Om

En skola för alla barn, för hela barnet

Med sin 150-åriga tradition formar Katolska skolan av Notre Dame varje år 340 elever till att bli helgjutna människor av kropp och själ.
Tro, lärande, gemenskap:
Vill du vara med på ett spännande, lärande och upplyftande äventyr?
Ansök om plats på skolan nu.

Omdömen

4.0
Baserat på 57 omdömen och 460 svar
0
0
0
0
0
Föredetta elev
24 jun 2024

En bra skola. Med snälla lärare och god mat.

En bra skola med lärare som bryr sig. Rastvakter i korridoren & uteplats för att spela basket och röra på sig.
Förälder / Vårdnadshavare
4 jun 2024

Bra skola men det behövs satsning på utomhusmiljö och personal

Vi tycker att skolan är bra men det finns brist på aktiviteter och utomhusmiljö. Personalen är ganska okej men i vissa fall kommunikation med dem behöver vara mer lämpligt. Det känns att de går på gränsen och har inget flexibilitet.
Föredetta elev
1 jun 2024

Katolska skolan

Under dessa år jag har har gått i katolska skolan så trivdes jag väldigt mycket! Men skolan började bli lite mer sämre som jag inte insåg tills nu. Läraren är väldigt trevliga och snälla och maten var god, men jag hoppas bara på att Katolska skolan kan förbättras.
Overifierat omdöme Omdömet är inte verifierat av skolan.
Förälder / Vårdnadshavare
28 mar 2024

Fritidsverksamhet förskoleklass fungerar otroligt bra!

Fritidsverksamhet förskoleklass fungerar otroligt bra!
Förälder / Vårdnadshavare
23 jan 2024

Hej tack för samtalet

All jätte bra 👍🏼 men det kan bli bättre
Förälder / Vårdnadshavare
23 jan 2024

Maten på skolan begränsat

Bra skola med vissa brister gällande mat ut budet. Så som ,mellanmål, frukost väldigt enformigt. Och även begränsad mat till lunchen till de äldre barnen. Inte okej att bara få några köttbullar . Barn ska äta sig mätta så de orkar dagen.
Förälder / Vårdnadshavare
22 jan 2024

Good school and highly recommend it .

My kids are safe in katolska skolan and they love it here. The school food taste so good according to my kids and it is freshly made everyday and the have to their full. For the school staff and their teachers they are so kind and help out anyway possible and they also teach so well. I highly recommend this school to any parent and guardian who want a better future for their kids. Thank you teachers and staff of Katolska skolan,you all are the best .
Förälder / Vårdnadshavare
31 dec 2023

En trygg skola för mina barn.

Bra skola. Vuxna kämpar med ordning och hårt arbete för att skapa en trygg miljö för ungdomar. Bra mentorer och lärare.
Elev
31 dec 2023

En bra skola.

En bra skola. Vuxna kämpar för att skapa en trygg miljö för ungdomar. Bra pedagoger.
Förälder / Vårdnadshavare
22 dec 2023

En bra skola. Rekommenderar.

Bästa skolan, med kunniga pedagoger, med stora hjärtan.
Förälder / Vårdnadshavare
26 okt 2023

Engagerad och kunnig personal

Jag är så nöjd med Förskoleklass och Fritids.
Pedagogerna är proffsiga och visar barnen omtanke och trygghet.
Förälder / Vårdnadshavare
26 okt 2023

Nöjd med det som erbjudits från skolan.

Jag tycker att skolan varit bra i dessa åt som jag haft mina söner på plats.
Förskolan samt mellanstadiet.
Annat
14 okt 2023

En markant försämring de senaste åren

Skolan borde inte få heta Katolska skolan, den saknar de katolska värderingar. Dessutom mycket hög personalomsättning som inte är bra för eleverna. En gång så fin skola är nu helt förstörd pga dålig ledning.

Svar från Katolska skolan av Notre Dame

Tack för ditt omdöme om skolan - skolan strävar efter att alltid förbättra sig i alla möjliga områden.

Att lära ut goda värderingar är en av skolans prioriteringar och jag kan försäkra dig att arbetet för att stärka dessa är en ständigt process på skolan. Strukturer som har införts under de senaste åren har markant stärkt skolans katolska identitet, inte minst med ommöbleringen av kapellet, närvaro av skolprästen och förtydligande av det regelbundna arbete med dygder - dvs goda vanor som ligger till grund för ett helgjutet liv.

Jag uppmuntrar dig att boka tid med mig så att vi kan konkret gå genom detta arbete - jag ser fram emot att kunna visa det som åstadkommits hittills och jag är nyfiken på det som du önskar borde bli mer synligt.

Tack för dina synpunkter.
Vänliga hälsningar
Michele Pestalozzi, rektor
Overifierat omdöme Omdömet är inte verifierat av skolan.
Föredetta elev
19 jan 2023

Bästa Skolan

Min underbara grundskolan. Lärt mig så mycket och så fina lärare som bryr sig om en. Har mina vänner sen förskoleklass tills idag 20 år senare!

Katolska skola, bara underbara minnen därifrån.
Förälder / Vårdnadshavare
17 jan 2023

Bra pedagogiskt innehåll

Supernöjd med allt arbete som sker på skolan.
Elev
19 nov 2021

Skolan behöver utvecklas!

Till och börja med vill jag nämna de härliga och vänliga lärare som finns i skolan. De flesta lärarna är bra på stort sätt och är bra på att lära ut kunskap till eleverna. Däremot finns det sämre lärare. Det är lärare som är dåliga på lära ut, hålla ordning på lektionerna. Det är lärare som har utbildning men har ej erfarenhet att lära ut kunskapen till eleverna och skapar svårigheter när det kommer till prov. Det händer ofta att man får vikarier på lektionerna eftersom huvudlärarna är borta p.g.a privata skäl, vilket gör att eleverna stökar/förstör undervisningen och på så sätt får eleverna ej all kunskap som krävs till framtida prov och så vidare. När det kommer till eleverna på Katolska skolan så ligger situationen väldigt, väldigt illa. Elever som stör lektionerna och förstör för sina klasskamrater tas ej på allvar, som det skall göras. Även om skolan har konstruerat nya och "hårda" regler, så ser man ej någon stor förbättring. Skolans nuvarande huvud rektorn har inte alls en bra relation med eleverna. Huvud rektorns beteende/attityd, alltså metoden som han använder sig av när han pratar med eleverna och lärarna, har skapat hat mellan dem (särskilt mellan huvud rektorn och eleverna). Det är sorgligt att se hur skolan har försämrats med tiden.

Svar från Katolska skolan av Notre Dame

Tack för ditt omdöme - det är viktigt för Katolska Skolan att kunna bemöta alla åsikter om skolan.

Katolska Skolan är en lärande verksamhet som vill bli bättre för varje dag på alla område - viktigast av allt är undervisningen och elevernas lärande. Jag kan försäkra dig att alla lärare på skolan gör sitt bästa för att bidra till elevernas formation.

Jag uppmuntrar dig att ta kontakt med mig och uttrycka din kritik kring konkreta punkter. Din åsikt är viktig för att skolan skall bli bättre!

Vänliga hälsningar
Michele Pestalozzi, rektor
Overifierat omdöme Omdömet är inte verifierat av skolan.
Förälder / Vårdnadshavare
10 sep 2021

Super szkoła

Moi synowie chodzili do Katolska. Klasy 0-9. Mniej uczniów niż w przeciętej szkole. Super nauczyciele. Szwedzcy nauczyciele do języka szwedzkiego. Do matematyki z wschodniej Europy, z bardzo wysokim poziomem wiedzy i pedagogikę mieli w małym paluszku. Szkoła ma własną kuchnie, i salę gimnastyczną. Autobus 60 i 62 podjeżdża pod samą szkołę. Leży w Centrum GBG. Dzieciaki z całego świata. Panuje fajna atmosfera. Nauczyciele kontaktują się z rodzicami, jak dziecko ma problemy z nauką.

Moi synowie pokończyli z bardzo dobrymi wynikami i wspomnieniami.Obecnie jeden już na Chalmers studiuje, drugi Techniczny kierunek w Liceum.

Polecam Katolska av Notee Damę, jeżeli chcecie aby wasz dzieciak i zdał z dobrymi ocenami i wychował się na dobrego i mądrego human beeing 👌🏼
Föredetta elev
16 jan 2021

Är bara ärlig

Katolska Skolan är en skola som gillar och jaga status. Det är bra absolut, men vad händer när skolans status blir viktigare elevernas studier? Katolska Skolan är en skola där lärare inte är stränga utan några år tillbaka i hjärnan. En skola där vissa lärare inte har examen i vissa kurser och inte har ett bra sätt och lära ut. Katolska Skolan var bättre när de hade sin ***** ****** som tog allt på allvar. Trots allt dåligt som hände, så fanns den ***** ******n och hjälpte till för förbättring. Den nya har tyvärr misslyckat med det.

Svar från Katolska skolan av Notre Dame

Tack för ditt omdöme - det är viktigt för Katolska Skolan att kunna bemöta alla åsikter om skolan.

Katolska Skolan är en lärande verksamhet som vill bli bättre för varje dag på alla område - viktigast av allt är undervisningen och elevernas lärande. Som tidigare inlägg intygar så är behörighetsgraden på skolan upp mot 95%, vilket tyder på att de flesta pedagoger har rätt utbildning och är kompetenta i sina ämnen.

Jag uppmuntrar dig att söka upp mig och framföra din kritik med konkreta punkter. Din åsikt är viktig för att Katolska Skolan bli bättre!

Vänliga hälsningar
Michele Pestalozzi, rektor
Overifierat omdöme Omdömet är inte verifierat av skolan.
Förälder / Vårdnadshavare
12 dec 2020

Väldigt dåligt

Om du verkligen bryr dig om ditt barn och sin framtid så undvik den skola...
Hemsk att dem i skolan försöker alltid soppa under mattan alla problem och låtsas att allt är bra. En lärare som kalla ett barn som Dum är inte alls en lärare eller en lärare som river bort lexan framför barnen om han gör nåt fel istället av att stödja eller rätta till tillsammans är en hemsk lärare...
Dåligt ledning och stenåldern lärorik sätt att lära barnen. ingen respekt för varje barn behov...
Samt om du säger emot dem eller avslöja deras hemska sidor och kanske du blir anmäld för att tysta och skrämma dig som jag hörde från andra föräldrar.

Svar från Katolska skolan av Notre Dame

Tack för ditt omdöme om Katolska Skolan av Notre Dame. Vi är måna om att bemöta alla åsikter om skolan med syfte att korrigera det som fungerar sämre och uppmuntra det som fungerar bra.

Jag är villig att träffa dig och höra om det du beskriver med konkreta exempel.
Företeelser du beskriver skall inte vara en del av skolans verksamhet, varför det är bra att du belyser dem och presenterar dem för mig så att vi kan reagera skyndsamt och effektivt mot dessa.

Sök gärna upp mig via telefon, e-post eller genom SchoolSoft så bokar en tid då vi kan ha ett möte om detta.

Vänliga hälsningar
Michele Pestalozzi, rektor
Overifierat omdöme Omdömet är inte verifierat av skolan.
Förälder / Vårdnadshavare
8 okt 2020

So wonderful and lovely

Very nice place to keep our children and to study
Verifierat omdöme Omdömet är verifierat av skolan och SchoolParrot.
Förälder / Vårdnadshavare
1 okt 2020

Jättebra Skola

En fantastisk skola med bra pedagoger i vacker miljö.
Förälder / Vårdnadshavare
30 sep 2020

Bra skola

Skolan är bra, man ser att lärarna anstränger och gör allt för att eleverna ska ha det bra.
Verifierat omdöme Omdömet är verifierat av skolan och SchoolParrot.
Förälder / Vårdnadshavare
30 sep 2020

Good start

Förskoleklass är riktigt bra. Barn lär sig att sjunga långa låtar efter bara en månad och lär sig många olika saker. Mitt barn gillar att åka dit. Lärarna är professionella och omtänksamma, planer och programmer är väl organiserade.
Verifierat omdöme Omdömet är verifierat av skolan och SchoolParrot.
Förälder / Vårdnadshavare
30 sep 2020

Review

Good environment for kids to study
Verifierat omdöme Omdömet är verifierat av skolan och SchoolParrot.
Förälder / Vårdnadshavare
30 sep 2020

Improvement

Very good school am seeing my happy and improving in my kids academy and knowledge.
Verifierat omdöme Omdömet är verifierat av skolan och SchoolParrot.
Förälder / Vårdnadshavare
30 sep 2020

Soosai jude

My kids are happy and good teachers are there to support children highly recommend the school.
Verifierat omdöme Omdömet är verifierat av skolan och SchoolParrot.
Förälder / Vårdnadshavare
28 sep 2020

Bra Skola

Bra skola, bra mat och härlig personal som bryr sig om sina elever. Det märks att den nya rektorn har arbetat mycket med att ändra skolans gamla rykte genom att skapa ny trygg personal och nya reformer .
Verifierat omdöme Omdömet är verifierat av skolan och SchoolParrot.
Alexandra Jovanović
Förälder / Vårdnadshavare
10 sep 2020

Kanon skola!

Har 3 barn som går på skolan, Den äldsta går på grundskola i 2an och dem andra på st.isidor.

Är så glad att mina barn fick plats på just denna skola, älskar personalen och kontakten man har som förälder till skolan. Barnen trivs och tycker om att gå till skolan vilket gör det värt att köra dem till skolan då vi bor en bit bort.

Rekommenderar skolan till många i min närhet och vet att fler kommer söka kommande år då jag inte har något negativt att säga om skolan.

På st isidor har dem alltid något roligt att göra med barnen. Massa massa utflykter vilket är super skoj. Personalen är super trevlig.

Det som är det absolut bästa är att barnen kan gå på en och samma skola från förskola till 9an vilket känns tryggt för mig och barnen.
Elev
5 sep 2020

Världens godaste lunch där

Godaste bamban jag ätit på alla mina 3 skolor jag gått på!!! Jätte trevliga bamba tanter
Föredetta elev
4 sep 2020

Toppen

Nästan 100% behörighet på alla lärare!
Har många eldsjälar som brinner för eleverna och deras skolgång o mående.
Visar 30 av totalt 57 omdömen

Net Promotor Score (NPS)

NPS (Net Promoter Score) är en mätning av kundnöjdhet och lojalitet gentemot skolan, baserad på en enkel fråga om rekommendation.
1
Aktuellt NPS värde
Värdet beräknas var 24:e timme och tar endast med publicerade omdömen i beräkningen
+37
33
Ambassadörer
57.9%
12
Passiva
21.1%
12
Kritiker
21.1%

Poängtrend

Genomsnittlig SchoolParrot poäng på årsbasis
2
Poäng per år
Datan baseras på aktiva omdömen aktuellt år. Vid ett värde på 0 saknas data för året.

Undersökning

Svarsfördelning på varje område
3
Utbildning / Lärande
Besvarad av 56 användare
58.9%
Utmärkt
21.4%
Bra
5.4%
Medel
1.8%
Undermålig
12.5%
Dålig
4
Personal & Lärare
Besvarad av 50 användare
62.0%
Utmärkt
18.0%
Bra
12.0%
Medel
0.0%
Undermålig
8.0%
Dålig
5
Säkerhet & trygghet
Besvarad av 51 användare
54.9%
Utmärkt
17.6%
Bra
9.8%
Medel
5.9%
Undermålig
11.8%
Dålig
6
Inomhusmiljö
Besvarad av 49 användare
63.3%
Utmärkt
14.3%
Bra
6.1%
Medel
6.1%
Undermålig
10.2%
Dålig
7
Utomhusmiljö
Besvarad av 49 användare
44.9%
Utmärkt
28.6%
Bra
14.3%
Medel
2.0%
Undermålig
10.2%
Dålig
8
Skolmaten
Besvarad av 50 användare
52.0%
Utmärkt
30.0%
Bra
6.0%
Medel
6.0%
Undermålig
6.0%
Dålig
9
Skolinformation
Besvarad av 49 användare
51.0%
Utmärkt
32.7%
Bra
8.2%
Medel
0.0%
Undermålig
8.2%
Dålig
10
Aktiviteter
Besvarad av 49 användare
55.1%
Utmärkt
24.5%
Bra
12.2%
Medel
0.0%
Undermålig
8.2%
Dålig

Verifierad

Organisationen har verifierat innehållet och arbetar aktivt med SchoolParrot.

Fakta om skolan

 • Antal elever
  330
 • Antal lärare
  34
 • Antal behöriga lärare
  32
 • Elever per lärare
  9.7
Lilla Danska vägen 26, 41274, Göteborg
031-3847800
Michele Pestalozzi

Om SchoolParrot

 • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
  Läs mer om SchoolParrot och företaget
 • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
  Läs vår policy för omdömen

Ansök till skolan

Följ länken nedan för att starta en intresseanmälan och ansöka till skolan.
Intresseanmälan