Omdömen

3.4
Baserat på 17 omdömen och 131 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
7 nov 2022

Naturprogrammet

Toppenskola!

Utifrån vår synvinkel som föräldrar är detta en mycket fin skola med fantastiska och engagerade pedagoger! Otroligt fin skolmiljö. Vi är så tacksamma för att våra barn får möjlighet att gå här!
Elev
5 sep 2022

Bästttt

Bästa skolan i Halmstad
Föredetta elev
4 mar 2022

Sämsta skolan i Halmstad

Ingen bra stämning i klassen, läraren blundar för mobbning.
Skit dåligt undervisning speciellt med projekt arbeten.
Jag hatade denna skola!!!
Föredetta elev
13 okt 2021

Naturprogrammet

Bästa skolan någonsin

Jag ÄLLLSKAR kattegattgymnasiet. Har precis gått ut trean och trotts dålig sammanhållning i klassen under de sista året(förmodligen pga Corona) så har skolgången här varit super bra. På denna skolan hittar du världens bästa lärare(iallafall på naturprogrammet). Alla är riktigt förstående och vill elevens bästa!<3
Elev
16 sep 2021

ekonomiprogrammet

kattegatt

helt ok lärare, men skolmaten smakar skit. skolan är fin & nybyggd, men ventilationen fungerar inte som den ska så det är mycket varmt, trots att man hör ventilationen i olika grupprum. overall helt ok gymnasie med bra lärare.
Elev
11 apr 2021

Teknikprogrammet, inriktning : design och produktutveckling.

Bra skola , trotts maten.

Skolan i sig är bra med dem nya fina lokalerna åt (teknikprogrammet) och lärarna är lyhörda och tycker om att undervisa. Det ända jag har att klaga på är att maten inte alltid är på topp, funnit flera gånger då det inte gått att äta. (speciellt om man är laktosintolerant)Klasserna är trevliga och det finns en bra sammanhållning. :)
Elev
13 jan 2021

Bra skola!

Fina lokaler, bra lärare & varierad undervisning. Skolmaten finns det dock en stor utvecklingspotential på. Majoriteten av eleverna går inte ens till matsalen...
Elev
23 dec 2020

Kattegatt

Lärarna bryr sig knappt om eleverna, du får uppgifter och om du inte klarar dom så 🤷🏼‍♀️ Maten var bra första veckorna sen blev det sådär.
Elev
17 dec 2020

Perfekt skola

Fräscha lokaler, bra lärare, stora utrymmen och snart nya öppnade. Finns massa grupprum som passar bra om man vill jobba ensam, skit bra ljud och bild i både aulan, hörsalen och klassrum och verkligen dröm skola.
Elev
16 dec 2020

Bra lärare

Mycket bra och motiverade lärare (på natur). Superfina klassrum och korridorer i nya delen, det känns öppet och fräscht. Skolmaten kan verkligen förbättras, då den knappt är ätbar.
Föredetta elev
3 dec 2020

Ingen bra skola.

Helt sjukt dålig skola. Lärare som trycker ner elever och pratar skit. Luktar illa i korridorerna och sunkig mat. Inget jag rekommenderar.
Elev
2 dec 2020

Helt okej

Nya delen är fantastisk fin, men de har snålat väldigt mycket och det märks. Små skåp, dålig bordsplacering, osköna stolar mm. Sedan behöver jag inte ens börja med skolmaten, fruktansvärt dålig kvalitét.
Föredetta elev
24 nov 2020

Välj för egenansvar och god skolmat

Älskar egenansvaret. Lärarna är till största del superbra. Skolmaten är fantastisk (alla som säger något annat är barnsliga). Enda negativa är de nedgångna lokalerna och gamla materialet. Biblioteket kunde varit bättre.
Elev
22 nov 2020

Funkar

Finns lärare som är sämre och bättre. Maten är okej. Ofta väldigt kallt i den nya skolan men väldigt väldigt varmt på sommaren. Dålig sammanhållning och mycket dömande men det förväntade man sig. Ser ofta folk som lämnad utanför och går själva till magen osv.
Elev
1 apr 2020

Nice!

Ganska bra, helt ok, inte dumt
Elev
22 sep 2019

bra, men kommer förbättras

Relativt bra skola enligt mig, lär säkert bli ännu bättre när den nya skolan är färdig. Däremot bör vissa klassrum ha bättre ventilation, särskilt nu på vintern när det är kallt ute och man gärna inte öppnar fönstrerna. Beroende på vart du är på skolan (komvux byggnaden), så är det som att gå från Antarktis till Brasilien.
Elev
21 sep 2019

Äcklig mat

Maten är äcklig annars är skolan helt okej

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen