Omdömen

2.5
Baserat på 5 omdömen och 40 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
19 nov 2022

Kila skola är bra men ibland fuckup

Skolan är bra och lärarna är bra men ibland är lärarna bara aa inte alls bra o fattar inte att man inte mår bra av skolan också tills skolan fick några pensionärer som gjorde vi fick roligare saker och mer saker att göra på rasterna, ja vi får inte använda mobiler men det är en grund skola från F - 6 åk förstår att vi inte får ha mobilerna. Det har ju hänt en massa skit på skolan som t.ex inte vara på baksidan, kanske flyttat till ängshagen och tänker inte ens på dom som bor nära kila och inte ängshagen för modulerna kontraket snart skulle ta slut också.
Elev
5 feb 2022

helt sjukt fyfy

helt sjukt det står att om läraren inte kommer på 15 till 20 minuter så ska man få rast hela lektionen men nääe det får man inte läraren säger jag kom bara lite senare men fortfarande asså fyfy. en lärare i 6an undar vem det är.
Elev
14 jan 2022

Inte bra

Helt okej men har set bättre skolor!!
Elev
7 jan 2022

helt ok

ganska ok, lärarna säger inte till eleverna rikrigt ordentligt om de gör något dåligt och lärarna är dåliga på att släppa barnen på rast när det är dags för rast, lärarna kan släppa barnen typ 4 eller 7 minuter senare.
Elev
12 dec 2019

Skolan är ok

Väldigt duktiga lärare snälla kompisar och så, men inte stor skola och tråkiga raster då man inte får hålla på med mobilen ens...

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen