Omdömen

3.0
Baserat på 15 omdömen och 124 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
6 sep 2023

Sam

Samhällskunskap

Bästa skolan!!!

Mycket bra skola, ganska liten med mycket bra. Bästa elever som vill verkligen lära sig. Mycket bra studiero under lektionerna, elever frågar varandra om hjälp ibland vilket är väldigt bra och man lär sig mycket snabbt. Bästa lärarna i skolan. Lärarna brinner för ditt ämne och bryr sig verkligen om att elever ska lära sig samt är skolan ganska enkel!! (Rekommenderar denna skolan!!)
Föredetta elev
4 aug 2023

LOVA MIG ATT INTE BÖRJA HÄR!!!!

Kunskapsgymnasiet i Malmö är mitt största misstag! Denna recensionen skriver jag i hopp om att hjälpa någon att inte börja här!

Det här är en skola där du inte får vara dig själv. Är du inte troende muslim/ser ut som en/ beter dig som en då kommer du bli mobbad på en grov nivå. Jag har aldrig haft problem att passa in i någon annan skola. Men eftersom jag inte var stereotypen som går i kunskapsgymnasiet i Malmö så var min tid där ett rent helvete. Jag vart utfryst, mobbad och hotad till o med att det gick till en fysisk nivå då jag t.e.x fått saker kastade på mig och bränd med cigaretter av elever. Det gick även ut under min privata tid utanför skolan. Det var vanligt att jag kunde få meddelanden att om jag gick till skolan dagen efter skulle jag bli ihjälslagen. 5 år efter jag slutade kunskapsgymnasiet så fortsatte mobbningen från människor i den skolan genom bland annat sociala medier. Efter min erfarenhet där har jag en otrolig ångest över skolan. Och kommer ALDRIG sätta en fot i en skola då jag inte klarar av det för är livrädd att gå igenom samma sak.

Lärarna har inte gjort någonting trots att dem vetat om situationen.

Kunskapsgymnasiet förstörde min skolgång och en del av min ungdom som jag aldrig kommer få tillbaka. Det här ären skola jag inte ens kan tänka mig fanns i Sverige. Den här skolan är endast för dig som stöttar mobbning.

SNÄLLA HÅLL ER LÅNGT BORTA!!
Föredetta elev
4 aug 2023

SNÄLLA BÖRJA INTE HÄR !!!

Kunskapsgymnasiet i Malmö är mitt största misstag. Denna recension skriver jag endast för att förhoppningsvis hjälpa någon att ABSOLUT INTE börja på kunskapsgymnasiet i Malmö. Det är en OTROLIG mobbningskultur för dig som inte är en troende muslim/beter sig som en/ser ut som en. Lärarna vet om mobbnings situationen. Men de gör absolut ingenting. Sminkar du dig/klär dig vad jag anser normalt/pratar med killar som tjej som vilken ungdom som helst så kan du räkna med att bli smutskastad. Även så pass långt att du får saker och ting kastade på dig och blir totalt utfrusen. Mobbningen vart så grov att den kan gå ut i ditt privatliv även efter skolan och även när man slutat skolan. Kunskapsgymnasiet är verkligen en mardröm och har gett mig en ångest för skolan att jag aldrig kommer sätta en fot i en skola igen. Upp till 5 år efter jag slutade kunskapsgymnasiet får jag fortfarande hot från elever privat bara för att jag inte var som dom. Under tiden jag gick där kunde jag få meddelanden om hur jag skulle bli slagen nästa dag i skolan etc. Men framförallt så förstörde dom min skolgång. SNÄLLA BÖRJA INTE HÄR!!!!
Elev
17 jun 2023

Helt enkelt en bra skola.

Mitt gymnasiegång var inte lätt. Första året bytte jag linje samt bytte skolor tre gånger förrens jag landade i Kunskapsgymnasiet. I början var jag nervös då jag lovat mig själv detta skulle officiellt bli skolan jag ska stanna i och gode gud gick det bra. Jag höjde mig i alla ämnen och de ämnen jag tyckte va svåra fick jag hjälp med. Denna skolan är mysigt att gå i! Du lär dig som elev och även om du inte är den mest sociala personen kommer du att skaffa vänner då skolan är liten och människorna är trevliga. Kan definitivt säga att jag är glad över att ha spenderat 3 år samt ta studenten i denna fina skolan.
Elev
28 sep 2022

Naturvetenskap

Min åsikt efter första månaden i Kunskapsgymnasiet.

För dig som vill börja på gymnasie kan det vara svårt att göra ett val. Det finns många skolor som ligger på samma nivå och erbjuder samma möjligheter. I början var jag inte alls nöjd när jag fick hamna i detta gymnasiet men det ändrades ganska snabbt redan de första två dagarna. Här i denna skolan finns det supertrevliga elever och grymma lärare som skapar en trygg arbetsmiljö. Som ni ser så finns det dåliga omdöme också och eleverna har olika åsikter kring skolan och det är vanligt eftersom att det finns ingenting som är perfekt.

Lärarna är väldigt hjälpsamma och snälla. Arbetsron är på en acceptabel nivå för dig som vill fokusera under lektionen. Här finns det ordning och regler som gör det ännu bättre för dig som elev.

Svar från Kunskapsgymnasiet Malmö

Hej,

Tack för ditt omdöme. Vad härligt att du fått en bra start hos oss, vi hoppas att du kommer fortsätta trivas lika bra under dina år på skolan!
Elev
22 maj 2022

Ekonomi

Kom inte hit

Hej!

Jag går ekonomi programmet i årskurs två.
Sämsta skolan du kan börja och ekonomi programmet är så värdelöst!! Sätt inte in din fot i den här skolan!

Det är mycket Antisemitism i skolan. På rastgården snackar de skit om judar och lärarna bryr sig inte.

Svar från Kunskapsgymnasiet Malmö

Hej, vad tråkigt att du är missnöjd. Vi accepterar självklart inte antisemitism. Kontakta oss gärna om du vill ge en mer specifik återkoppling.
Elev
29 nov 2021

Alla kurser

Slösa inte din tid här du kommer ångra dig!

Kunskapsgymnasiet är den värsta skolan som går att börja på i Malmö. Skolan är ett misslyckande för Sverige med lärare och en rektor som är fullständigt skit. Det finns ingen struktur i skolan och den är under all kritik. Skolan borde stängas ner eftersom det är så mycket kaos. Det är t.ex lärarna som skiter i sina elever och hjälper inte när de behöver hjälp. De försöker göra sitt jobb så enkelt så möjligt då de struntar i eleverna. Lärarna är inte pedagogiska och bryr sig inte vilka svårigheter en elev har. Många gånger har eleverna gått till rektorn men hon struntar i vad eleverna säger och hon tåler inte kritik då hon blir förbannad. De väljer elever som de gillar och väljer bort andra som det sedan går dåligt för. När lärarna ser att en elev kan klara sig själv så hjälper de endast den eleven då de får mindre arbete och skiter i de som behöver hjälp. Skolan är riktigt snål då det är ett aktiebolag som endast är ute efter pengar. De lägger inte pengar på läromedel som t.ex böcker, material och mycket mer. Rektorn är katastrof och det är dessa lärarna också. På rasterna är ljudnivån katastrof där alla skriker då det inte går att studera.

Svar från Kunskapsgymnasiet Malmö

Hej,
Vad tråkigt att du upplever skolan så. Vi känner inte igen den bild du beskriver. Om du vill ge mer återkoppling kring din skolgång får du gärna kontakta oss.
Elev
29 nov 2021

Okänd

Fruktansvärd

Kunskapsgymnasiet Malmö är bland den sämsta skolan som går att välja. Skolan ger inte de kunskaper som eleverna behöver och inget stöd på lektionerna. Många klasser har elever med svårigheter där de inte får hjälp av skolan eller lärarna. Specialpedagogerna är katastrof och hjälper inte de som behöver hjälp. Rektorn bryr sig inte om skolan eller eleverna och löser inte problemen på skolan. Skolinspektionen borde komma och kolla upp skolans arbetsmiljö för det är kaos. Skolan är smutsig och städas inte ordentligt speciellt i studierummen. Toaletterna är smutsiga. Rektorn är inkompetent och diskriminerar elever. Lärarna har diskriminerat eleverna flertal gånger men inget görs åt saken. Elever klagar på rektorn och lärarna men rektorn går runt problemet.

Börja inte på denna skolan eller ens kom i närheten av den

Svar från Kunskapsgymnasiet Malmö

Hej,
Vad tråkigt att du upplever skolan så. Vi känner inte igen den bild du beskriver. Om du vill ge mer återkoppling kring din skolgång får du gärna kontakta oss.
Elev
23 nov 2021

Ekonomi, Samhälle och Natur

Malmös sämsta skola

Kunskapsgymnasiet är Malmös sämsta skola!!!!!

Kom ihåg att Kunskapsgymnasiet är ett företag som vill bara tjäna pengar och det finns ingen läromedel i skolan exempelvis böcker och så mycket mer. Rektorn i skolan diskriminerar dig om du har en viss bakgrund. Lärarna bryr sig inte om sina elever. Du som har Dyslexi ska inte börja den skolan!!!! Det är alltid bråk i klassrummet lärarna mot eleverna! Ekonomi på kunskapsgymnasiet är den sämsta kursen du kan börja!!! Det fins ingen struktur!!! Skolan vill bara tjäna pengar och skiter i kvalitet!!!!!!

Svar från Kunskapsgymnasiet Malmö

Hej!
Vad tråkigt att du upplever skolan så. Vi känner inte igen den bild du beskriver. Kontakta oss gärna om du vill ge mer återkoppling kring din skolgång.
Elev
14 dec 2020

BÄSTA LÄRARNA HITTAS HÄR

Älskar lärarna och sköna elever!!!!
Lärarna i denna skola kan vara bland de finaste människorna jag kommer att träffa på i detta liv!
Elev
6 okt 2020

Bästa gymnasieskolan i Malmö!

En hittills riktigt bra skola, med höga ambitioner och riktigt grymma lärare som brinner för att undervisa inom sina ämnen, framförallt visar min historie och engelskalärare tydligt prov på det här, ett sådant stort engagemang som de har är helt otroligt. Skolan är även ganska liten vilket snabbt ger dig som elev nära kontant med andra elever och dina lärare, samtidigt som du har riktigt kul och lär dig alltid massa nya intressanta saker varje dag. Rekommenderar verkligen skolan!!!
Elev
6 okt 2020

absolut inte

Kände mig så osäker på skolan när en massa elever kom med vapen i deras skåp att jag med flit inte kom till skolan. Hade hela tiden tankar om att någon skulle komma in och och göra oss illa... Rekommenderar inte.
Elev
24 feb 2020

Bra skola

Det är en bra skola som skiljer sig andra! Lärarna vill att alla ska kämpa och nå sina mål! Liten skola - vilket betyder mer hjälp av lärarna
Elev
27 nov 2019

Skolans lärare är trevliga och vill alltid hjälpa

Skolan erbjuder så mycket som inte finns någon annan stans. Jag rekommenderar den starkt till alla som tänker på att välja den.
Förälder / Vårdnadshavare
6 jun 2019

Skolan är toppen !!

Bästa skolan som finns i Malmö

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen