Är du elev, förälder eller lärare? Lämna ett omdöme.

3 Omdömen

4.2
Bra
2
1
0
0
0

Pedagogiska, tekniska möjligheter till lärande.

4.9
Föredetta elev · 8 november 2019
Föredetta elev · 8 november 2019
Anpassad för döv/hörselproblematik. Teknisk utrustning som alltid fungerar eller snabbt blir fixade igen. Härlig stämning bland både elever och personal. Teckenspråk och tvåspråkighet som mål. Små klasser, vilket ses som positivt av eleverna. Härlig skolgård med massor av kreativitet och aktivitetsmöjligheter.

Skola för hörselskadade

4.0
Förälder / Vårdnadshavare · 9 september 2019
Förälder / Vårdnadshavare · 9 september 2019
Anpassad för barn med hörselnedsättning/dövhet. Jämfört med att gå integrerad i en "vanlig" skola så är det här rena himmelriket. Alla lokaler är hörselanpassade, personalen kompetent inom området, de flesta kan teckenspråk. Små klasser (kanske för små?) tekniska hjälpmedel som mikrofoner fungerar! En skola där alla känner alla, där ettorna inte inte är rädda för de stora killarna i nian.

Mycket bra skola

4.3
Elev · 8 september 2019
Elev · 8 september 2019
Lärarna är snälla och omtänksamma, klassrummen stora och trivsamma. Matsalen stor och ren, de serverar väldigt god mat (de har jobbat på en resturang före) mycket stor skolgård och bra med leksaker/klätterställningar och mycket mer.

Jobbar du på skolan?

Samla feedback och omdömen i realtid från elever, föräldrar och lärare. Med SchoolParrot ökar ni skolans transparens och förtroende. Prata med oss så berättar vi mer.

Läs mer
Kristinagatan 2, 87160, Härnösand
Margareta Wikman
010-4736600

Fakta om skolan

 • Meritvärde
  -
 • Antal elever
  -
 • Antal lärare
  -
 • Antal behöriga lärare
  -
 • Elever per lärare
  -