Är du elev, förälder eller lärare? Lämna ett omdöme.

3 Omdömen

3.7
Bra
2
0
0
1
0

Dålig skola!

1.4
Förälder / Vårdnadshavare · 30 juni 2020
Förälder / Vårdnadshavare · 30 juni 2020
Mycket mobbning! Barnen gör inte så mycket i skolan, kollar man deras arbetshäfte eller böcker så gör dem jätte lite. Många lärare slänger fram böckerna förklarar snabbt men hjälper inte barnen att förklara ytterligare.

Super bra!

4.9
Förälder / Vårdnadshavare · 9 november 2019
Förälder / Vårdnadshavare · 9 november 2019
Just för förskolor tror jag tyvär att kvaliteten kan variera väldigt mycke efter vilken personal det fins på avdelingen. Min sön har gått 3,5 år på den förskola och har bytt Avdeling några gångar pga ändring i verksamheten. I den anledning har jag gått från att vära väldigt missnöjd, och uppskrivet honnom annanstans till at stanna kvar och vara över nöjd. Personalen på min söns avdeling er helt underbara och överengagerede i sitt arbete. Barnen blir alltid mött av glada och öppna armar och dagen er alltid välplanerad och dom jobbar med många olika emnar på ett väldigt pädagogisk sätt. Lokalerna har gått från att vara äckliga till jätte fina och fräscha och dom har jätte bra materialer tillråda och skapar olika lekmiljöer till barnen. Just nu har dom fx en rolllek med pizzeria och glass affär där barnen själva varit med att skapa glassbollar och rån och pizzaugn osv. Värkligen en underbar avdeling man får lust gå in och sitta med dom Istället för att gå till jobb på morgonen. Dom vistas ute dagligen och åker ofta på utflykt fx. Till skogen och lekplatser runt i stan. Jag er övernöjd och hade önskat mina barn kunna ha dessa fröknar med över i skolan när det blir dags för det! Tycker dock att utemiljö kunde bli lite bättre.

Helt underbara!

4.7
Förälder / Vårdnadshavare · 9 november 2019
Förälder / Vårdnadshavare · 9 november 2019
Mina 2 barn går på Kryddgårdens förskola, och på vår avdelinger har dom det mest underbara personal man kan tänka sig. Dom skapar en trygg och lärorik miljö där dom ser varje barns olika behov. Dom gör olika teman och åker ofta på utflykt till skogen och liknande. Dom servera varierat och god mat och lokalerna er fina och fräscha och dom har bra materialer. Detta vet jag dock inte om er gällande för alla avdelninger och det er en ganska stor förskola. Även personalen er duktiga på att ta sig tid till att kommunicera för föräldrar vad som har hänt under dagen och informera om aktuella teman pågående arbete osv. Väldigt engagerade och helt underbara förskolalärare på Lilla och stora Myran! Jag har haft större syskon på annan förskola i Malmö och jämnfört med detta gör jag min bedömning.

Jobbar du på skolan?

Samla feedback och omdömen i realtid från elever, föräldrar och lärare. Med SchoolParrot ökar ni skolans transparens och förtroende. Prata med oss så berättar vi mer.

Läs mer
VON LINGENS VÄG 128, 21372, Malmö
0708 490019

Fakta om skolan

 • Antal Barn
  151
 • Heltidstjänster personal
  26
 • Antal behöriga förskollärare
  8
 • Antal avdelninga
  8
 • Personaltäthet
  5.8