Omdömen

2.9
Baserat på 23 omdömen och 170 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
16 apr 2024

juridikprogrammet

Very good

Jättebra skola och bra personer. Ganska liten men det är inget problem väldigt nära till en fotbollsplan där man kan lira boll om rasterna och nära till livsmedelbutiker såsom ica focus
Elev
6 maj 2023

Naturvetenskapsprogrammet

Bra lärare

Lärare som alltid ställer upp för eleverna. Inte för stor skola. Alla känner alla.
Elev
19 apr 2023

Religion

Börja inte här om du är kristen.
Elev
23 mar 2023

Naturvetenskapsprogrammet

Börja inte här, MISSTAG

Hahhaa jag behöver skriva detta här nu eftersom kunskapsgymnasiet tog bort min recension i deras hemsida ncncn. Men återigen Om jag kunde ge dem 0 stjärnor skulle jag gärna göra det. Jag har inga ord för att beskriva hur dålig den här skolan är. Jag har gått här i två år nu och de här åren har varit de värsta i mitt liv. De har inga bra salar, de är så små och trånga och det är överlag så instängt i skolan att man blir så deprimerad. Vi kommer inte ens att prata om deras mat. De ser oss elever som robotar som bara ska få läxor och prov hela tiden. Vi har aldrig åkt på utflykter och gör aldrig något roligt med skolan. Alla skolor gör något fint för sina 3:or i alla fall när de tar studenten, många åker på resor och massa annat, men den här skolan tog de till beach center i Kviberg? Vi ska inte ens prata om lärarna. Eleverna som läser kemi 1 har haft 4 olika lärare från september 2022 och nu har de en vikarie som inte ens kan något om kemi. Det finns få bra lärare, de flesta av dem bryr sig inte ens om ditt välmående och sätter så stor press på dig. Vissa lärare erbjuder inte ens genomgångar och vill att vi ska lära oss allt själva. Du kommer att få ett CSN-meddelande så fort du missar en lektion utan att ens bli förvarnad om det. Listan bara fortsätter. För ditt eget bästa, börja inte här. Jag och mina vänner ångrar vårt val.
Elev
30 sep 2022

Börja inte här

Snälla tänk efter inann du börjar här. Äcklig skolmat, rasistiska lärare finns här. Om du vill ha framgång i dina studier BÖRJA INTE HÄR

Svar från Kunskapsgymnasiet Göteborg

Hej,
Vad tråkigt att du inte trivs på din skola, vi känner inte igen det du beskriver och vi accepterar självklart inte rasism i någon form. Prata med din studiecoach eller skolans rektor och berätta om problemen du upplever, så kan vi hitta en lösning.
Elev
19 sep 2022

Tänk efter

Skulle inte säga att skolan är dålig men den är absolut inte för dig som vill ha ”olika typer” av människor på skolan. Här är 95% av människorna orten med samma typ av stil. De flesta är snälla, oavsett linje och årskurs men är du inte orten eller från mellanöstern kommer du antagligen att bli utfryst automatiskt. De flesta är homofober killarna är homofober med gucci kepsar så är de inte din typ kan du glömma att du ska få drömbilen här. Funderar du på att byta hit eller vill börja från början skulle jag rekommendera att du inte gör det. Är du en person som kommer från förorten och gillar stökiga och högljudda klasser, människor är det nåt för dig. Maten är ganska okej men bambatanterna är ganska dryga vilket är ett -. Vissa lärare är bra och vissa är inte det, lokalerna är trånga och skolan har dålig luft så börjar du här får du gratis huvudvärk. Om du läser detta och vill ha en blandad klass, BÖRJA INTE HÄR ! Här går bara en typ av människor, så snälla om du tvekar på ditt gymnasieval börja inte här ifall du inte ”uppfyller” kraven.

Ett + på kunskap är att schemat är otroligt bra och har många tidiga dagar, skolan har ett skolcafe och de flesta är snälla.

Svar från Kunskapsgymnasiet Göteborg

Hej,
Tack för din återkoppling, vi förstår att du har både positiva och mindre bra upplevelser av skolan. Vi arbetar hela tiden för en bra arbetsro samt för en bra gemenskap på skolan, vilket är jätteviktigt. Vi vill alltid ha feedback från våra elever, så prata gärna med din studiecoach eller skolans rektor om du vill berätta mer specifikt om dina upplevelser.
Elev
12 maj 2022

Nya metoder för inlärning

Detta är ingen bra skola då dem inte satsar på att skapa studiero för sina elever. Dem har ingen konsekvenstrappa vilket gör så att det blir en vana för eleverna att vara stökiga och förstöra skolans egendom. Rektorn tar inga långsiktiga åtgärder då jag har pratat med han några gånger utan någon återkoppling. Detta är tyvärr ingen seriös skola i min analys... och som ni ser så försöker dem redan tysta ner mer istället för att verkligen ta tag i problemet..

Svar från Kunskapsgymnasiet Göteborg

Hej! Vad tråkigt att höra att du är missnöjd. Vi arbetar hela tiden för en bra arbetsro på skolan och vi har en tydlig konsekvenstrappa som vi följer. Ta gärna kontakt med din studiecoach eller skolans rektor och berätta om din upplevelse, så kan vi hitta en lösning.
Elev
12 maj 2022

SAM

Vill du ha studiero? börja inte här...

Nu har jag gått i kunskapsgymnasiet i två terminer. Skolan strider mot alla regler och kriterier som finns . Stämningen är mycket turbulent då majoriteten av eleverna inte upplever att dem får studiero som har visats i en enkät, och dessutom har säkerheten har minskat. Under öppet hus har dem väldigt få elever(alltså bara dem som presterar"bra") och då är syftet att skolan ska få mer i skolpeng och locka till sig elever och gen en falsk bild utav hur skolan är. Har själv samtalat med lärare och sett där deras gränser testas varje dag då eleverna inte uppför sig. På tanke allt jag har nämnt i denna recession så kommer jag senare i tid lämna en anmälan till skolinspektionen för utredning. Detta är en åtgärd som behövs för att visa hänsyn och respekt till elevernas studier och välmående. Dessutom kommer DO kontaktas då det finns ingen tolerans för lärare som uttalar sig rasistiskt.

Svar från Kunskapsgymnasiet Göteborg

Hej, vad tråkigt att du har en negativ upplevelse av skolan. Vi arbetar hela tiden för en bra arbetsro samt för att både elever och medarbetare ska känna sig trygga i skolan, vilket är jätteviktigt. Rasism accepteras självklart inte i någon form. Ta gärna kontakt med din studiecoach eller skolans rektor och berätta mer specifikt om dina upplevelser, så kan vi hitta en lösning.
Elev
23 mar 2022

Naturvetenskapsprogrammet

Bra skola!!

Grym skola! Lärarna är väldigt engagerade i sina ämnen och de hjälper en verkligen att utvecklas både som person men även skolmässigt. Något jag tycker är extra bra är att man får bra kontakt med lärarna i skolan.

Svar från Kunskapsgymnasiet Göteborg

Hej,

Tack för din feedback, vad härligt att du trivs i skolan!
Elev
19 jan 2022

SAM

Hemsk skola

Väldig dålig skola. Ingen respekt eller trygghet. I förigår spränges en smällare nära ens skåp. Inte bara det, innan jag började så var den en kille som blev knivstuken, lärarna kan man inte känna sig säker på eftersom vissa har en attityd som en tonåring vilket kan påverka sin egna förmåga till att vilja lära sig mer och satsa på skolan. Dem heter kunskapsgymansiet men har igentligen igen kunskap och ingen säkerhet heller.

Svar från Kunskapsgymnasiet Göteborg

Hej! Vad tråkigt att höra att du inte trivs på skolan. Vi accepterar självklart inte våld eller bråk och arbetar efter en tydlig konsekvenstrappa om något sådant ändå händer. Studiero och trygghet är väldigt viktigt för oss och våra lärare är mycket engagerade i att stötta eleverna att nå sina mål.
Föredetta elev
16 jan 2022

SAM

Smällare och kaos

Skolan är full av blattar, är du svensk blir du utstött! Mycket smällare inomhus och droger, samt kriminalitet.
Föredetta elev
19 nov 2021

Börja inte här!!!

Börja inte här för gudskull denna skola måste vara den mest värsta skola i hela göteborg. Lärare som slarvar oansvarig rektor. Börja inte här om du vill ha en framti för gusskull!

Svar från Kunskapsgymnasiet Göteborg

Hej, Vad tråkigt att vi inte lever upp till dina förväntningar på skolan. Kontakta oss gärna via mejl eller telefon för mer specifik återkoppling.
Elev
2 sep 2021

Naturvetenskapsprogrammet

Bara bra!!!

Skolan är helt underbar och passar dig som vill gå i ett litet gymnasium som ändå inte känns instängt och har stora ytor.
Du får bra kontakt med lärarna och du känner igen allt och alla.
Lärarna hjälper dig så mycket som de kan för att du ska nå ditt önskade betyg.
Maten är god och det finns sköna soffor att softa på.
Elev
10 jan 2021

Perfekt miljö för unga utvecklande hjärnor

Jag trivs där som om det våte mitt hem
Föredetta elev
8 jan 2021

Hatkärlek

Har en typ av hatkärlek till denna skolan, förstörde fett mycket gällande att lära mig de jag behövde, hade inte lärare till ämnena, väldigt mycket lallish, där eleverna styrde skolan och inte lärarna, hade 14 olika svenska lärare på 3 år? Like what? Vi bytte teknik i matten sista året? Och lärare? Så inte nog med att man läste matte 4 utan vi skulle ha ny teknik, nytt sätt att utföra detta på, och sedan att vi har en helt ny lärare??!!! Asså plzzzz, för din egen skull, gå inte här, den förstör dig mentalt om du faktiskt vill lyckas!

Men som jag sa, har hat och kärlek till den skolan, kärleken är vännerna man hittar här!! Plus att vissa band man skapar med lärare och elever är det som ändå fick mig att va kvar och kämpa!!
Elev
10 mar 2020

VARNING! GÅ INTE HÄR

Åh herregud, börja inte på denna skola. Lärarna är så okunniga och arbetsmiljön är allt utom lugn. Du riskerar bokstavligen ditt liv då folk jättegärna sätter igång brandlarmet med hjälp av cigarettrök och avfyrandet av RAKETER inomhus. Aldrig sett så mycket konflikter och komplikationer mellan lärare heller. Lärarna är allt från mogna vuxna. Har bara gått här i 7 månader och jag tänker redan på att byta skola.
Föredetta elev
23 okt 2019

Kan väl bara bli bättre :)

Helt okej skola vid starten när den hetta Mobila Gymnasiet. Kontorsaktig miljö och bra lärare.
Föredetta elev
23 okt 2019

Härlig skola

Bra på min tid när det var Mobila Gymnasiet
Föredetta elev
23 okt 2019

Bra på min tid :)

Bra skola, var med i starten när den hette Mobila Gynnasiet
Föredetta elev
23 okt 2019

Väldigt nöjd att jag valde Kunskapsgymnasiet.

En bra skola som välkomnar alla typer av elever.

När jag gick där kände jag mig väldigt trygg med engagerade lärare och en spännande lärokultur där eleven står i centrum.
Föredetta elev
18 okt 2019

Bäst!

Väldigt bra lärare och bra miljö. Arbetssättet är väldigt bra och jag känner att detta är något som passar mig.
Elev
5 okt 2019

Fantastiska 3 år

Tre år som man aldrig kommer att glömma bort! Fylld med massa härliga lärare och personal
Elev
6 sep 2019

Mycket bra!

Bra lärare som hjälper till när det behövs. Miljön i skolan är väldigt bra

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen