasieval! Dagarna känns så givande, eleverna och lärarn är engagerade och matpersonalen helt underbara!
Elev
25 nov 2020

Perfekta skolan

En av dem bästa skolorna jag har gått på
Elev
24 nov 2020

Karro

Underbar skola!! Fantastisk stämning mellan både alla lärare och elever! Har hela tiden sjukt kul i skolan och undervisningen är verkligen superbra!!
Elev
22 nov 2020

Karro<333

Fantastisk skola, kunde inte önskat mig bättre! Otroligt bra gemenskap med bra lärare, miljö och undervisning. Många roliga traditioner och god skolmat. Super för de med estetiskt intresse. Rekommenderar.
En gång pilt alltid pilt!
//naturare
Elev
20 nov 2020

En bra skola med små problem

Den är bra men vissa lärare tänker inte på vår mentala hälsa.
Elev
9 nov 2020

Karolinska gymnasiet!

Skolan är bra, lärare är bra
Elev
9 nov 2020

Dåliga

Nej, jag tycker den är bra inte man får bara konstiga schemat och den är jättedåligt. mat är ej gott och den smakar dåliga men lärarna är också knasigt dom mig ger mig F:en i svenska även fast jag förtjäna bättre
Elev
9 nov 2020

Sämst

Oj, den här skolan är skit jag har gåt här i 2år ock det det är jätedåligt men maten är lite okej god. Lärarena kan inte så myket när det kommer till att undervissa på ett sät så man förstår bra. Jag vill byta skola gärna igår. Hejdå
Elev
23 jun 2020

Den härligaste skolan!

Älskar den! Underbara människor! Man kan träffa på människor ifrån alla inriktningarna! God mat! Bra med allergier! Härlig personal! Utmärkt!
Visar 30 av totalt 47 omdömen

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen