Omdömen

2.3
Baserat på 7 omdömen och 63 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
17 okt 2023

Välj annan skola om ni kan!

Fick inte rätt anpassningar, vilket ledde till ett helvete för mig och min skolgång. Trodde dem stod för att alla skulle få en rättvis skolgång, MED anpassningarna man hade rätt till, men nej. Dålig personal, otrevliga och inte tillmötesgående.
Bytte lärare stup i kvarten.
Inte särskilt tryggt, varken i korridorer, eller på lektioner. Alltid var det någonting.
Förälder / Vårdnadshavare
2 aug 2023

Under all kritik

En skola där rektorer byter av varandra, så ingen behöver ta ansvar. Det är bara att byta jobb om det blir besvärligt.
Flera lärare utan kompetens att möta elever som har något svårare i skolan. Finns inget stöd för de som behöver extra hjälp.
Lärare som låtsas att de inte ser om någon blir illa behandlad.
Ofta vikarier som inte fått information om vad de ska lära ut ,då får eleverna göra lite vad de vill.
Lektionerna slutar ofta tidigare, för lärarna inte har mer,eller vill sluta tidigare.
Skulle inte rekommendera skolan.
Föredetta elev
20 jun 2023

Kritik

Ingen bra skola inga utbildade lärare
Elev
20 dec 2021

Hemsk skola, rekommenderas inte

Jag har gått på skolan i några år nu, och upplever en enorm ångest när jag kommer in i skolan. Bråk och slagsmål ibland hör man ofta i korridorerna, men den är nästan ingen lärare som tar och hjälper så det är oftast elever som kommer för att försöka och sära på dom som bråkar. Datorerna som man får i 7-9 kan vara dom värsta datorerna jag någonsin haft. Vi går till en träslöjdlärare som tejpar de med silvertejp. Min dator som jag fick i somras är fortfarande krånglig och går knappt att skriva med. Men måste härda de sista månaderna iallafall. Många outbildade lärare och vikarier som nyss kan ha gått ut gymnasiet jobbar. Dom tar psykisk ohälsa inte på allvar, och det känns som att lärare inte kan hålla saker som man har sagt. På rasterna finns ingenting att göra. Vi får inte ha mobiler heller så det finns verkligen ingenting att göra förutom att gå upp till coop, men man har ju inte oändligt med pengar liksom. KungKarl är en hemsk skola rekommenderas inte alls!
Förälder / Vårdnadshavare
17 jul 2021

En bra skola

Jag är är nöjd som förälder. Många kunniga lärare och när man behöver hjälp med något då är klassläraren och andra lärare hjälpsamma samt hjälper till.
Föredetta elev
1 feb 2021

Skulle inte rekommendera

Skolan har sina bra delar, men sina dåliga också. Och tyvärr väger dem dåliga tyngre. Jag fick vänner för livet, men också skador för livet. Skolan tog inte psykisk ohälsa seriöst, och förvärrade mitt mående något enormt. Det finns några helt fantastiska lärare på skolan, men allt för ofta och alldeles för länge hade vi outbildade lärare eller vikarier som just gått ut gymnasiet som lärare. Vissa av dem var dessutom bättre än några av dem vanliga lärarna.. Fanns inget att göra på rasterna och det var väldigt mycket bråk och stök.
Elev
9 dec 2019

Rekommenderar inte skolan!

Dåligt med utbildade lärare. Fick 5 nya lärare efter sommarlovet och några av dem var inte utbildade lärare inom ämnet.
Rasterna är oftast stökiga, mycket spring och skrik i korridoren från 4-6.
Dåligt utbud och öppettider i kafeterian. Finns inget att göra på raster förutom två pingis bord. Skolan är mobilfri så mobilen kan man inte ha på rasterna heller.
Lärarna har ingen koll på elever, elever sätter igång brandalarm minst en gång varje vecka och skolan verkar inte göra något åt det. Vi har haft ca 4 brandalarm på 4 veckor.

Annars är vissa lärare är bra på sin undervisning och ger ett bra stöd till eleverna. Men skulle inte rekommendera denna skola!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen