Omdömen

2.8
Baserat på 13 omdömen och 108 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
25 dec 2023

Skit skit bra

Rkt bra skola man lär sig jätte mycket och jätte bra arbetsro liten fast ändå skit skit skit bra skola rekommenderar jätte starkt
Elev
6 sep 2023

Samhällskunskap

BYT SKOLA OMEDELBART!!!!

byt byt byt skola snälla!!! Det är en jätte liten skola, dålig skolmat, dåliga elever samt dåliga lärare. Om du vill verkligen plugga på allvar så är denna skolan inte en bra plats för dig. Det finns ingen studiero i klassrummen, elever går ut och in, lyssnar på musik, skriker o pratar under genomgången samt retar andra. Lärarna på skolan säger inte ifrån, lär inte ut på ett bra sätt, det finns alltid vikarie eftersom ordinarie läraren inte är på plats. Jätte dålig skola!!! ( Ta inte vad dina vänner tar ett tips)!!
Elev
2 jun 2023

Ekonomi

Skola

Helt okej lärare, lite flummiga med betyg. Skolmaten är inte alls bra men auran i skolan är utmärkt
Elev
3 feb 2023

Natur

Skit skola

Detta är ett av malmös sämsta skolor. Gör inte det största misstaget i ditt liv och välj denna. Håll er borta maten är katastrof, schemat är oacceptabelt. Om du eller någon du känner tänker på denna skolan, spring. Håll er borta, långt borta. Finns inga bra lärare, rektorn tar bara semestrar med pengar som ska gå till eleverna.
Annat
25 okt 2022

Samhälle

Dålig gymnasium, sök aldrig den.

Det är inte bra gymnasium. Jätte liten skola och många elever. För mycke läxor man ska bli klar med i lektionen. Lärarna är bra men några inte. Maten i skolan fick mig sjuck flera gånger. Matsalen är liten och maten är inte varm.
Elev
5 sep 2022

Natur

Naturvetenskap

Skolan är liten men alla känner varandra och det är lungt plats, och lärarna vill verkligen lära känna elever för att nå sitt mål. Jag tycker om skolan jätte mycket eftersom den är lungt och finns inte mycket folk plus lärarna bryr sig om elev.
Elev
19 feb 2022

Samhälle

Världens bästa lärare

Har aldrig ångrat att jag valt Klara. Det är en liten skola som verkligen gör det enkelt att ha kontakt med andra elever men framförallt att bygga en närmare relation till lärarna. Lärarna är helt klart det bästa med skolan, tror inte det finns bättre lärare där ute. Otroligt hjälpsamma och omtänksamma. Det gäller bara att sköta sig. Personligen tycker jag att lärare är det viktigaste med en skola och helt ärligt skulle inte kunna önska mig bättre lärare.
Föredetta elev
17 okt 2021

Samhälle

Vet ej

Jag tycker skolan var bra och helt ok lärare. Skolans läge är fin men själva skolan är liten alltså inga platser att sitta på under rasterna........helt ok mat, inte det bästa schema men ok.
Föredetta elev
21 mar 2020

Hemsk skola

Denna skolan är bokstavligen skit, nyligen så vart det en elev som var drabbad av corona viruset och rektorn sa ingenting till oss tills skolans stängdes ner. Finns bara knappt 2-3 bra lärare resten e skit och rektorn e rkt dåligt. Förstör inte era liv o börja inte i denna skolan.
Elev
21 feb 2020

Aldrig sett värre skola!

Lärarna är väldigt osäkra när de ska ge betyg, de ger dig förhoppningar om att du kommer få ett högt betyg men senare så sänks betyget jättemycket. Rektorn bryr sig inte ett skit om eleverna och lärarna också. Maten är också väldigt dåligt. Rekommenderar inte skolan till någon!
Elev
19 jan 2020

Den suger

Största ångesten i mitt liv
Föredetta elev
15 nov 2019

Skulle inte rekommendera

I början av min skolgång var det en bra skola, men så många lärare slutade hela tiden att man inte hann lära känns lärarna och dessutom hamnade man back i skolan. Eleverna var trevliga men otroligt högljudda och hade ingen respekt för lärarna vilket gjorde arbetsron i klassrummet dålig. Men det finns fortfarande vissa lärare som verkligen brinner för sitt jobb och gör allt för att man ska lyckas.
Elev
6 jun 2019

Skolan är toppen!

Dat är en bra skola med väldigt bra lärare

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen