Omdömen

4.1
Baserat på 9 omdömen och 61 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
18 dec 2020

Superbra skola

En enormt bra skola med engagerade lärare som jag skulle kunna rekommendera till alla med driv nog att planera sitt egna schema
Föredetta elev
1 jul 2020

Börja inte här

Skolans undervisning utgår från en politiskt vinklad värdegrund. Lärare är varken utbildade eller på något sätt kompetenta i sina ämnen, utan ägnar lektionstid till att pracka på eleverna deras personliga åsikter. Skiljer sig en elevs åsikter från lärarnas stötts denne ut av såväl lärare som elever.

Lärarbrist. Höga krav. Mycket plugg. Orättvis bedömning.
Elev
18 nov 2019

Dålig skola

Har blivit sämre sen bytet till nya lokaler. För lite lärare och dom som finns har inte samma ambition man förväntade sig, med tanke på att de är en del av Kunskapsskolan AB. Vissa lärare propagerar för sin politiska åsikt och på lektionerna har lärare bland annat sagt att ”allt är kapitalismens fel”. Eleverna är jättebra och snälla, mobbning existerar inte mellan elever, utan det är lärarna som man blir mobbad och retad av.
Förälder / Vårdnadshavare
8 okt 2019

Toppen

Toppen riktigt bra skola rekommenderar till alla
Förälder / Vårdnadshavare
8 okt 2019

Riktigt Bra

Riktigt var skola rekommenderar till alla
Elev
25 sep 2019

Skolan är helt perfekt

Jag rekommenderar verkligen skolan till alla som är studiemotiverade och vill utvecklas både som person och i sina studier. Skolan fokuserar mycket på varje individ genom att ha personliga samtal med en lärare en gång i veckan där man delvis pratar om studieteknik samt får stöd och pepp i att förbättra sina resultat och nå sina mål som man sätter i början av året. Man sätter både upp betygsmål som man strävar efter att nå samt mål att förbättra olika förmågar. Upplägget på skolan skiljer sig från vanliga skolor och liknar sättet man pluggar på, på universitetet. Lektioner blandas med mycket egentid att plugga på, föreläsningar och workshops där man får hjälp av lärare och kan välja att plugga på det man behöver. Genom detta arbetssätt blir man förberedd för universitetet och lär sig att ta ansvar, vilket gör att man växer som person. Det är väldigt höga intagningspoäng och sedan får många väldigt höga betyg även på gymnasiet. Det är väldigt hög nivå på eleverna och därför är uppgifterna ofta svåra och kluriga, vilket gör att man behöver lägga ner mycket tid på skolan.
Elev
14 jul 2019

Superbra

Jättebra sammanhållning och stämning, ännu bättre lärare
Elev
3 jul 2019

Helt sjukt bra

Rekommenderar verkligen till alla.
Elev
8 jun 2019

Bästa skolan någonsin.

Världens bästa skola. Alla lärare är toppen och alla elever har en härlig stämning o sammanhållning

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen