Omdömen

2.5
Baserat på 5 omdömen och 45 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
12 okt 2023

BÖRJA INTE HÄR

Sämsta skolan i Enköping! Får ingen hjälp och lärarna är dåliga i sitt ämne. Skit, skolan har inte råd med någonting, ventilationen funkar inte och lärarna är alltid trötta, dryga, sura. Arbetssättet gör att ingen får hjälp och allt blir väldigt rörigt och i otakt. Det är extremt mycket regler och rektorn på skolan är extremt otrevlig. Sök hjälp. slut hejdå
Föredetta elev
15 jul 2023

Blev dåligt efter flytten

Den var bra innan dem byggde ny skola och tog in fler elever, nu har lärarna inte tid för att hjälpa elever som behöver hjälp.
Elev
14 maj 2023

Dålig upplevelse

Skolan har ett väldigt annorlunda arbetssätt tillskillnad från "vanliga". Jag har gått på KS sedan 6an och måste säga att jag inte fått ett ända bra uttryck under mina 3 år på skolan. Skolan bidrar inte till någon gemenskap med andra elever och allt är väldigt klassbaserat. En del av lärarna är toppen men det sker orimligt många lärarbyten vilket kan påverka ens prestation drastiskt. Några lärare verkar vara ganska trötta på jobbet och ser ut som om dom hellre skulle se på färg torka än att lära ut. Det har varit en hel del ordnings problem eftersom att lärarna är inkapabla att agera direkt.
Elev
14 nov 2022

Utmärkt skola

Skolan är bra och den är även bra
Elev
2 jan 2020

Nej den e dålig

Jag tycker skolan är dålig och jag får inget gjort typ.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen