Omdömen

2.0
Baserat på 29 omdömen och 261 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Annat
10 apr 2024

Visste du?

Visste du, om du öppnar din mun och andas in oxygen så dör du inte!
Elev
10 apr 2024

DÅLIG SKOLA!!!!1!!!!1!!!!!!1!!!11!!!!!1!

Dålig skola, dålig mat, dåligt hall, smutsigt!
Det finns typ inget ute att göra, dåligt mat, varje onsdag är det fiskgratäng, "insektssoppa" på torsdagar (det finns insekter i broccolisoppan),
bra mat typ en gång i terminen, kaos, smutsiga toaletter, dålig skola
Elev
10 apr 2024

inte halal mat

jätte dplig skola mat är inte HALAL
Föredetta elev
20 sep 2023

En betygsättning från en gammal elev

Jag hade gått i kassmyra från 0-4, det var superkul att gå där. Alla i min klass var snälla, det var kul och jätte fin gård. Man fick springa runt i skogen samt skolgården. Träslöjden var alltid kul och man kände verkligen att man trivdes. Maten var inte super bra och så var det såklart kaos ibland. Nu när jag läser alla kommentarer om den här skolan verkar den dock inte lika bra längre. Men jag tror det mest handlar om barnen. Nu när alla ser äldre ut och försöker vara coola och sånt så har nog nästan allt ändras. Jag menar- när jag gick i kassmyra brukade jag leka zombies med hela klassen, det var skit kul. Det finns inte mycket att säga än att jag tycker denna skola var super. Jag skulle rekommendera att börja på denna skola. Men såklart så kanske allt detta har ändras nu.
Elev
5 maj 2023

Bra lärare!

Bästa läraren ever Omar!!!
Föredetta elev
21 apr 2023

dålig skola.

DÅLIGASTE NÅNSIN GÅTT UPP TILL FYRAN OCH REKOMENDERAR INTE SNUSKIG PERSONAL HOT VÅLDSAM VAKTMÄSTARE MYCKET MOBBNING
Elev
16 mar 2022

HÅLL ERA BARN BORTA FRÅN DENNA SKOLA

SKOLMAT:
Det värsta med den här skolan är maten, elever som jag äter inte maten för att den är inte god.
Elever:
Jag ser att elever blir mobbade och lärarna gör ingenting åt saken.
Förälder / Vårdnadshavare
15 mar 2022

KASSMYRA

Herregud hur kan lärare och elever bete sig så här?
Jag är rädd för mina barns skull som både blir kallade rasistiska kränkningar och blir mobbade av de äldre.
Lärarna lyssnar INTE på vad barnen har att säga och hjälper inte till och helst undviker att hjälpa barnen som bråkar.
Snälla låt INTE dina barn gå här!!!!
Annat
15 mar 2022

Kassmyra.

Snälla, skydda dina barn från detta skola. Det finns mobbning, rasism, och utfrysning. Skolmaten är dålig, jag frågade kocken om kötet var halal, han visste inte vad det var för kött. Och väldigt dåliga språk lärare.
Elev
15 mar 2022

Dålig skola

Håll era barn borta från denna skola, jag har sett barn blivit mobbad i flera år men lärarna gjorde ingenting åt saken. För mycket rasistiska skämt och barnen gör saker som är inte tillåtna.
Skolmaten på denna skola är inte god, när jag åt den för första gången gillade jag inte maten, torr pasta olika saker blandat i en sås, folk kastar maten varenda gång, och jag kan förstå varför dem gör det.
Personal
15 mar 2022

Skola

Skolmaten är äcklig, det finns inget att göra i gården, eleverna är uttråkade så de gör förbjudna saker för att det finns inget annat att göra. Spanska läraren vet inte hur man lär ut elever saker ordentligt och man får för många uppgifter att göra.
Annat
15 mar 2022

Skolmaten.

Hemskt skolmat, jag frågade en av kocken om köttet var halal, kocken visste inte var det var för kött. Det borde finnas bättre språk lärare. Det största problemet är maten, mest av tiden man vet inte ens om det är halal.
Förälder / Vårdnadshavare
11 feb 2022

Bra lärare

Vi har varit nöjda med lärarna och undervisningen. Känns som att lärarna bryr sig mycket om klassen och tycker om eleverna. De är bra på att göra undervisningen rolig och sätter rimliga krav. Vår son tycker det är kul i skolan, mestadels. Även en trevlig ledning som är lätt att prata med tycker jag.
Elev
9 feb 2022

För mycket rasism

Den här skolan är dålig och hemsk. Alla svenskar mobbar invandrarna och mycket rasism. De vita med ljust hår mobbar alla svartingar inklusive mig!!!! De flexar med sina nintendos och dödar mig på fortnite. Sen säger de haha din ne.... Mycket rasism i denna skola. Folk med svart hår blir nedtryckta och de med vit hud och ljust hår blir som kungar.
Elev
13 sep 2021

BRA SKOLA!

SKOLAN E BRA JAG ÄR ELEV! Ibland stämmer det att lärarna bara struntar i det men det löser sig alltid
Annat
13 sep 2021

Bra skolan

Det funkar bra och min dotter är mycket nöjd med lärarna och kompisar
Föredetta elev
3 jun 2021

Sämsta Skolan!

Skolan är det värsta skolan i Sverige. Skolan har en toxisk miljö som är dåligt för barn. Jag har gått från 0:an till 6:an Under mina år har jag utsätts för rasism, mobbning och utfrysning. Vad gör personalen och ledningen/lärarna åt det? inget, ingen uppmärksamhet mot situationen. Lärarna försöker inte ens hjälpa eleven med problemet utan ger det till andra hela tiden. Min bror(som är lika gammal som mig) har blivit utsätt för samma sak ( till och med värre!). Och det min bror har gått igenom är såna saker som är allvarliga(till och med polisen var inblandad en gång!). Vi har gått till rektorn fyra gånger och till skolverket och rapporterat men de har ignorerat det varje GÅNG!!.

Rasism:
Det fanns några killar i vår klass som alltid gjorde rasistiska skämt, såklart läraren hörde det men gjorde inget åt saken. De gick på min bror hela tiden med fula ord som inget barn ska höra. Jag och min bror är de enda mörkhyade i min klass och vi är de enda de går på(Tydlighet på rasism).

Mobbning:
Egentligen förklarade jag detta förut men de gick på mig och min bror.(Muntligt,blev nästan slagsmål)

Utfrysning:
Om en elev har inga vänner kommer lärarna inte göra något åt det.Jag satt själv i flera år utan att någon pratade med mig.Jag pratade med kuratorn men de gjorde inget mer än att säga " Försök att hoppa in i en lek", Men HALLÅ!!! hur hjälper det någon om man inte får vara med i en lek hur ska jag "Hoppa in"??.

för avslut vill jag säga att detta var det värsta perioden i mitt liv och jag skulle aldrig önska att något barn går igenom samma miljö som jag gjorde.HÅLL ERA BARN FRÅN DEN SKOLAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Förälder / Vårdnadshavare
3 jun 2021

Dålig Skolmiljö

Det här en av de värsta skolorna i botkyrka. Ingen skola som jag skulle rekommendera pga av icke fungerande skolledning. Mycket bråk mellan elever. Förekommer mobbning mellan elever. Skolledningen och lärare hade ej koll på det. Denna skola har en toxic miljö som ingen barn ska behöva växa upp i.
Förälder / Vårdnadshavare
19 okt 2020

Dårhus

Håll era ungar borta här i från rena rama dårhuset denna skolan
Förälder / Vårdnadshavare
20 sep 2020

Bra skola!

Jättebra skola! Jag är jättetacksam.
Förälder / Vårdnadshavare
6 sep 2020

Dålig skolmiljö

Ingen skola att rekommendera. Flyttade barnen från den pga av icke fungerande skolledning. Ny rektor stup i kvarten. Mycket bråk mellan elever, lärare och fritidspersonal som var mer intresserad att småprata med varandra än att ha uppsikt över barnen. Förekom mobbning mellan elever - skolledning och lärare hade ej koll på det.
Förälder / Vårdnadshavare
8 apr 2020

Total katastrof skolan borde stängas

Allt är så dåligt på denna skola att vi väljer att flytta vårat barn till annan skola.
Varning alla föräldrar ledning och personalen är bara inte alls intresserade i barnens bästa.
Förälder / Vårdnadshavare
8 apr 2020

Inte mycket bra här inte.

Extremt dålig skola.
Ledningen är katastrofal och stoppar gång efter gång huvudet i sanden i stället för att ta tag i samma återkommande problem.
Personalen är sena eller glömmer helt att dyka upp på morgon öppning vilket skett flertalet gånger per månad och vissa veckor även flera gånger.
Mycket mobbing och bråk mellan barn då lärare mm inte gör något åt saken.
Hot mot elever och otrevlig köks personal.
Vi har valt att flytta vårt barn från denna toxiska miljö som inget barn ska behöva växa upp i.
Man får sällan information om ändringar i verksamheten utan här verkar man tro att barn och föräldrar per automatik ska veta om sådant.
Detta är mycket tråkigt och jag tycker synd om dom 4st bra i personalen att dom är omgivna av alla dem andra ruttna äggen i både ledning och lärare/personal kåren.
Elev
17 jan 2020

Den är då dålig

De det värsta jag varit med om
Föredetta elev
28 dec 2019

Ingen förtjänar en sån här uppväxt

De värsta åren i mitt liv. Extremt dålig sammanhållning i min klass, mycket utfrysning. Inte speciellt mycket mobbning eftersom eleverna är för fega för att rakt ut göra något fel, men lärarna gjorde sällan så mycket åt problemen med dem som var ensamma. I lågstadiet hade jag däremot mycket tur med en mysig och engegerad lärare. På mellanstadiet däremot fick vi fler lärare. Det fanns såklart ett par som ansträngde sig för att lära ut på ett bra sätt men några struntade totalt.

Maten var hemsk och vi introducerades till nya misslyckade maträtter varje dag vilket ledde till att många inte åt alls. I klassen var det ganska mycket rasism från tidig ålder mellan eleverna som inte togs på allvar. Skrikigt på lektionerna när alla tioåringar tillåts göra vad de vill. Lärde mig väldigt lite. Elever som misshandlar andra med pinnar får knappt tillsägelse.
Gick i Kassmyra från sexårs till 6:an och jag skulle inte rekommendera skolan för någon.
Förälder / Vårdnadshavare
2 nov 2019

Skolan är väldigt bra!

Vi är väldigt nöja med kassmyraskolan. Det hittas på mycket med barnen, skoljoggen, skoldiscon, många mysiga utflykter och stora projekt som innefattar att vara en bra kompis (mot mobbing).
Det finns mycket bra med denna skola.
Förälder / Vårdnadshavare
2 nov 2019

Skolan är toppen

Jätte bra skola med bra personal.
Elev
9 okt 2019

Jättedåligt

Skolan är helt ärligt en hemsk miljö att växa upp i. Lärarna är för lata för att sitta ner och hjälpa dig så istället så skickar dom hem 25 sidor i t.ex matte att göra hemma. Skolan är en hemsk miljö med en massa mobbning, rasism och lata lärare.
Elev
9 okt 2019

Hemskt!

Jag gick i Kassmyra från 6:års till 5:an. Jag blev kränkt och diskriminerad av både elever och ibland till och med lärare nästan varje dag. Det fanns vissa elever som bestämde och till och med styrde lärarna. Dom blev aldrig straffade och deras föräldrar fick inte veta vad som hände. Vissa lärare är bra men dom flesta är bara där för att få betalt. Dom gör bara vad dom orkar, inte vad som behövs. Om en elev behöver extra hjälp så skickar dom hem 25 sidor matte att göra för dom orkar inte sitta med eleven/eleverna och hjälpa dom. Mina kusiner och min syster gick på denna skola och alla har haft samma upplevelse. Kassmyraskolan är en hemsk miljö att växa upp i och ger nu som ett tips till er föräldrar att inte låta era barn gå här.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen