Omdömen

2.2
Baserat på 15 omdömen och 135 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Annat
15 feb 2024

Hur dålig kan man vara på att steka potatisbullar!?

Jag är en mamma på 47 år, jag bor mittemot skolan och har 4 småbarn alla i åldrarna 3-5. Minst 7 gånger i månaden (Ja, jag ha räknat.) går det ett litet brandalarm. Sist var det för att ett okunnigt barn bränt sin potatisbulle på hemkunskapen. Alla lärare är ju typ 360 år gammal. Mina barn behöver sova middag. Även min 64 åriga man behöver sova och ta tupplurar. Mne det går ju knappas när det står 15000 elevr som skriker. Det är oaccebtabelt att det kommer 3 brandbilar, 2 ambulanser och 7 polisbilar för att någon inte kunde bete sig och bara behövde gå och vapea sin berrymix vape inne på lebbtoan. Om mina barn eller man blir väckt en gång till så kommer jag påriktigt bli sur. Tänk dig the succubus (Veronica) från South Park.
Dethära är er enda varning.
Elev
28 nov 2023

Dålig som fan

sämsta skolan, kallt, dåligt schema, elever som inte kan bete, vissa lärare kan inte kontrollera vissa elever. Denna skolan är allmänt dålig, förstör ens hälsa. Den kanske hade fått en halv stjärna om dom visste hur man använde elementen.. Maten då, vi får tomte gröt i september för att det är "lätt att laga". Bara vissa lärare bryr sig, vissa är jätte sura. Covid-19 går i skolan och man går fortfarande. Distans är ett val säger jag bara. pissigt som fan!! Sätt INTE era barn på denna skola om ni vill att de ska må bra.. Var tvungen att sätta 1 stjärna annars kunde man inte lägga upp retentionen, men den här skolan är inte ens värt den. så var de me de tjena tjena!
Annat
24 okt 2023

Jag å min jätte idrotts lärare

Jag å idrotts lärare hade lite fun time hans k u k va jätte stor å lång jag saknar honom han blev arresterad
Elev
1 sep 2023

JAAAAA!!!!!!!

ja!!!!!!!! bästa skolan någonsin alla mina barn gick här och alla mina barnbarn också och sen min farmors mormors hunds husses systers barnbarns guldfisks kusin ägare.
Elev
7 maj 2023

Kastalskolan kaos

Jag tycker att Kastalskolan är kaos. Detta pga att lärare inte gör något åt hur elever beter sig. Det förekommer varje dag rasistiska uttryck och även homofobiska och det har blivit så normaliserat att när någon säger till exempel N-ordet så reagerar man inte ens. Det är hemskt och jag tycker att lärare borde ta mer ansvar och göra så att eleverna får större konsekvenser av deras handlingar.
Elev
21 mar 2023

Ingen hjälp 4-9an

Jag går i 9an och har dyslexi, skolan har ej hjälpt mig så jag får läsa upp betygen sen….snacka om slöseri med tid…hoppas rektorer och lärare är nöjda med sitt jobb🙄bra jobbat vuxna människor!
Elev
30 okt 2022

Elev

Nöjd med min skolgång där
Föredetta elev
30 okt 2022

Dålig skola

Har inget gott om att säga om kastalskolan, tiden jah gick där va den värsta tiden i mitt liv.
Förälder / Vårdnadshavare
30 okt 2022

Grym skola med kanon lärare som återkopplar

Härlig skola i ett härligt samhälle ca 20 min från Östersund. 300 meter till stort badhus och ishall. Stor multiarena på skolgården som även går att använda alla tider på dygnet.
Elev
15 feb 2022

sämsta skolan någonsin

Lärarna slår barnen och mobbar barnen och dom skriker så att men blir döv. Lärarna gör så att alla barn mår skit.
Elev
11 jan 2022

Hemsk skola

Kastalskolan är den mest äckliga skolan i hela Sverige, deprimerande skolgård, sura lärare och sämst skolmat. Sätt aldrig nånsin ditt barn här!!!!
Elev
11 jan 2022

Hemsk skola!

Skolan är hemsk. Många barn som har ångest för att gå upp på morgon och behöva gå till skolan. Maten är vidrig. Det brukar vara naglar och hår i maten. Till och med insekter. Vissa lärare kan inte sitt jobb och man lär sig knappt något. Elever tänder eld på papperskorgar och inne i skåp.Det brukar vara brandalarm minst en gång i månaden. Gå inte på denna skola, hitta en bättre. Kan lova att det finns mycket bättre skolor med bra mat och bra lärande.
Elev
14 dec 2021

Hemsk skola!

Jag tycker skolan är hemsk. Elever tänder eld inne i skåpen, folk blir filmade konstant i omklädningsrummen och trakasserade mm. Delvis är också maten hemsk igår fick vi pulvermos istället för riktig potatismos. Jag har inte lärt mig något på sistone sedan jag började där och kommer aldrig göra heller. En riktig jävla skit skola rent utsagt. Så om du är förälder som vill sätta sitt barn på en skola välj absolut inte denna skola för att inte sluta som alla de barn på denna skola. Jag vill också säga att rektorn är nog den värsta som inte ens kan polisanmäla ett skit av alla dessa saker som hänt barna. LÄGG NER SKOLAN!
Elev
1 maj 2021

Hemskt

Gick där i från då 6-9 och det vart dem värsta skolåren i mitt liv. Förstora klasser och lärare som inte kan hantera (vissa elever). Nej fy fy fy
Elev
15 aug 2020

Jag är så trött på denna skola

Jag har gått på kastal i två år och ska precis gå mitt tredje. Vill byta skola då många lärare inte kan sitt ämne och då skolan är väldigt äcklig, tex är det snus i taken och har du strumpor på dig i gympasalen så blir de garanterat svarta under. Elever kissar/bajsar i duscharna och det är allmänt ofräscht på toaletterna.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen