Omdömen

2.3
Baserat på 3 omdömen och 27 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
30 apr 2023

Oansvarig skola

Skolan fungerar inte, lärarna bryr sig inte om eleverna och trycker ner dem. Istället för att supporta eleverna trycker de ner dem och berättar hur tröga man är
Elev
23 apr 2023

Gör ditt barn en tjänst, och låt hen inte gå på Kung Karls skola!!!

Jag har gått på Kung Karls skola sen den byggdes, jag ska nu till sommaren sluta nian. Och tack och lov för det!! Eftersom kungsör är så litet förekommer det mycket bråk, trakasserier, kriminalitet och så vidare i byn och på skolan. Det tillsammans med att ”trenden” i kungsör blir mer ”orten” gör så även de yngre eleverna beter sig elakt mot andra. Jag mår dåligt varje gång jag ska röra mig i skolan eftersom jag vet att när som helst kan det dyka upp mobbare som antingen skriker hemska saker och trakasserier, eller slänger blöta papper, sprutar vatten på mig med vattenpistol, spottar på mig… osv. Om du vill kunna vara dig själv (klä dig som du vill, göra din egen grej, ha en egen stil) så SNÄLLA! Snälla! Gå inte på Kung Karl! Lärarna slutar hit och dit, det är dålig miljö. Massa skadegörelse och lärare och framför allt städerskor behandlas jätte illa! Barn som har utvecklingsstörningar eller är annorlunda får inte den hjälp de behöver. Folk med tex dyslexi eller adhd får inte bra hjälp. Det sprids ofta rykten och eftersom hela skolan är uppdelad i flera hundra ”gäng” så blir saken bara värre. Sammanhållningen är kass och jag längtar tills jag slutar. Det finns totalt fem bra lärare som är riktigt duktiga på att lära ut. Jag har haft en tuff uppväxt, men vänner som mår dåligt. Vilket fått mig att rasera totalt därför hade jag verkligen velat gå på en skola jag hade blivit omhändertagen på. Men nu efter allt som hänt blir jag, trakasserad, mobbad, skrattad åt, pekad på, osv. Är man annorlunda blir man genast hack kyckling, oavsett om du går i nian. De yngre barnen kommer trakassera dig oavsett hur gammal du är. Även folk som är bisexuella, trans, gay… osv. Blir hårt diskriminerande av barnen på kung Karl. Skolan är smutsig och det ligger snus, skräp, blött papper överallt. Vi har kameror, ja. Men det skiter barnen i. Det är alltid minst fyra toaletter som har förstörts per dag.
Dock har vi nu fått en bättre rektor, så jag hoppas att han kan förbättra saker.
Elev
12 feb 2023

Dålig skola

Jag skulle inte rekommendera denna skola. Dom har bra lärare men några är inte utbildade och ofta vikarie som inte vet vad dom ska göra. Hjälper inte barnen med svårigheter typ som Adhd,Add,dyslexi och vidare. Högljutt och dålig ventilation. Brand larmen går ofta. Det är inte så bra mat och det är super trångt i matsalen. Man får huvudvärk ofta och ofta inte så sugen på att gå ditt. Bråk i korridoren och man får fula ord kastade mot sig. Lärarna är försenade till lektionerna. Trasiga möbler och ofta stökigt. Antigen för varmt eller kallt. Tråkig skolgård och fins inget att göra på rasterna. Toaletterna är otrevliga och stökiga, vatten på golvet och trasiga, inget paper. Folk ryker i handtaget till toan. Mycket prov och läxor.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen