Omdömen

3.6
Baserat på 51 omdömen och 387 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
13 dec 2023

Kungstensgymnasiet

Det är en bra skola med kunniga lärare, stora lokaler och många möjligheter.
Skolan erbjuder:
3 veckor utlandspraktik
Om man är intresserad av EU finns det en grupp på skolan som fick åka till Bryssel

Nackdelen är att många lärare är otydliga på vad eleverna ska fokusera på vid pluggandet till prov.
Elev
12 okt 2023

Ekon

Väldigt bra gymnasium!

Skolan är jättebra! Det är fräscha lokaler, toaletter etc. Programstrukturerna är väl genomtänkta. Lärarna är behöriga och kan sitt ämne mycket väl och tar hänsyn till att eleverna ska kunna lära sig på bästa sätt. Klasserna har en av de bästa sammanhållningarna man kan hitta. Alla är inbjudande och snälla. Det är även jätte många olika roliga klassresor och aktiviter som skolan anordnar vilket gör att man kommer närmare varandra. I 3an får man också åka till Spanien, Frankrike eller Tyskland i 3 veckor vilket är jätte roligt och unikt.
Elev
25 maj 2023

ekonomi

sämst planering

jag sitter här på lektionen 2 veckor innan studenten och en lärare har första lektionen om ett område vi ska ha prov på om 3 skoldagar

do what you want with that information
Elev
21 mar 2023

Välj inte Kungsten!

Tar inte elevernas åsikter i beaktning. Flera okunniga lärare. Skolan tar aldrig ansvar för sina fel. Utlandpraktiken som de lovar sög för många då de inte gjorde ordentliga bakgrundskontroller på familjerna.
Elev
22 feb 2023

Samhällsvetenskapsprogrammet

Ett andra hem

Jag går sista terminen i 3:an i sam beteende! Jag skryter alltid om min skola, jag är en stolt KSG:are. Det bästa med KSG är lärarna; alla är extremt kunniga och passionerade i sina ämnen, och anpassar sig ofta efter elevernas behov och önskemål. Dessutom måste jag nämna lokalerna, KSG är en så vacker byggnad där alla lokaler alltid är rena och fina och toaletterna brukar vara i fint skick. KSG prioriterar eleverna över allt annat, och det märks verkligen! Det är tydligt att det inte bara är ett kallt företag som styr, utan personer som bryr sig om elevernas bästa. Jag måste också nämna utlandspraktiken, den bästa upplevelsen i hela mitt liv. Även om det var lite knas med planeringen för Barcelona så löste sig allting tillslut och det var fantastiskt. KSG har blivit som ett andra hem för mig, jag kommer sakna allting. Jag rekommenderar KSG för alla som tar sina studier på allvar och som är taggade på att lära sig!
Elev
29 jan 2023

foto-språk estet

Kungstensgymnasiet, skulle rekommendera! Blandat med människor.

Jag tycker skolan är väldigt trevligt, fina lokaler, ligger bra till och det är skön stämning i korridorerna och runt om i skolan. Det är bra schema och jag upplever att det är bra kommunikation mellan lärarna så det inte blir för mycket prov samma vecka osv. Det som dom flesta undrar är hur människorna är? Jag går estet och det skjiljer sig en hel del med resten av skolan. Enligt min åsikt är en del rätt så speciella, eller det är iallafall inga jag klickar, men alla är jätte trevliga och jag har lyckats hitta ett gäng som jag klickar bra med som jag hänger med på fritiden. Det som är synd är är att om du går foto-språk är att det blir lite isolerat från dem icke estet linjerna, det är lite synd, för att jag personligen skulle vilja lära känna fler utanför min egna klass, men jag går bara i ettan så vi får se. I dom andra linjerna och baserat på folk jag ser i korridorerna är det väldigt blandat med folk. En hel del schtek människor men det finns ändå "gamers", "emos", "drainers", "hipsters", allt möjligt så det är stor chans att du hittar någon du klickar med, tror jag.

Maten är inte så mycket att snacka om, den är ganska kass. Jag är en person som äter det mesta, men mina polare brukar har svårt att få ner skollunchen ibland.

Lärarna är oftast trevliga, det finns alltid nån dålig men majoriteten är bra tycker jag.
Estet läraran är Super!!! Pedagogiska, roliga uppgifter och du lär dig en massa.

Ps. Jag är en grabb från söderort som är åt vänsterhållet, är öppen för det mesta, gillar fotboll och att vara kreativ.

¡JAG GÅR BARA ETTAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elev
15 nov 2022

Samhällsprogrammet

Mysig skola med fina lokaler

Skolan har väldigt fina och fräscha lokaler, avslappnad stämning och i stora drag bra lärare. Det är ganska mycket plugg men man klarar av det om man är beredd på att plugga nästan varje dag periodvis. Skolmaten hade kunnat vara bättre (särskilt den vegetariska) men ändå helt okej. Det är en liten skola med ganska få elever vilket jag tycker är mysigt! Supercentralt, precis bredvid Drottninggatan. Najs med att få åka utomlands i 3 veckor också!!
Elev
14 nov 2022

Samhällsprogrammet

Toppen skola!!

Fattar inte varför så få känner till KSG? Den är ju toppen!
Älskar allt! Jättefina och bra lokaler, de allra flesta lärare är jättebra. Lagom pluggigt. Det finns alla typer människor, vilket jag tycker är kul. Det är också sjukt bra stämning på skolan överlag, de allra flesta är väldigt avslappnade och härliga.
Gillar att skolan är lite mindre också, det är väldigt lätt att lära känna folk.
Jag som är intresserad av språk älskar också att det är fokus på det.
Det enda man kan klaga på är väl maten, den är inte toppen men den är ätbar och annars har skolan nära till massor av caféer och butiker.
Rekommenderar starkt!!
Elev
28 sep 2022

Samhällsprogrammet

Går i 2an

Såhär:
Jag kommer från en vrg-odenplan-typisk grundskola, dvs väldigt ambitiös och sträng. Kungstensgymnasiet är inte ett gymnasium där man sliter baken av sig för att få C+, men det är fortfarande ambitiöst utan att det är som en tävling. Jag rekommenderar KSG till den som kanske inte orkar med elitgymnasierna eftersom man blir mkt utbränd där, här har man lite mer utrymme för att utvecklas.

Lärarna är ganska bra, såklart finns det alltid vissa som är mindre bra men så är det på andra skolor. Språklärarna talar deras modersmål och är oftast pedagogiska.

I tvåan kan en del raster och så förekomma men skolledningen är duktiga på att lyssna på enskilda elevers önskemål så de kan justera schemat allt efter. Lärare är också respektfulla ifall man behöver extra hjälp, har svårt, eller har en allmänt jobbigare situation. Måste också ge en eloge till skolsystern som påriktigt är bäst.

Lite utvecklingsområden kanske är matleverantören som borde bytas, större bibliotek, fler traditioner osv i elevkåren (!), och mer gemensamma lektioner osv med alla andra program då det kan bli ganska segregerat
Elev
27 sep 2022

foto estet

Super nöjd med mitt val

Det är blandat med människor och bra stämning. Trivs så bra och fick vänner snabbt. Det är knappt håltimmar och lärarna är tydliga med vad som förväntas. Maten är ok, det finns ett cafe som säljer allt man skulle behöva. Rekommenderar verkligen
Elev
25 sep 2022

Samhällsprogrammet

Jättebra skola

Jag går första året på gymnasiet och tycker det är jättebra. Lärarna är duktiga och väldigt engagerade i sina ämnen, maten är god och man får oftast mjukt bröd. Skolan är jättefin med nära till allt, väldigt centralt. Väldigt fina och fräscha klassrum. Alla är väldigt trevliga och om man har valt en linje som man gillar kommer du med stor sannolikhet att gilla klassen. Om det är något att klaga på så är det bara att priserna i kafeterian är lite dyr, men annars finns det inget att klaga på.
Elev
5 sep 2022

foto estet

Bra skola jag trivs

Fräscha och fina lokaler, bra toaletter! Tycker om allt har inget att klaga på!
Elev
28 aug 2022

Inte najs människor

Själva skolan är asbra, lärare, lokaler, upplägget, lektioner, läget och skolmaten. MEN människorna är fruktansvärt torra och tråkiga (iaf på samsam och sambet) Estetarna verkar ha kul och ekonomiarna verkar rätt nöjda men tycker samklasserna är så så så tråkiga, inga partymänniskor direkt.
Elev
25 aug 2022

Samhällsprogrammet

Jättebra skola!

Jag går just nu mitt andra år på samhällslinjen och är jättenöjd! Skolan är superfin och fräsch, maten är oftast bra och annars finns det även ett café med hyfsat rimliga priser i skolan. Lokalerna är stora och luftiga, lärarna kunniga i sina ämnen och de flesta lär ut väldigt bra. Skolan lyssnar på sina elever och det är lätt att kommunicera med både lärare och skolledningen. Tycker att man får en ganska negativ bild när man läser vissa recensioner, men de flesta som skriver har ju något att klaga på. Är man nöjd så brukar man inte tänka på att ”varna” folk liksom. Skolmaten och lärarna överträffade mina förväntningar. Det jag gillar mest med skolan är nog läget, byggnaden, lärarna och systemet.
Skulle absolut rekommendera fler att börja här!!
Förälder / Vårdnadshavare
23 aug 2022

Ekonomiprogrammen och Samhällsprogrammen

Katastrof schema!

Det är en högpresterande skola, så långt är det bra.
Men schema läggningar med tidiga mornar sena eftermiddagar och många långa håltimmar i 3 år!!
Det förväntas att du ska studera hemma mycket, men hur ska de hinna det och orka?!
Har jämfört med med många andra föräldrar med deras barn schema som har sina barn runt Odenplan mot Östermalm och Ksg har katastrof schema i hela tre år!!
Så tänk är för noga om ni väljer denna skola, hur ska ni få tiden att räcka till och orka med!
Elev
31 jul 2022

Ekonomi ekonomi

Omdöme av elev

Skolan är bra, ångrar inte att jag sökte dit. Alla kommer verkligen från helt olika ställen i Stockholm vilket gör att man har en chans till att lära känna nya människor. Som elev upplever jag att det finns uppdelning av de olika programmen, vilket kan vara ganska tråkigt då man har tex. språk tillsammans. Jag anser inte att ledningen försöker göra så mycket åt detta, bara möjligtvis projektveckor som återkommer varje termin. Dessa veckor är inte heller fyllda med särskilt roliga aktiviteter.

Lärarna är för det mesta bra på att lära ut, såklart finns det också ett fåtal som är sjukt tråkiga och får eleverna att somna på lektionen. Språklärana och historialäraren ska ha ett stort plus eftersom jag alltid upplevt att de är glada och taggade inför varje lektion. Detta gör att man som elev också blir taggad inför lektionen.

Skolmaten är varken särskild bra eller dålig. Den är vad man förväntar sig av skolmat. Dock ligger skolan centralt så det tar inte alls lång tid att ta sig till något annat ställe om man skulle vilja det under rasten. Ett cafe finns även i byggnaden.

I skolan finns det även utomstående- personer som kommer dit för att läsa andra kurser mm. Det kan sitta pensionärer i ett hörn medan en mamma tillsammans med ett spädbarn sitter i ett annat. Detta var något jag inte förväntade mig se när jag skulle börja på skolan.

Overall en bra skola där de flesta lärarna är bra på sitt jobb. Ett ställe där man kan få studiero och många vänner.
Elev
7 jun 2022

Fin skola med en dålig ledning

Jag skulle säga att KSG är en fin skola och den ligger mitt i stan vilket för mig har varit ett plus, även om det blir en längre färdsträcka till skolan.

Mina klasskamrater har varit fantastiska och jag känner att jag har kommit bra överens med alla, klassrumsmiljön har aldrig varit något att klaga på och klassen har varit högpresterande.

Alla lärarna är kunniga inom sina områden men jag skulle inte säga att alla har samma motivation. Språklärarna är alla superbra, de är alltid glada och visar ett genuint intresse i att få lära ut sitt modersmål. Däremot så ligger mina två främsta klagomål hos organiseringen och upplägget av undervisning.
En av våra lärare gick ner i tid vilket gjorde att vi gick miste om många timmars undervisning, trots att vi påpekade detta till ledningen gjordes ingenting. Det var inga ämnen som vi hade tidigare erfarenhet av så att arbeta själv och läsa på var inte ett bra alternativ, här krävdes det undervisning. Uppgiftsbeskrivningarna som vi fick går att jämföra med klarheten av runstensskrift.
Denna läraren gav även feedback som inte alls stämde överens med den slutgiltiga bedömningen.

Jag har även läst en kurs som mina vänner beskrivit som en av de roligaste på gymnasiet med mycket praktik och mycket anpassningsbar till arbetslivet.
Min klass upplevde motsatsen, det var ingen praktik, det var bara snabba genomgångar och läsning i läroboken, sedan prov. Detta repeterades sju gånger vilket är löjligt för en kurs som denna.

Maten är väl ungefär vad man förväntar sig av en skola, överkokt pasta eller ris som är så pass hårt att det fungerar som ammunition till en kulspruta. Skämt åsido så är det väl ätbart och jag är glad att det finns, men med tanke på det geografiska läget och antalet restauranger i närheten känns det som en ogenomtänkt lösning. Ledningen säger att det endast är dyra restauranger i närheten och att eleverna riskerar att få i sig mat som inte är rik på näring, samtidigt tror jag att jag kan räkna antalet vitaminer i pulvermos på en hand. Det finns ett matråd men i min erfarenhet så har varje förslag som tagits upp ignorerats.

Språkresan är nog det som ger skolan ett rejält lyft, den resan var inte bara mycket lärorik utan den erbjöd även tre av de roligaste veckorna jag har haft under min gymnasiegång. Det var nyttigt att få uppleva den sanna kulturen man har studerat i så många år men även få en mycket större självständighet i några veckor. Det gav även möjlighet att få träffa nya människor från andra program som man inte har pratat med innan.

I helhet så skulle jag säga att du ska börja på KSG om du är en ambitiös elev och är beredd på att ha några intensiva veckor framför dig, lärarna är stränga med betygen så tro inte att det är några glädjebetyg du får. Intagningspoängen är höga så förutsatt att du kommer in så klarar du nog dig fint eftersom du har uppvisat god kännedom om studieteknik tidigare.

Ledningens agerande har varit det som dragit ner min upplevelse på KSG, går en lärare ner i tid så ser man till att man kompenserar den tiden och tar in en annan lärare. Lyssna mer på era elever!
Elev
4 maj 2022

Bra skola!

Jag går i ettan och trivs väldigt bra! Har haft tur med min klass vilket jag tror är väldigt viktigt då man enligt min upplevelse inte är så mycket med dom som går i andra klasser. Det är en bra skola för dig som vill träffa nya kompisar eftersom att nästan ingen känner någon annan på skolan innan dom börjar. Dessutom kommer alla från olika ställen i Stockholm. Jag tycker dom flesta lärarna är bra och att undervisningen för det mesta är rolig och varierande. Jag gillar också att skolan ligger inne i stan då man har nära till allt och lätt kan hänga i stan efter skolan.
Elev
7 apr 2022

Samhällsvetenskapsprogrammet

Trivsam skola men lite att jobba med

Bra på flera plan, som exempelvis att åsikter och värderingar tas på allvar. Däremot finner jag att det brister på ”personlig utveckling”. Från visa lärare får jag identiska svar på utvecklingsområden efter en examination, vilket är konstigt då vi har skrivit helt olika texter.. Dessutom är provschemat ett förbättringsområde
Elev
19 nov 2021

Ekonomi Juridik

Kungstensgymnasiet

Helt okej klass (flest svenskar) men alla är ändå trevliga. Lärarna är bra, dock så ger de inte ut betyg vilket är väldigt jobbigt. Maten är inte god.
Elev
3 maj 2021

Ekonomi ekonomi

För liten för studenten, annars bra

Inte värt att gå på en liten skola när du ska ta studenten men annars är den mysig att gå på
Elev
16 mar 2021

foto estet

om du tänker börja här, börja inte här

Går estet foto och trodde att coola kreativa människor skulle finnas här men tyvärr går antalet av bara ens intresserade kreativa fotografer att räkna på med fingrarna.
skolan har ungefär lika mycket mångfald som dem som tycker om maten vilket blir nästan noll.
Ingen känner ingen förutom sina individuella klasser oavsett hur mycket lärarna försöker göra aktiviteter, dem lärarna tycker jag synd om för det finns få bra lärare.
stämningen i korridorerna med eleverna är stel, kall och otrevlig förutom när man går förbi städarna, eller tallrik-blipp kontrollant kvinnan som är så snälla. Dem får faktiskt min första stjärna
medans min andra stjärna går till att man får gratis mac med alla program i vilket e bra

jag skulle bytt om jag hade chansen
Elev
31 jan 2021

Börja om på nytt med måttlig motivation

En bra skola. Går i trean i skrivande stund.

Personligen upplever jag att trean är värst, alltså inte som många säger (att tvåan är värst och att det blir lugnare i trean). Var beredd på att lägga stor tid till gymnasiearbetet och BÖRJA TIDIGT.

Skolmaten var riktigt dålig i ettan och tvåan, men vi bytte leverantör och nu är den faktiskt rätt bra / helt ok (fraiche catering).

Stor variation på elever och deras bakgrund. Både elever från förorten samt från innerstaden. Lärarna är väldigt bra, enbart vissa som är lite mindre bra, men fortfarande inte "dåliga". Förvänta dig att börja plugga en del iaf i tvåan, och plugga relativt mycket i trean. Ettan kommer man undan med att inte plugga jättemycket, dock självklart stor skillnad på grundskola och gymnasium vilket man märker väldigt snabbt. Det är en seriös skola helt enkelt, men det innebär inte att det enbart är väldigt satsiga elever som inte gör något annat än att plugga - om det är sådana kamrater man letar efter så välj något töntgymnasium som Norra Real isf. Här lär man sig mycket på ett seriöst sätt samtidigt som man har kul tillsammans.

Skolan erbjuder utlandspraktik i trean, då får man åka til antingen Spanien, Frankrike eller Tyskland beroende på språkvalet. Även moderna språk 6 erbjuds. Synd att vi treor inte fick åka utomlands pga covid, det suger, men vad jag hört är det otroligt uppskattat och man kan ha väldigt kul med klasskamrater utomlands.

Sammanfattat: skolan är bra, ångrar inte att jag valde denna skola, lite mindre och passar dig som vill starta om på nytt lite grand. Seriös utbildning dock ingen plugg-skola. Det som drar ned betyget är väl egentligen att allt inte är "perfekt", finns alltid saker som kan förbättras - men för det mesta en bra skola.
Elev
18 jan 2021

Kungstensgymnasiet

Jättebra skola med engagerade lärare. Vi får göra varierande skolarbeten och får ofta anpassa uppgiften efter egna behov. Samsam och Sambeteende är trevligast. Ekonlmiklasserna är som vanligt lite tråkiga
Elev
28 dec 2020

Bra skola dock med några få mindre bra områden

Går estetprogrammet årskurs 3 och jag tycker att skolan jätte bra men som med allt finns det sämre saker. De flesta lärare är kunniga inom sina ämnen och man får bra professionell hjälp, dock så är de flesta estet lärarna inte utbildade lärare vilket kan göra att man under redovisningar inte får konstruktiv kritik som man skulle få av en vanlig lärare. Har själv varit med om lärare som endast pekar ut dåliga saker med ens arbete men så får man ett oväntat högt betyg i alla fall. Jag tycker också att det är generellt dåligt med betygsättning och samtal om hur man ska göra för att höja betygen, vill man få reda på mer så måste man själv gå till läraren och be om hjälp.

Läste några andra recensioner innan jag skrev min egen och bara så att vi har det klart för oss,

!!!HISSARNA ÄR INTE TILL FÖR ELEVERNA!!!

Så väljer du skolan för att du blir taggad på att åka hiss så bör du tänka om. Det är inte jätte kul att ta sig upp till våning 6 det första man gör på morgonen men trapporna är stora och det tar bara några minuter att ta sig från bottenplan till högsta våningen. Byggnaden är gammal men otroligt fin och välskött och lokalerna är ljusa och luftiga med stora fönster och högt i tak. Det finns även gott om platser utanför salarna där man kan plugga eller liknande på fritiden. Toaletterna är även alltid fräscha och man får i början av året ett eget skåp med gott om plats.

Skolmaten är inte den bästa och det har varit lite kaotiskt dem senaste åren med byten av matleverantör, seklets skåp, café osv och det är ganska ofta man går hem hungrig om man inte har råd att köpa något i cafet eller kommer ihåg att ta med sig något hemifrån.

Skolan är även välldigt satsig och i flera ämnen går det ganska fort i de olika områdena samt att man ofta får tyngre uppgifter men avsätter man en timme efter skolan varje dag samt hänger med på lektionerna så hänger man med.

Jag skulle inte heller vilja säga att stämningen mellan klasser är särskilt bra, i alla fall inte bland treorna men tror att detta har blivit bättre. Det är ofta konkursens och vi estetare blir ofta synligt utfrysta av de andra programmen speciellt av ekonomerna. Stämningen i delade klasser blir därför inte alltid jätte rolig och lärarna skämtar bara bort det istället för att ta tag i problemet men tack och lov så stöter de olika klasserna inte på varandra så ofta i korridorerna och det är därför majoriteten av tiden en helt ok stämmning på skolan. Som nämnt tidigare så verkar de yngre komma bättre överens.
Elev
27 dec 2020

REKOMMENDERAR 2020

Jag går ekonomi juridik på Kungstensgymnasiet. Jag älskar det! Är själv en väldigt utgående tjej och jag hittade kompisar DIREKT. Hela klassen har en otroligt skön stämning och aura. Finns mycket fester utanför skoltid som jag uppskattar mycket.

Tycker inte alls att det är mycket plugg i ekonomi 2020, pluggar inte alls så mycket och får ändå medelbetyg. Jag har dock ganska lätt för mig i skolan men mina klasskamrater håller med mig.

Maten är helt okej, det är skolmat. Finns dock världens bästa café i skolan som har allt ifrån toast till bullar. Sedan ligger skolan så pass lokalt att det tar fem minuter att ta sig till andra matställen. Skulle säga att genomsnittligt äter jag skolmaten tre gånger i veckan och ute dom andra två dagarna.

Det är en OTROLIGT fräsch skola. Toaletterna ser ut som dom gör hemma hos mig typ:)
Det är också väldigt ljust tack vare dom stora fönstren och lokalerna är jättefina. SEDAN FINNS DET HISSAR, SOM JAG ÄLSKAR!!!!

Jag älskar våra lärare! Dom är relativt unga jämfört med hos andra skolor vilket är väldigt positivt. Dom är absolut otroligt kunniga i sina ämnen men är också väldigt trevliga och roliga. Dom har smeknamn till varje elev tex och gör varje lektion rolig och intressant. Ibland i historian har vi tex rollspel och teater för att enklare förstå ett visst moment i historian.

Rekommenderar skolan starkt till dig som läser! Ett fanatiskt gymnasieliv med lite plugg och även fest:)
Elev
22 dec 2020

Mysigt gymnasium med högt tempo

Läser själv ekonomi programmet på skolan och vart begraven i plugg direkt. Skolan har väldigt högt tempo även fast det inte är uppenbart, på snitt hade jag 3-4 prov/ inlämningar varje vecka under hösten och tappade motivationen helt. Lärarna är för det mesta fantastiska och är väldigt engagerande och duktiga, vissa lärare kan vara väldigt omotiverande och sätta höga krav för höga betyg men majoriteten är väldigt bra.
Skolans byggnad är väldigt fin och klassrummen är överraskande fräscha.
Skolan har en bra sammanhållning men detta går ifrån årskurs till årskurs, skolan saknar gemensamma aktiviteter mellan klasserna så gemenskapen skapas av eleverna.
Skolan är mysig och ger många möjligheter för de som är språk, media eller politiskt engagerade och har ett bra läge med fina lokaler. Dock så har skolan ett högt tempo på sina studier som gör att om man inte är van vid ett högt tempo kan lätt bli överväldigande.
Elev
12 dec 2020

Estet

Jag går estet och tror att estet linjen skiljer sig från de andra ganska mycket. Tycker dock att skolan är ganska bra då stämningen bland lärarna är skön men det känns inte som att man lär sig lika mycket som på en del andra skolor. Alla lärare känns inte jättekompitenta även om de flesta är sköna. Kan va en del oväntade inlämningar och oklara genomgångar lixom. Det är en skola för någon som vill ha en helt ok till ganska bra utbildningen men som inte orkar me så mycket stress och spänd stämning sådär.
Elev
8 dec 2020

stress

Ksg är extremt stressigt och ger otroligt mycket plugg. Lärarna meddelade i början av terminen att de skulle följa ett provschema för att undvika att vi skulle få för mycket uppgifter samtidigt, detta har ingen lärare förhållit sig till och utöver proven tillkommer också väldigt mycket inlämningsuppgifter och så kallade ”e-prov”.
Vissa lärare är rent av otrevliga och hånar en när man gör fel, och vissa lärare är inte pedagogiska överhuvudtaget. Rekommenderar inte den här skolan om ni vill ha en fritid.
Elev
21 nov 2020

Skolan är helt okej

Skolan är helt okej....
Visar 30 av totalt 51 omdömen

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen