Omdömen

3.1
Baserat på 15 omdömen och 134 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
13 dec 2023

Unik skola

Väldigt engagerade lärare, otroligt bra skolmat och en fantastisk miljö
Elev
13 jun 2023

Kristofferskolan

Väldigt svensk skola nästan är helsvenska många har klagat över det
Elev
13 jun 2023

Bäst

Bästa skolan jag gått på!
Annat
23 maj 2023

Bra jobbat med det här är en av de som är du på djurö jag

Jag åker hem på kvällen så det blir nog en bra kväll med en annan sak jag tänkte bara kolla på den där mycket att skriva ut det till mig så fort som helst och det var är det en del i dubbelrum och sen ska vi ta en promenad i solen på cross och sen ska vi ta en promenad i solen på cross och sen ska vi ta en promenad i solen på cross och sen ska vi ta en promenad i solen på cross och sen ska vi ta en promenad i solen på cross
Föredetta elev
12 jul 2022

Värsta perioden i mitt liv

Värsta åren i mitt liv! Jag har aldrig mått så dåligt som jag gjorde under högstadiet, Pga lärarna. 15% av lärarna är bra och 85% är skit. Jag minns att jag satt o grät på skoltoaletterna (dom va väldigt fina) varje lektion för att lärarna tyckte ner mig varje dag. De värsta va att alla föräldrar tror att alla lärare var gud och att dom aldrig gjorde något fel.
De som va bra va dock dom 3 lektionerna me dom 3 bra lärarna.Skol maten är dock bra. Det finns en bra klass lärare.Om du har tur och får henne så kommer din skolgång i Kristoffer vara guld! Annars spring!!
Föredetta elev
25 feb 2022

Mobbing

Mycket mobbing
Dålig undervisning
Elev
24 sep 2021

Helt ok

Skolan är okej.Visa lärare är hemska och vissa är bra.Jag tycker själv att de flesta är 🤮 Maten är bra men inte så god. Eurytmi är de värsta som finns!
Föredetta elev
7 maj 2021

Vill du klara dig i livet, sök inte dit!

Jag bytte skola efter årskurs 7, efter flera år av mobbning. Fick nyligen reda på att trotts att jag hade berättat för lärarna vad som hände så blånekade de min mamma nör hon frågade om det.
Vidare, min kompis som gick hela vägen, alltså ut gymnasiet, fick A i kemi 1 och 2, men när ham började på basåret på kth så visste han inte vad en mol var för någonting..
Maten är bra dock!
Föredetta elev
2 feb 2021

Dålig skola

Om du vill lyckas i livet, sök inte hit undervisningen är urusel, och en hel lektion kan vara att måla t.ex. solen blå eller nåt sånt också väldigt religiös och man ber böner innan man äter och vid början av lektionen, jag har inte så mycket emot det men jag har emot att lärarna inte bryr si om något eller något desseutom finns det ofta inte lärare på lektionen och det kommer en vikarie med inte ett dugg planering in.
Föredetta elev
27 jul 2020

Passar vissa men inte alla.

Jag gick där 12 år.
En blandning av bra och dåligt. Några mycket bra lärare och några mycket dåliga. Vissa saker i waldorfpedagogiken är fantastiska, andra inte. T.ex. morgonperioden borde finnas överallt men så mycket flum har jag svårt för.

Ett problem jag upplevde var lärare och föräldrars övertro till skolan (som transfererades till elever med hand). Jag borde ha bytt skola pga mobbning som pågick flera år men det kom liksom aldrig på tanke att det kunde vara bättre någon annan stans.
När man kom ut i riktiga livet var det en chock att folk som gick i vanlig skola också var bra människor. Lite mild hjärntvätt mao.
Föredetta elev
20 maj 2020

skit skola

Lärarna var inte ens lärare, vi slutade för fan 13.00 varje dag för att lärarna inte visste inte vad vi skulle göra. Och i sexan och trean blandade lärarna ihop nationella prov och gav bara ut resultaten lite random. Man lärde sig inte ett skit och en hel dags lektion skulle kunna vara rita Thor med hjälp av bara röd färg. Det ända som var bra var utomhusmiljön och maten. Skulle inte rekommendera skolan om man inte vill ha jätte jobbigt när man börjar i en normal skola. Mina vänner började i en ny skola i fyra och kunde inte ett piss och låg efter i allt. Beteende av eleverna var också pissigt.
Elev
9 dec 2019

Skolan är väldigt unik, rekommenderar starkt

Mycket bra skolmat att välja på. Man får vara Kreativ. Lärarna är snälla och vill verkligen hjälpa en till högre betyg. Även fast man inte ofta använder sig av betyg
Annat
8 dec 2019

Fantastisk

En riktigt bra skola! Av alla skolor jag sett är detta den absolut bästa
Förälder / Vårdnadshavare
8 dec 2019

Fantastisk skola!

Skolan är toppen! Fantastiska pedagoger, en mycket kreativ miljö och en generell syn på elever som individer istället för ekonomiska faktorer (som på så många andra skolor). Allt de gör på skolan känns noga genomtänkt och miljön blir därför underbar. Vilken skola!
Förälder / Vårdnadshavare
8 dec 2019

Fantastisk skola

Fantastisk skola med ovanligt många lärare, ett starkt pedagogiskt engagemang och en skola som värnar om eleverna före ekonomi

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen