Omdömen

3.7
Baserat på 2 omdömen och 18 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
6 sep 2021

Rekommenderar

Dålig tyska undervisning då läraren inte ens hade examen, annars är skolan bra som den är.
Elev
17 jan 2020

tack vare de där lärarna så är skolan fantastiska

Okej så vi börjar med SO. Läraren är så jävla trevlig och rolig ( då snackar jag såklart om Håkan). Idrott, lyssna noga nu ingen då menar jag ingen är bättre än Maria, Maria finns ingen som ger eleverna träningsverk som dig. Matte, vad ska jag säga förutom att läran är smartare än en miniräknare och dessutom skit rolig. Shoutout till Lars. Engelska, Peter du är bara bäst på det du gör och dessutom på att hitta bästa filmer. Biologi/ Fysik, ingen får dessa ämnen att vara roliga förutom du. Lisa detta är din favo elev och jag vet att du vet vem det är. Spanska, asså läraren gav mig en video på hur man lär sig dansa salsa behöver jag verkligen säga något mer. Shoutout till Rebekka. Madde såklart jag inte glömt bort om hur du lär oss elever att göra den godaste maträtten. Jag ska vinna kocktävlingen för dig . Skolans syv asså hon är bara den trevligaste personen och bäst på att göra sitt jobb, Katinka du vet nog också vem jag är. Finns många mer lärare i denna skola som jag tycker är fantastiska.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen