Omdömen

1.9
Baserat på 12 omdömen och 99 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
4 sep 2023

hatar skolan

jag hatar skolan. pga av karsby har jag fått social fobi.. lärarna säger att de vill stopa mobbning men när jag blev mobbad i 5 år har de inte sagt nåt skit. killarna stör mig i klassen och när jag svarar tillbaka till de är det JAG som får allt skit. jag hatar alla i den här skolan snälla jag ber er, flytta inte hit.
Elev
14 maj 2023

Dåligt.

Sämsta skolan någonsin. Snälla kom aldrig till denna skolan
Elev
14 maj 2023

Kom ALDRIG hit

Skit skola. De behandlar killar bättre än tjejer. När en tjej behöver gå på toa för att hon har mens, då säger lärarna ”nej du kan hålla dig” och när killarna behöver gå på toa för att de är hårda eller nåt då säger lärarna ja till de. Och lärarna är skit kaxiga för ingenting! Maten suger också, de lagar inte ens maten helt.. De sparar mat och sen ger de oss samma mat från några veckor sedan. Det finns en tjej i min klass med någon ADHD och hon jobbar inte ens i klassen, men får inget skit? Hon hade ju inte ens klarat np provet och gick ändå vidare. Och alla kvinnor som är lärare är värsta pick mes. De flörtar med killarna när de hjälper de (även när de inte ens behöver hjälp).
Elev
8 maj 2023

skit dåligt

jag hatar skolan med hela mitt hjärta. Snälla flytta inte hit om du vill må bra. Jag har varit i denna skola typ 7-8 år och jag hatar bara mitt liv på grund av denna skolan.Jag har varit mobbad hela mitt liv här och lärarna har inte gjort något. Lärarna är så jävla värdelöss, de står bara i skolan som jävla statyer och har inte ens koll på eleverna, jag ber er det finns bättre skolor att vara i
Elev
6 apr 2023

Sämsta skolan

jag kan garantera att karsby är den värsta skolan i hela Stockholm. Först så har vi elever med aggressions problem o sånt och lärarna måste alltid prioritera såna elever. De lyssnar alltid på vad de säger och skiter i de normala elever. Asså jag fattar 0, det är typ som en jävla ADHD skola med massa handikapper här. Det är jätte många rasistiska lärare här. De tror bara att kristna är den ända religionen här. Jag är kristen också men fy, en dag innan det skulle vara jul lov så delade de ut godis med gelatin inne och gav det till folk som inte får äta det. Och de var medvetna om det. Rekommenderar inte denna skolan.
Föredetta elev
30 mar 2023

DÅLIGT

Vill bara säga att skolan inte så bra som det ser ut. Det ända man får i denna skolan är bara kritik. T.e.x i matsalen om man vill ta mer mat så måste mat tanterna alltid kritisera en om hur mycket en elev äter eller vart de är från. Några veckor sedan hörde jag mat tanterna reta olika kulturer! Eleverna är bara kaos också.. Om man vill klä sig hur man vill finns det alltid någon som ska mobba dig. Mycket mobbning händer också här och lärarna gör ingenting. Kuratorn e så himla värdelöss De tror att de äger hela skolan o sen ska de snacka skit om olika elever! Man känner inte sig trygg här
Elev
3 mar 2023

Otryggt

Eh skolan är så himla dåligt. D är svårt att känna sig trygg i skolan på grund av elever och lärarna. Men skolmaten är det ända som är bra med karsby så 2 stjärnor för det. Men iallafall så tycker jag inte om skolan för att det är stökiga elever, otrevliga lärare och så många hemläxor. Man har ju aldrig tid att vila det är bara plugg, plugg, plugg.
Elev
22 feb 2023

dåligt

JÄTTE dåligt skola. Otrevliga personaler med värsta attityd. Om ett barn blir mobbad så gör lärarna ingenting, men om personen som är mobbad står upp för sig själv det är då de skriver rapport på personen. Mat tanterna säger också att andra är tjocka när de tar för ”mycket” mat och de tror att det är roligt. Speciellt om man har någon sjukdom. Skol gården är också jätte liten och tråkigt.
Elev
21 feb 2023

FLYTTA INTE TILL DENNA SKOLAN

värsta skolan jag har varit i. Mat tanterna måste ALLTID kritisera om hur mycket du äter eller ser ut. Speciellt om man har någon sjukdom liksom fetma. Och sen är det jätte mycket mobbning i skolan och lärarna gör ingenting om det. Liksom några elever brukar kasta/ta sönder andras kläder och böcker. många aggressiva elever med ingen respekt och otroligt hemskt skola med många elever som kritiserar andra på hur de ser ur, vart de är från eller vad de har på sig. Också jätte korta raster bara 20-30 minuter som går snabbt. Otrevliga lärare också man vågar inte ens be om hjälp utan att de skämmer ut eleverna.Kuratorn är också jätte elak och har mycket attityd mot elever. denna skolan ger oss också jätte många läxor, vi har alltid prov varje 2 veckor på ett ämne och vi får också läxor när det är lov. denna skolan har gett mig depression. Flytta INTE till denna skolan. /en elev som har gått har i 8 år.
Elev
14 feb 2023

HEMSKT

en HEMSKT skola med mycket mobbning och stress. Lärarna ger alltid eleverna jätte många prov samma vecka med bara 1 vecka att träna på. Eleverna är jätte stökiga också med 0 respekt och är aggressiv.Kurator är också väldigt otrevliga. Flytta INTE till denna skolan.
Elev
24 jan 2022

omdöme

jag tycker karsby är en ganska bra skola, men det är svårt att vara trygg. Klasserna brukar vara stökiga och det är tråkiga stränga regler. Läraren har stora krav redan från 3an. Tycker att man borde i en annan skola om man vill ha kul i skolan. Men musikhuset (fritidsgården/klubben) är en plus på skolan för den ligger på skolgården.
Föredetta elev
21 dec 2019

Jag förslåt att ni byter skola till den här nu!!

Karsby är den skönast och roligaste skolan någon skulle gå i. Man har roligt och lär sig mycket samtidigt dom bästa lärarna går där och fritids personla. Fritids gården är den bästa stället där jobbar dom mest fantastiska människora som stödjer dig och är alltid där för dig när du behöver dom. Karsby är verkligen den bästa skolan någonsin.❤

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen