Är du elev, förälder eller lärare? Lämna ett omdöme.

7 Omdömen

4.4
Utmärkt
6
0
1
0
0

Dålig skola

2.3
Elev · 18 november 2019
Elev · 18 november 2019
Har blivit sämre sen bytet till nya lokaler. För lite lärare och dom som finns har inte samma ambition man förväntade sig, med tanke på att de är en del av Kunskapsskolan AB. Vissa lärare propagerar för sin politiska åsikt och på lektionerna har lärare bland annat sagt att ”allt är kapitalismens fel”. Eleverna är jättebra och snälla, mobbning existerar inte mellan elever, utan det är lärarna som man blir mobbad och retad av.

Toppen

5.0
Förälder / Vårdnadshavare · 8 oktober 2019
Förälder / Vårdnadshavare · 8 oktober 2019
Toppen riktigt bra skola rekommenderar till alla

Riktigt Bra

4.8
Förälder / Vårdnadshavare · 8 oktober 2019
Förälder / Vårdnadshavare · 8 oktober 2019
Riktigt var skola rekommenderar till alla

Skolan är helt perfekt

4.9
Elev · 25 september 2019
Elev · 25 september 2019
Jag rekommenderar verkligen skolan till alla som är studiemotiverade och vill utvecklas både som person och i sina studier. Skolan fokuserar mycket på varje individ genom att ha personliga samtal med en lärare en gång i veckan där man delvis pratar om studieteknik samt får stöd och pepp i att förbättra sina resultat och nå sina mål som man sätter i början av året. Man sätter både upp betygsmål som man strävar efter att nå samt mål att förbättra olika förmågar. Upplägget på skolan skiljer sig från vanliga skolor och liknar sättet man pluggar på, på universitetet. Lektioner blandas med mycket egentid att plugga på, föreläsningar och workshops där man får hjälp av lärare och kan välja att plugga på det man behöver. Genom detta arbetssätt blir man förberedd för universitetet och lär sig att ta ansvar, vilket gör att man växer som person. Det är väldigt höga intagningspoäng och sedan får många väldigt höga betyg även på gymnasiet. Det är väldigt hög nivå på eleverna och därför är uppgifterna ofta svåra och kluriga, vilket gör att man behöver lägga ner mycket tid på skolan.

Superbra

4.9
Elev · 14 juli 2019
Elev · 14 juli 2019
Jättebra sammanhållning och stämning, ännu bättre lärare

Helt sjukt bra

5.0
Elev · 3 juli 2019
Elev · 3 juli 2019
Rekommenderar verkligen till alla.

Bästa skolan någonsin.

5.0
Elev · 8 juni 2019
Elev · 8 juni 2019
Världens bästa skola. Alla lärare är toppen och alla elever har en härlig stämning o sammanhållning

Ansök till skolan

Ansök till skolan genom att klicka på knappen och fyll i ansökningsformuläret. Skolan kommer höra av sig till dig efter att du skickat in ansökan.

Skicka ansökan

Jobbar du på skolan?

Samla feedback och omdömen i realtid från elever, föräldrar och lärare. Med SchoolParrot ökar ni skolans transparens och förtroende. Prata med oss så berättar vi mer.

Läs mer
Källvindsgatan 5, 60240, Norrköping
David Råbesjö
08-50691170

Kunskapsgymnasiet Norrköping - hög kvalitet vid central skola

Vid Gamla Staden i centrala Norrköping finns Kunskapsgymnasiet, en skola som sätter personligt utformad utbildning, regelbunden uppföljning och självledarskap i förarsätet. Det är också en skola som strävar efter att bli en av Sveriges bästa, och på skolans program inom ekonomi, naturvetenskap och samhällsvetenskap får elever utbildning av högsta kvalitet.

Fakta om skolan

 • Meritvärde
  16.5
 • Antal elever
  438
 • Antal lärare
  29
 • Antal behöriga lärare
  25
 • Elever per lärare
  15.1