Omdömen

3.4
Baserat på 1 omdömen och 9 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
11 mar 2020

Missnöjd mamma

Från början väldigt nöjd med förskolan och avdelning min dotter började på, Sjöstjärnan. Bra kommunikation och ständig återkoppling om hur dagen har varit. Idag går min dotter på stora avdelningen där kommunikationen ligger på en ohållbar och ovärdig nivå. Om jag som förälder inte frågar om hur dagen har varit får jag inte veta. En del i personalgrupoen som försöker framstå som professionella men egentligen väldigt partiska- det framkommer tydligt att vi föräldrar är "De" och kollegor "Vi". Jätte dåligt när man iblad vill lyfta det som varit mindre bra istället för att bara lämna positiva kommentarer- tas inte emot så bra. En sak till som stör mig som mamma är en höög personalomsättning! Det känns som att jag ser hela tiden nya människor varav många inte ens presenterar sig! Får intryck av att när barnen ska börja hos dem så ser de till att behålla dem och det genom att uppföra sig ödmjukt och professionellt. Däremot när barnen redan är "fast" faller maskerna av! Allt är inte dåligt men senaste året har jag upplevt mkt negativt som förälder. Trist!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen