Omdömen

3.7
Baserat på 3 omdömen och 27 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
30 jun 2020

Dålig skola!

Mycket mobbning! Barnen gör inte så mycket i skolan, kollar man deras arbetshäfte eller böcker så gör dem jätte lite. Många lärare slänger fram böckerna förklarar snabbt men hjälper inte barnen att förklara ytterligare.
Förälder / Vårdnadshavare
9 nov 2019

Super bra!

Just för förskolor tror jag tyvär att kvaliteten kan variera väldigt mycke efter vilken personal det fins på avdelingen. Min sön har gått 3,5 år på den förskola och har bytt Avdeling några gångar pga ändring i verksamheten. I den anledning har jag gått från att vära väldigt missnöjd, och uppskrivet honnom annanstans till at stanna kvar och vara över nöjd. Personalen på min söns avdeling er helt underbara och överengagerede i sitt arbete. Barnen blir alltid mött av glada och öppna armar och dagen er alltid välplanerad och dom jobbar med många olika emnar på ett väldigt pädagogisk sätt. Lokalerna har gått från att vara äckliga till jätte fina och fräscha och dom har jätte bra materialer tillråda och skapar olika lekmiljöer till barnen. Just nu har dom fx en rolllek med pizzeria och glass affär där barnen själva varit med att skapa glassbollar och rån och pizzaugn osv. Värkligen en underbar avdeling man får lust gå in och sitta med dom Istället för att gå till jobb på morgonen. Dom vistas ute dagligen och åker ofta på utflykt fx. Till skogen och lekplatser runt i stan. Jag er övernöjd och hade önskat mina barn kunna ha dessa fröknar med över i skolan när det blir dags för det! Tycker dock att utemiljö kunde bli lite bättre.
Förälder / Vårdnadshavare
9 nov 2019

Helt underbara!

Mina 2 barn går på Kryddgårdens förskola, och på vår avdelinger har dom det mest underbara personal man kan tänka sig. Dom skapar en trygg och lärorik miljö där dom ser varje barns olika behov. Dom gör olika teman och åker ofta på utflykt till skogen och liknande. Dom servera varierat och god mat och lokalerna er fina och fräscha och dom har bra materialer. Detta vet jag dock inte om er gällande för alla avdelninger och det er en ganska stor förskola. Även personalen er duktiga på att ta sig tid till att kommunicera för föräldrar vad som har hänt under dagen och informera om aktuella teman pågående arbete osv. Väldigt engagerade och helt underbara förskolalärare på Lilla och stora Myran! Jag har haft större syskon på annan förskola i Malmö och jämnfört med detta gör jag min bedömning.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen