Omdömen

2.4
Baserat på 9 omdömen och 81 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
13 dec 2023

Elev som har gått här sen 4an.

BÖRJA INTE HÄR!
Lärarna gör inget åt bråk, Betygen är orättvisa man blir bedömd på sin utseende och inte vad man kan!
Om man har bråkat så kommer alla i klassen välja sidor säkert om man är ful och inte populär kommer man faila. Den man bråkar med får alla att hata än!
MYCKET DRAMA
Skol lunchen suger man får typ ärtbullar 24/7 och massa med bajs!
Men gör var ni vill varnar er att om man börjar här kommer man vara helt deprimerad och ingen framtid!
Annat
21 aug 2023

Stockholms sämsta grundskola

Skolan är helt usel. Lärarna kan inte sitt jobb, kan inte kontrollera eleverna endast skrik. lärarna kan inte heller lära ut, du kan vara med på varje genomgång och va aktiv på lektionen, men sedan när proven kommer handlar varje prov om något helt annat än det du ¨lärt¨ dig. Elever sitter och vejp, snusar och röker i klassrummen under lektions gång utan att lärarna bryr sig. Eleverna sitter även och röker på skolgårdarna. Maten är oätbar, och det säger jag inte bara som kräsen elev, utan fler tal av lärarna tar med sig matlådor då maten är så dålig. Den ända bra läraren på skolan som både lär ut och håller en bra stämning i klassen är svenska läraren Marie. Skolan är helt enkelt den sämsta skolan i stockholm om inte hela sverige.
Föredetta elev
9 aug 2023

okej skola

Gick i denna skola 2019 till 2022. Lärarna i min klass var relativt bra och inga stökiga elever i min dåvarande klass. Skolmaten var oftast okej även om det ibland serverades inte särskilt goda rätter. Det var däremot relativt stökigt från de yngre årskurserna.
Elev
27 maj 2023

En bra skola

Har gått på Konrads i 5 år nu. Personligen tycker jag dem flesta lärarna är bra och bryr sig om en. Det finns dock ett fåtal lärare som är mindre bra och som är frånvarande under många lektioner, men dem allra flesta lärare är väldigt bra. lokalerna är väldigt fina. toaletterna är som vilka skoltoor som helst. Vi har inte mycket som händer på vår skola vilket är ganska tråkigt men det är inte svårt att fixa tror jag. Folk som försöker får bra betyg, jag skulle säga att betygen är rättvisa och om man försöker kan man få höga betyg.
Elev
20 maj 2023

Lite tråkigt

Okej skola. Gått där i 4 år nu. En sak som är tråkigt är att de aldrig ordnar några utflykter. Nu har det ju varit corona ett tag så vi har aldrig kunnat göra det men nu har det varit lugnt ett tag och jag har inte fått åka nånstans. Mellanstadiet får göra det men högstadiet har inte fått göra någonting. Blir tråkigt att gå i skolan och jag vill aldrig gå dit även om jag fortfarande gör det. Toaletterna kan vara ganska äckliga ibland men det är bra städare här. Lärarna är väl okej men det är inte många som gör eleverna intresserade i ämnet. Bara några som är bra.
Elev
2 maj 2023

skulle it rekommendera

går där nu, skit dåligt lärarna förklarar oförståbart helt sinnes.
Elev
1 apr 2023

Skulle inte direkt rekommendera men det funkar väl

Jag har mycket att säga om denna skola, jag har gått på denna skola några år och jag skulle säga att det är som en vanlig kommunalskola. Lärarna däremot är väldigt sena till lektionerna ibland och orättvisa men skolledningen är väl helt ok men jag skulle ändå säga att det finns bättre skolor i området
Elev
30 mar 2023

Börja inte!

Skulle inte rekommendera ngn att börja som tur är så byter jag skola nästa termin
Förälder / Vårdnadshavare
28 mar 2023

Ångrar att vi valde denna skola

Orkar inte ens börja med att beskriva hur undermålig denna skola är.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen