Klarebergsskolan 7-9
Skriv omdöme

Lämna ett omdöme om skolan

Skriv omdöme
Jobbar du på skolan?
Registrera och få tillgång till er skola.
Kom igång

Omdömen

3.2
Baserat på 2 omdömen och 40 svar
0
0
0
0
0
Föredetta elev
19 jun 2022
3.5

En skola påväg i fel riktning

Skolan är bra, men har tyvärr på senare år blivit sämre. Mycket på grund av att skolan numera är placerad på Stora Holm och att många bra lärare har slutat ex. Kalle. Lärarna är däremot för det mesta väldigt engagerade sedan kan man också få väldigt olika betyg beroende på vilken lärare man har men men… om du vill ha en skola där man får jobba för sina betyg men också lär sig väldigt mycket, då bör du välja Klarebergskolan. Vill du ha en kass utbildning och få bra betyg välj Kärraskolan:)
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Elev
1 jun 2022
2.6

Sådär skola

Jag går på denna skola nu när högstadiet är på Stora Holm. Nästan varje morgon går bussen kvart över sju på morgon mot Stora Holm. Lokalerna på Stora Holm är helt okej och lärarna är också helt okej. Det är inte mycket mobbning men många elever retar och går före andra elever i matkön. Det är ganska jobbigt att gå upp så tidigt varje dag och man blir inte så motiverad av att vara på Stora Holm. Många incidenter har hänt på skolan det senaste som till exempel har några gjort en kissfälla och några elever har satt igång brandlarmet vid tre tillfällen. Tidigare var det också elever som kastade knäckebröd i bussen. När skolan var i den vanliga skolan var det bättre men inte jätte mycket. Varken i Kärra eller Stora Holm finns det någon stor skolgård. Lågstadiet på skolan har dock en stor skolgård. Detta är en okej skola men inte mer än så. Det är ingen drömskola direkt. Lågstadiet på skolan är dock mycket bra och mellanstadiet är okej.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
För skolpersonal och rektorer

Uppgradera gratis

Börja arbeta med din skola direkt. Uppgradera och testa Premium gratis i 30 dagar.
 • Uppgraderad profil
 • Prioriterad support
 • Rapportera och svara på omdömen
 • Statistik och mycker mer...
Har du frågor? Kontakta oss här

Fakta om skolan

 • Antal elever
  335
 • Antal lärare
  28
 • Antal behöriga lärare
  20
 • Elever per lärare
  12.0

Om SchoolParrot

 • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
  Läs mer om SchoolParrot och företaget
 • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
  Läs vår policy för omdömen

Kontakt

Använd formuläret för att kontakta direkt