Omdömen

3.1
Baserat på 12 omdömen och 100 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Annat
18 dec 2023

Ska jag börja?

Hej! Jag tänkte börja på kulturama musikal och undrar om någon kan svar på det här och kanske typ säga om jag ska byta elr så? (Jag går på af nu)
Elev
24 maj 2023

Vad ska jag skriva?

Jag tycker maten är äcklig och lärarna lägger för många prov på en vecka, alldeles för höga betygskriterier och jag trivs bara inte
Förälder / Vårdnadshavare
7 mar 2023

Värre blir det inte

Dåliga lärare och dålig ledning, som ej tar ansvar för varken elevers lärande eller mående. Dåligt material från lärare. Prov som ställs in. Omprov som är veckor efter ordinarie, som gör att eleverna måste plugga om och om igen. Prov som görs utan att resultatet ges till elever. Ledning som inte har en dialog med föräldrar. Hälsoteam som inte agerar på mobbing eller utfrysning.
Förälder / Vårdnadshavare
19 sep 2022

Elever lämnas utan stöd

Massor av härliga elever och flera bra lärare men tyvärr har skolan överlag bristfällig kunskap och svagt engagemang för elever med NPF. Ledningen svarar inte på mail, beslut skjuts på framtiden och möten leder ingen vart. Elever med behov lämnas helt utan stöd.
Elev
17 sep 2022

Bra estetisk utbildning!

Bra lokaler, instrument, och lärare
Föredetta elev
8 jun 2022

Kulturama - Sthlms sämsta skola.

Helt klart sämsta utbildningen i Sthlm.

Oengagerande, alkoholiserade samt mobbade lärare.

Ingen rekvisita om man gick teater.
Inga lokaler.
Lärarna kunde höra av sig och avboka lektioner nån timme innan.
Mycket mobbning som leds av lärarna.

Vet iaf minst 2 st som la ner skådespeleri helt efter att ha haft en riktigt hemsk upplevelse!
Jag var tvungen att gå i terapi efter att ha gått här haha, säger väl allt.

Riktigt konstig utfrysningskultur med vansinniga mängder politik hela tiden.

Sämst var nog fysisk teater och vår "mentor" som efter tillsägningar från mig insåg hur knasigt hon gjort, men vägrade ändra sina beslut.

Har även vänner som går på Calle Flygare, där ser det inte alls ut så. Sök dit istället för hit. Musik, teater osv på kulturama är inte gångbart pga. dåliga lärare(minst sagt), dålig skolledning.

Spara er mentala hälsa och skippa denna

/hundratusentals kronor fattigare samt ny till psykiatrin, tack till er på kulturama. Mardrömskolan nr1 i sthlm.


SÖÖÖÖK EJ
Elev
17 maj 2022

Nopee

Inte bra. Lärarna ger en inte extra tid under prov och nationella när man har svårt med koncentration etc. Vi blir inte klara med proven för att lärarna anpassar inte undervisning till elever som har svårt i skolan bara för att man inte gjort en utredning för adhd till exempel. Det är inte heller någon bra stämningen i klassrummet och lärarna säger inte till de jobbiga eleverna. Det är också allmänt dålig undervisning (inte alla såklart men många). Jag är så trött på detta, gymnasiet kommer bli schönt ! Och eleverna är beroende av ordet slay och det är störande. Musikrummen luktar susibaka. Gula trappan och trappan upp till caféet är livsfarliga, ramlade ju för fan tre gånger på raken. Sen så har vi caféet, där blir du bokstavligen rånad. Orimliga priser till medelmåttiga varor. Jag vill ju bara ha lite mellis. Sen så har vi toaletterna, de är ju alltid upptagna för folk har hängt sig eller tagit sina liv.
Elev
17 maj 2022

byt inte till kulturama

riktigt dålig skola. har gått på kulturama i sjöstaden sen åk 6 och ångrade grovt att jag bytte skola. musiksalarna luktar svett och maten är riktigt dålig! lärarna är, eh sådär, finns några bra lärare men har några som är riktigt dåliga med konstiga utlärningsmetoder. byt inte hit!!!!

juste caféet är överprisat som fan

och juste de lärarna ger inte extratid eller något sånt till folk som behöver det, alltså adhd eller annan diagnos
Annat
12 maj 2022

love kulturama

bara älskar skolan du borde burja nu.
Elev
18 jul 2021

Bra skola!

Maten i skolan är mycket bra om du frågar mig, men det kan finnas andra som har andra åsikter om den saken. Det är mycket fokus på dem estetiska ämnena vilket gör att tempot blir högre i dem andra ämnena, vilket kan vara lite jobbigt. Det är mycket god kvalité på musik och sång- programmet (ms). Jag har ingen erfarenhet av musik och koriografi- programmet och kan därför inte ge någon kommentar där, men det ska vist också vara mycket bra. För övrigt är allt tipptopp, det är bra lärare och nära till Lidl och Hemmakväll.

/Anonym
Föredetta elev
3 feb 2020

Kulturama grundskola

Inte bra, få ej här:( Det enda bra med skolan är att Lidl ligger brevid
Elev
16 okt 2019

Jag Älskar Kulturama A Hela Mitt Hjärta!

Skolan är välkomnande och öppen för alla nya elever. Kan bli mycket plugg eftersom en del tid läggs på estet ämnena, men det är det värt. Jag älskar Kulturama och har lärt mig otroligt mycket sedan jag kom hit. Musikal och Musik inriktningen är på hög nivå.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen