Kunskapsgatan 3 Förskola
Skriv omdöme

Lämna ett omdöme om skolan

Skriv omdöme
Jobbar du på skolan?
Registrera och få tillgång till er skola.
Registrera gratis

Omdömen

3.3
Baserat på 2 omdömen och 33 svar
0
0
0
0
0
Förälder / Vårdnadshavare
28 jan 2022
4.9

Fin förskola

Superfin personal i de grupperna där vårt barn gick (2016-2021). Trots att lokalerna är sk paviljonger så är det fräscht med bra möjligheter att avgränsa grupperna för att få ro och t ex undvika smitta när det t ex går magsjuka (eller som nu covid). Utemiljön är också fin med träd och buskar och möjlighet att avgränsa mellan en mindre innegård och en större. Nära till lekparken vid Lindholmstorget för små utflykter. När vårt barn var lite äldre så kunde de äldre barnen även göra utflykter till Sörhallsberget.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Förälder / Vårdnadshavare
20 feb 2020
1.5

Byt pedagogerna

Verksamheten har ett stor problem med pedagoger..
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot

Jobbar du på skolan? Kom igång nu.

Skolan eller verksamheten har ännu inte verifierats av ägaren eller personal. Gör anspråk helt gratis för att redigera uppgifter, svara på omdömen, och få notifikationer om nya omdömen.
Registrera gratis

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen