Omdömen

3.2
Baserat på 2 omdömen och 18 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
21 apr 2020

Dåligt

Nej jag gillar inte stället. Dåligt bemötande av personal, vissa otrevliga/suriga.. små lokaler då dem håller hus i baracker på gården.. endel personal verkar vara rädda för att få skit under naglarna då dem inte ens vill byta bajsblöja.. men varför då jobba på förskola då kan man ju undra?.. fick inget bra första intryck vid inskolning av personal.. leker sällan med barnen har man sett.. dem står bara på gården, tittar på barnen & pratar bara med varandra.. nej, inget jag rekommenderar.
Förälder / Vårdnadshavare
21 dec 2019

Dålig erfarenhet.

Man kände sig inte trygg med barnet där, personalen var väldigt defensiv om man ville ta upp något, kom hem med stort bilmärkesom dom inte ens lagt märke till... fick veta när man hämtade att barnet slagit sig rätt ordentligt men ingen ringde hem när det hände, kom dit och ett barn stod i struplesten ute när de va blött och ett annat barn som knappt kunde gå halvvägs upp för en trappa och pedagogerna stod bara och pratade med varandra med ryggen till. Jag har inga bra erfarenheter, har nu bytt och det märks även på mitt barn att det är allmänt gladare! Aldrig varit ledsen vid lämning vilket förekom rätt ofta på Kungshöga... Skulle tyvärr aldrig byta tillbaka.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen